Jenni Ukkonen

ylpeä opiskelija

16.12.2010 Teksti: Jenni Ukkonen

Meillä oli tuossa nelisen viikkoa sitten useamman assignmentin palautus ja tänään sain ekan tekemäni esseen arvosanan tietoon. Kyseessä oli Introduction to Journalism -kurssin News Values -essee, missä siis vertailtiin uutisarvoja ja uutistarinoita (kerron näistä tarkemmin vaikka sitten kun sen postauksen noista koulutehtävistä teen). Kyllä oli Jenni halkeamassa onnesta kun opettaja ilmoitti esseeni olevan todella esimerkillinen ja siisti! Odotin ihan rehellisesti hylättyä, tai korkeintaan D:tä, sillä musta tämä kyseinen essee oli hirveimmästä aiheesta minkä ajatella saattoi, vaan tulipa sitten vahva B (ja mainittakoon vielä ettei A:ta saanut luokassa kukaan!!). Kyllä nyt kelpaa 🙂

nve1
nve3

65/80, ja vähän kun olisi vielä syvemmin kirjoittanut olisi tullut A. Mutta kun miettii että kirjoitin tekstin sillä kuuluisalla “ihan sama, kunhan menee läpi” -asenteella, on varmaan sanomattakin selvää miten hymynä oon nyt 🙂

Muut palautukset jääkin ensi vuoden puolelle, joten näin hyvään tulokseen on mukava päättää tämä vuosi. Enää huominen yliopistoa ja sitten kotiin! :))

Kommentit (21)

Hihih, tuottaahan ne kirjoituksessa tietty jotain ongelmia, kun meillä ei mitään artikkelejäkään suomessa ole 🙂 Mutta eiköhän tämä tästä! :))

Onnea hyvästä tuloksesta 🙂 Mä muistan kuinka innoissani olin kun sain ekasta tentistä yliopistossa 5, eli parhaan. Luulin että se oli mennyt huonosti 😉 Ei se yliopisto-opiskelu olekaan niin pelottavaa.

onneaa!:)itsellänikin alkaa huomisen yliopistopäivän jälkeen lomat;D

Onnittelut!
juliet xxx

Congratulations! B on hyva saavutus ekoista esseista, koska siita oppii mista tyylista proffa pitaa jne. 🙂 Tsemppia seuraavaan koitokseen!!

Onneks olkoon! 🙂 Aiotko olla vielä ens semesterinkin Lontoossa?

Hihih, ollaan kyllä lomamme ansaittu vai mitä 😉

Tarkoitus olisi olla 2013 saakka ja kuka tietää minne sitten 🙂

Jenni, onnea kovasti <3 Oon tosi iloinen sun puolesta 🙂

Onnea hurjasti hyvästä arvosanasta! Se on vaan niin huippua, jos saa hyvän numeron. Itsekin oon vissiin tänä vuonna oppinut opiskelemaan, kun arvosanat on olleet pelkkää nelosta ja vitosta. (asteikolla 1-5) =D Nyt vaan joululomalle. Kaikki me opiskelijat ollaan ansaittu se!

Onnea, mahtavaa! 🙂 Ja voi vitsi miten ihania kuvia Pariisista aiemmin olit laittanu. En oo pitkään aikaan täällä vieraillu, kun Keeping Up With The Stylen panin jäihin. Kun aika ei riitä, niin se ei riitä. Jatkan tällä toisella blogillani, mutta sen aihepiirit ei paljoa varmastikaan kiinnosta 😉 Kommentoin siis näillä tunnuksilla jatkossa, sama ihminen kuitenkin ruudun takana!

Hienoa, hyvinhän tuo lähti liikkeelle 🙂 Suomalaista varmaan auttaa se, että osaat todennäköisesti kielioppisäännöt ja oikeinkirjoituksen, toisin kuin paikalliset. Jää opelle sitten parempi mieli kun saa luettua häiriöttä.

onnea!:) todistit, että kyllä siellä voi hienosti pärjätä vaikka se enklanti ei äidinkieli olekkaan 😉

Loistavaa Jenni!! Oon vilpittömästi onnellinen sun puolesta ja oot kyllä ansainnu noin hyvät arvostelut 🙂 Muista palkita ittes jotenkin urakan jälkeen ja nauttia täysin siemauksin lomasta!

Kiitos kaunis :)<3

Ihmettelinkin mitä sille tapahtui, mutta kiva että tulit nyt toisella tunnuksella – ilman muuta kiinnostaa kuulla mitä sinne kuuluu :))

Voi kiitos ihana :)) Lomallakin pitää koulujuttuja tehdä, mutta nyt onneksi tietää että niistä voi selvitä, jos tästäkin selvisi 😉

Tosta kieliopista viela…Mulla oli aina esseissa ongelmana artikkelien puuttuminen ja pillkusaannot. Muuten osaan kylla Englannin kieliopin ihan kiitettavasti. Ja mitenkaan itseani kehumatta siis, puhun Englantia kuin toista aidinkielta ja silti joka esseessa punaista viinaa noiden edellamainittujen asioitten johdosta. Ketutti. 😉

Onnea kovasti hyvästä suorituksesta! Itselläni on myös usein tuo “ihan sama kunhan läpi menee” asenne, mutta kyllä niissä opinnoissa pärjääminen silti vaan jaksaa aina lämmittää mieltä! 🙂

Oooo paljon onnea!! :)Nyt sitten hyvillä mielin lomailemaan 🙂

Kiitos! Ja ehdottomasti :))

Hihih, tuottaahan ne kirjoituksessa tietty jotain ongelmia, kun meillä ei mitään artikkelejäkään suomessa ole 🙂 Mutta eiköhän tämä tästä! :))

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *