Jenni Ukkonen 2.9.2011

yummy facebookissa

Teksti: Jenni Ukkonen

Multa on tiedustelu miksen ole tehnyt blogilleni Facebookiin sivua, joten nyt yleisön pyynnöstä sellainenkin löytyy: Yummy! by Jenni Ukkonen. Pikkaisen oon kyllä hukassa siitä miten tuolla hommat blogille oikeasti toimii, mutta sillä aikaa kun totuttelen sen käyttöön saa kaikki halukkat toki tykkäillä ja parhaani mukaan yritän myös tehdä sen tykkäilyn kannattavaksi pienin ekstrajutuin – kuten kyselemällä toiveita ja ideoita blogin sisältöä ajatellen sekä päivittämällä kuulumisia tai laittamalla kuvia mitkä ei blogiin asti välttämättä päädy. Ja ehkäpä pientä facebook -arvontaakin voisin jossain vaiheessa järjestää… Tietenkin tykkääminen ennen kaikkea helpottaa blogin seuraamista, kun ei tarvi enää luottaa Blogilistaan tai muihin vastaaviin jotta näkee heti kun uusin postaus on tullut!

Vielä nyt seinä on aika tyhjä, mutta eiköhän se ala pikkuhiljaa täyttyä 🙂

Kommentit (9)

No mukavaa jos pystyin yhtään olemaan avuksi 🙂

EEEEEEEEEI what the hell tapahtu sille ihanalle yläbannerille? :O

Mun on pakko kysäistä Lontoo matkailusta sulta, vaikka et niin kauheesti oiskaan turisteillut :)Eli siis syyskuun lopussa lähden Lontooseen 4 päiväksi joka on melko lyhyt aika koluta koko Lontoo (ja lähialueet) läpi. Haluaisinkin tietää että kauanko esim. British Museumiin kannattaa varata aikaa? Tai kauanko olis hyvä varata aikaa Oxford Streetille? Ja jos sulla on jotain lemppari puistoa tai muuta ns. ilmaista nähtävyyttä niin vinkkejä saa jakaa 😉
Kiitos!

Heheh kyllästyin siihen, joten tämä olkoon tässä väliaikaisesti ennen kuin keksin kivemman 🙂

Noihin on kyllä melkein mahdoton vastata, riippuu kyllä niin totaalisesti ihmisestä (ja siis lähinnä siitä tahdista missä niitä paikkoja koluaa ja mitä niistä paikoista haluaa saada “irti”)… voisin heittää vaikka että me käytettiin British Museumiin about kolmisen tuntia, mutta keskityttiin lähinnä pariin osioon ja mm. kolmoskerrosta ei käyty ollenkaan kurkkaamassa. Oxford Streetilläkin riippuu ihan minkä verran sieltä kukin kiinnostavia liikkeitä löytää ja kauanko niissä sitten kuluttaa aikaa… ja jos menee kiireisenä aikana, kuten lauantaina, voi varautua että joissain liikkeissä voi olla melko tungosta, esimerkiksi sovituskoppeihin. Hyvällä säällä voisin suositella vaikkapa Hyde Parkia, se on kuitenkin ihan keskustassa eli helposti pääsee vaikka shoppailujen päätteeksi 🙂 Kurkkaa toki ehtiessäsi Lontoo-tunnisteen alla olevia vanhempia postauksia, ehkäpä sieltäkin jotain vinkkiä voisi löytyä 🙂 Mahtavaa reissua! Muista, jos ei nyt ehdi kaikkea nähdä, niin onpa ainakin syy tulla uudelleenkin ;))

Hei kiva! 🙂 Tosi hyvä tuo juttu ja voisit vaikkapas käyttää arvonnassa jotain sellaista mitä saa vain sieltä Lontoosta eikä Suomesta!

Jep sellainen on suunnitteilla 🙂

Totta, että hankalahan näihin on vastata kun toista ei tunne :p Kiitos kovasti, tämä auttoi jo kovasti!

No mukavaa jos pystyin yhtään olemaan avuksi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *