Jenni Ukkonen

Muutoksia joulusuunnitelmiin

Teksti: Jenni Ukkonen

Enpä ehtinyt kauan iloita mieheni tänne saapumisesta keskiviikkona, nimittäin muutama tunti hänen koneen laskeutumisesta häntä soitettiin jo kiireellä takaisin Riadiin… Reilun viikon sijaan vietimmekin siis vain pitkän viikonlopun yhdessä ja eilen hän lähti takaisin. Me nähdään näillä näkymin taas tammikuun puolessa välissä, ellei Saudi-Arabia avaa turismia heti vuoden alussa, milloin tietty lennän puolestani hänen luo ihan mielelläni.

Vaikka tämä juonikäännös sekoittikin joulusuunnitelmat taas sen verran, että vietänkin nyt sitten joulua yksin, niin mielummin silti näin, kuin ettei oltaisi nähty laisinkaan. Mutta myönnän rehellisesti että itkin aika vuolaasti kun tajusin ettei hän vitsaillutkaan siitä että joutuu lähtemään melkein heti takaisin. Oli niin pettynyt olo, kun taas suunnitelmat meni uusiksi, vaikka viimeistään nyt pitäisi varmaan olla jo niin tottunut siihen, että kaikki voi muuttua pienessä hetkessä, ja sen kanssa on vaan elettävä. Kaiken lisäksi palasin torstaina töistä kotiin kurkkukipuisena, perjantaina heräsin kaikki lihakset aivan kipeinä ja tukkoisella nenällä, ja eilen mulla oli aamusta jo lähemmäs 39 astetta kuumetta. Taisi kaikki viime viikkojen stressi purkaantua tällä tavalla. Näiden oireilujeni myötä emme siis juuri käyneet ulkona (=kaikki suunnittelemani ravintoladeitit siirtyivät myös sinne tammikuulle!), vaan tilasimme ruokaa kotiin ja makoilimme sohvalla. Koronatestitulokset tulivat onneksi taas negatiivisina takaisin ja nyt olo alkaa olla jo kohentunut, vaikkei edelleekään mitenkään loistava. Tosi epätavallista mulle tulla näin lyhyen ajan sisään sairaaksi toistamiseen, mutta musta tuntuu että tämä talvi on Dubaissa aiempaa viileämpi ja meillä kotona tuntuu oikeasti aika kylmältä, varsinkin iltaisin ja öisin. Otetaan tämä merkkinä alkaa pukeutua aiempaa lämpimämmin myös täällä!

Tänään lepäilen vielä kotona ja teen täältä käsin kevyesti töitä. Olin aikonut ottaa ensi viikon vapaaksi, mutta nyt kun mieheni ei tosiaan olekaan täällä, voi olla että säästän lomat ja menenkin toimistolle, noh, sillä oletuksella ettei oloni tästä enää pahene. Toisaalta olisi ihanaa jäädä joka tapauksessa kotiin, mutta mun on sanottava että nyt mulla on edelleen honeymoon-vaihe menossa uuden työni kanssa ja menen toimistolle ihan mielelläni. Joulusta voin nauttia yksin myös tulevana viikonloppuna, milloin se virallisesti onkin.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X