Jenni Ukkonen

Myöhästynyt synttärilahja Chanelilta

27.5.2015 Teksti: Jenni Ukkonen

Voiko näin kaunista pakkausta ollakaan?

Halusin alunperin hankkia nämä klassiset ballerinat synttärilahjaksesi itseltä itselleni Pariisissa huhtikuun alussa ollessani, mutta testailujen jälkeen jäin kuitenkin vielä miettimään niitä. Iän myötä huomaan olevani aina enemmissä määrin vaativampi siitä, mitä jalkineiltani odotan, ja jokin niissä silloin mätti. Kengät tuntuivat tiukoilta ja huonoilta jalassa.

Sinä päivänä lähdin siis liikkeestä ilman kenkiä, mutten ollut valmis luovuttamaan kokonaan. Ja onneksi en luovuttanut – Lontoon päässä ihana myyjä nimittäin totesi heti, että näitä haluamiani kenkiä saa sekä kapeammalla että leveämmällä lestillä, joista jälkimmäinen oli ehdottomasti sitä, mitä tarvitsin. Kiitos hänen löysin jaloilleni täydellisesti istuvat ballerinat ja kävelinkin heti kenkien kanssa ulos. Ehkä meillä oli Pariisissa myyjän kanssa kommunikointivirhe tai ehkei häntä vaan huvittanut myydä minulle kenkiä, mutta ero näiden, ja niiden Pariisissa testaamieni välillä on istuvuutensa ja mukavuutensa puolesta kuin yö ja päivä! Baltsut ovatkin jo päässet ulkoilemaan saakka ja heti ekasta kerrasta tiesin, että meistä tulee todella hyvät kaverit. Shoppailureissu ja nolla rakkoa jaloissa? Aikamoista!

 

Don’t you just love a pretty packaging?  

I really wanted to get these flats as my birthday gift from me to myself while I was in Paris in the beginning of April, but after trying them on I ended up leaving the store without them. As I get older there are certain things I expect shoes of this price range to be, and back then something just wasn’t right. The shoes felt tight and uncomfortable on.

So that day I left the store without the shoes but I wasn’t ready to give up completely. And luckily I didn’t – the lovely sales assistant back in London made a note that these actually come in a narrower and a wider fit, of which the latter is totally what my feet need. Thanks to her I found the flats fitting my feet perfectly and soon I walked out the store with this gorgeous pair. So perhaps in Paris we just had a barrior in language with the sales assistant or she simply didn’t want to sell the shoes to me, but the difference between these shoes and the ones I tried in Paris is like night and day in terms of fit and comfiness! I’ve already taken them out for a trial and from the first try I knew that we were going to be good friends. A shopping trip and zero blisters? That’s something!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Happiest ✨  #vacay #india #incredibleindia #view #nature

jenniukk

Kommentit

Se voi hyvinkin olla, nimittäin voin 100% rehellisesti sanoa näiden olevan mukavimmat omistamani baltsut ikinä! Ja mun leveälle, vaivaisenluujalalle se on paljon sanottu 😀 Yleensä ballerinat ei ole jaloissani näyttäneet edes kovin näteiltä siitä syystä, mutta nämä on sen verran ”umpinaiset” että tukevat jalkaa tosi hyvin 🙂

Kommentit

These shoes are such a classic and a lovely gift from yourself to yourself 🙂

They really are 🙂

Ojjoijoi, kuinka ihanat!! <3

No joo! 🙂

Oi kun kauniit! Asukuvia odotellessa ;-)) Voisin niin kuvitella myös saman merkin espadrillokset sulle. Vai onko sulla jopa jo ne?

Heh, nyt loytyy ensihataan asukuvaakin 😉

Chanelin espat on kylla ihastuttaneet jo hyvan tovin, mutta toistaiseksi ei niita kaapistani loydy. Jeffrey Campbelliin samanhenkisilla mennaan, kunnes Chanelit loytaa tiensa luokseni :p

Olen kuullut nyt useammalta hlöltä, että Chanelin ballerinat olisi epämukavia. Ilmeisesti hekään eivät olleet tietoisia eri lesteistä. 🙂 Kiitos vinkistä!

Se voi hyvinkin olla, nimittäin voin 100% rehellisesti sanoa näiden olevan mukavimmat omistamani baltsut ikinä! Ja mun leveälle, vaivaisenluujalalle se on paljon sanottu 😀 Yleensä ballerinat ei ole jaloissani näyttäneet edes kovin näteiltä siitä syystä, mutta nämä on sen verran ”umpinaiset” että tukevat jalkaa tosi hyvin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *