Jenni Ukkonen

myynnissä zaran nahkatakki + ray-ban wayfarer

2.5.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Moikkis kaikki! Nyt tosiaan kauppaisin eteenpäin Zaran mustan nahkatakin sekä Ray-Banin Wayfarerit. En ala kummallekaan määrittelemään myyntihintaa vaan toimitaan kuten viimeksikin että sähköpostiini yummyblogi@gmail.com saa heittää asiallista tarjousta ja katson sitten siten kenelle ekana tarjoan (jos samansuuruisia tarjouksia tulee monta, saa lasit mielestäni ne joka ekana on tarjouksen tehnyt) 🙂 Tässä kuvia ja lisäinfoa myytävistä:

Zaran aitonahkainen biker-mallinen rotsi, koko S. Olkapäästä helmaan 50cm ja kainalosta kainaloon n. 45cm. Tooosi pehmeää nahkaa, melkeinpä vaan parantunut käytössä 🙂 En löytänyt mitään “virheitä” tms. mainittavaa. Alkuperäinen hinta ollut reilun satasen luokkaa.

Ray-Banin Wayfarer-malliset (RB2140) aurinkolasit liukuvärjätyillä linsseillä (901/32), koko ilmeisesti sittenkin medium eli 50mm, oon jostain syystä kuvitellut että nämä olisi olleet ne pienimmät 😀 Primakunnossa, linssitkin näyttää säilyneen hyvin ja naarmuitta. Kotelo ei ole tallessa, mutta voin kyllä lähettää yhdessä toisen merkin aurinkolasikotelossa. Näitä myydään nykyään n. 140 euron hintaan (ainakin Sunglassesshopissa, joka pyrkii tarjoamaan edullisimmat hinnat). Eli jos kiinnostaa niin tarjousta sähköpostiin! Pyrin saamaan mahdollisimman pian kaupat tehtyä joten kannattaa olla vikkelä 🙂 Kannattaa ottaa huomioon että molemmat lähetän pakettina (7,20e vai mitä se nykyään on) ja että lähetyskoodi tulee sitten varmuudeksi lähetyksestä 🙂 EI ENEMPÄÄ TARJOUKSIA KIITOS! 🙂

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Determined to have more breakfasts outdoors this winter 🥑☕ #breakfast #avocadotoast #home

jenniukk

Kommentit (4)

Satasella lähti ekaksi tarjonneelle

Tarjoan aurinkolaseista 70€.
-riikka

En ole ehtinyt katsoa laitoitko myös sähköpostiin tarjousta mutta mikäli et niin teethän myös sen, voin nimittäin hyväksyä vain sitä kautta tulleet tarjoukset 🙂 Odottelen vielä tarjousten kanssa pari tuntia ja ilmoittelen sitten heille joille ekana näitä tarjoan 🙂

saako kysyä paljollako aurinkolasit meni?:-) ite harkitsen kans noiden samanlaisten myyntiä enkä tiedä paljonko niistä vois sitten pyytää..

Satasella lähti ekaksi tarjonneelle

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *