Jenni Ukkonen

Näin käytän The Ordinaryn tuotteita

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Postasin jokunen ilta sitten Instagram Storyyn yksinkertaistetun iltarutiinini mitä kasvojen ihoon tulee. Mainitsin, että aloitan * The Ordinaryn Niacimide + Zinc-hoitotiivisteellä ja siirryn sitten saman merkin hyaluronihapposeerumiin, ja sain tähän comboon liittyen useammankin kommentin, missä pyydettiin selventämään miten näitä kahta tuotetta käytän – ilmeisesti useammalta löytyi tismalleen nuo samat tuotteet, mutta he eivät olleet täysin varmoja, miten niitä voisi käyttää, ja siksi purkit jäivät ehkä jopa käyttämättä. En ole itse ihonhoidon ammattilainen, vaikka omalta osaani asiaan perehtynyt olenkin, mutta tässä postauksessa ajattelin kertoa, miten itse käytän mitäkin tällä hetkellä kotoani löytyvää The Ordinaryn tuotetta. Kenties joltakulta löytyy samat tuotteet kotoa ja kaipaa ideoita niiden käyttöön. Muitakin käyttötapoja varmasti on! Näin siis käytän näitä viittä tuotetta:

* Niacinamide 10% + Zinc 1% hoitotiiviste

Täydellisen ihon omaavan ystävän suosituksesta ostin tätä ja seuraavaa seerumia yhdessä käytettäväksi. Tästä Niacimide+Zinc-hoitotiivisteestä pidimme sekä minä että mieheni niin paljon, että meillä on nyt toinen purkki menossa ja kolme uutta odottamassa valmiina, ettei vaan lopu kesken, heh. Eli olemme pitänyt todella toimivana! Hoitotiiviste lupaa auttaa häivyttämään iholta epäpuhtauksia ja tukkeumia. Niasiiniamidi (B3-vitamiini) kirkastaa ihoa, sinkki auttaa tasapainottamaan ihon rasvoittumista.

Näin käytän: Ihon perusteellisen puhdistuksen jälkeen levitän kuivalle iholle aamuin illoin ohuen kerroksen ja annan imeytyä hetken. Tämä on siis tällä hetkellä ihonhoitoni ensimmäinen askel heti puhdistuksen jälkeen. Huom! Tuote ei sovellu käytettäväksi yhdessä C-vitamiinia sisältävien tuotteiden kanssa, eli mikäli käytät C-vitamiinia sisältävää tuotetta, käytä niitä eri aikoina (esim. tätä aamulla, C-vitamiinivalmistetta illalla).

* Hyaluronic Acid 2% + B5 seerumi

Hyaluronihappo voi sitoa vettä jopa 1000 painonsa verran – se on siis äärimmäisen kosteuttava ainesosa. The Ordinaryn seerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka kosteuttavat ihoa sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti. B5-vitamiini auttaa lisäämään ihon pinnan kosteutta.

Näin käytän: Niacimide+Zinc-hoitotiivisteen imeydyttyä iholle levitän tätä samaan tapaan aamuin illoin iholle kevyen kerroksen ja annan imeytyä. Tämä on päivittäisen ihonhoitorutiinini toinen askel. Tämän jälkeen jatkan joko muihin seerumeihin tai suoraa kosteusvoiteeseen.

* Caffeine Solution 5% + EGCG

Silmänympärysten hoitoon tarkoitettu seerumi, joka auttaa häivyttämään turvotusta ja tummuutta. Kevyt koostumus sisältää kofeiinia ja vihreän teen lehdistä saatavaa EGCG-aktiiviainetta. Mulla ei onneksi ole super tummia silmänympäryksiä luonnostaan, mutta tämä seerumi on niin helppokäyttöinen, että olen ottanut siitä päivittäisen tavan joka tapauksessa.

Näin käytän: Hyaluronihapposeerumin (+ muiden mahdollisten seerumien jälkeen, mutta ennen paksumpia voiteita) levitän tätä kevyesti silmänympärysiholle aamuin ja illoin. Tämän jälkeen käytän silmänympärysalueella vielä ravitsevaa ja juonteita häivyttävää silmänympärysvoidetta.

* 100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil

Rakastan kasvoöljyjä, ja Marula-öljyn kuvaillaan usein olevan yksi ylellisimmistä öljyistä. Runsaasti antioksidantteja sisältävä öljy kosteuttaa ihoa ja auttaa palauttamaan iholle luonnollisen hehkun. Erityisen ihana yhdessä Gua Sha-jadekivilastan kanssa käytettynä!

Näin käytän: mikäli ihoni kaipaa ekstrakosteutusta, levitän tämän öljyn ihonhoidon viimeisenä askeleena, aamulla tai illalla (itseäni ei haittaa levittää öljyä ennen meikkaamista, mutta kaikille se ei varmasti sovi tai toimi). Kuten mainittu, tuote toimii myös loistavasti ihon “hieronnassa” jadekivilastalla, ja lisäksi sitä voi levittää pyyhekuiviin hiuksiin/latvoihin.


* Lactic Acid 10% + HA 2% kuorintaseerumi

Maitohappoa sisältävä seerumi kuorii ihon pintaa hellästi. Lisäksi seerumi sisältää uutetta, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa, sekä hyaluronihappoa. Vaikka tätä seerumia ei välttämättä suositella herkkää tai hilseilevää ihoa omaaville, itse olen voinut käyttää tätä ongelmitta tai ilman epämukavaa oloa, vaikka ihoni on siis luonnostaan melko kuivaa sorttia. Ehkä alussa tuntuu vähän tavallista enemmän kuivuutta, mutta sitten helpottaa.

Näin käytän: Käytän tuotetta kuuriluontoisesti ja vain iltaisin; esim. 5-7 iltana, minkä jälkeen pidän taukoa. Kuurin aikana en käytä juurikaan muita tuotteita ihollani (iltaisin) vaan levitän tämän puhdistetulle iholle ja annan ilmeytyä. Silmänympärysalueelle lisään kyllä silmänympärysvoiteen. Uudet käyttäjät voivat haluta aloittaa varoen, esim. pari kertaa viikossa, jotta iho tottuu seerumiin vähitellen.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X