Jenni Ukkonen

Näistä IG-tileistä inspiroidun (tyylillisesti)

Teksti: Jenni Ukkonen

Sain jo jonkun aikaa sitten lukijatoiveen postata Instagram-tileistä, mistä itse ammennan inspiraatiota pukeutumiseen, ja nyt sunnuntai-aamun ratoksi ajattelin vihdoin laittaa muutaman suosikkini kasaan. Toki seuraan Instassa niin monta sataa ihmistä, että varmasti siellä on hyvin monta muutakin mielestäni super tyylikästä ja inspiroivaa naista, mutta ihan ensimmäisenä tulivat nämä mieleeni, joten aloitetaan näistä. Onko teillä samoja suosikkeja, vai löytyykö tästä teille kenties ihan uusiakin tuttavuuksia?

@rosiehw

Rosie Huntington-Whiteleyn tilistä on tullut ehdottomasti suosikkejani, mitä tulee rennon tyylikkäisiin, neutraalisävyisiin asuihin. Toisaalta mikäpä ei hänen yllään näyttäisi jumalaiselta? Vaikka Rosie pukeutuu varmasti enimmäkseen kalliisiin designerluomuksiin, teki hän mm. Zaran bodyista (yllä olevassa kuvassa mustan kynähameen kanssa) todellisen hitin viime vuoden puolella – virkistävää nähdä vähän tällaista eri merkkien sekoittelua!

@smythsisters

Jo siinäkin mielessä todella kiva tili, että ainakin nopeasti katsottuna kaikki päivän asut on kuvattu puhelimella peilin kautta. Marianne pukeutuu hyvin pitkälti high street-merkkeihin, kuten Zaraan ja & Other Storiesiin, mutta saa ne näyttämään todella kalliilta. Hyviä, yksinkertaisia ja tyylikkäitä päivän asuideoita!

@negin_mirsalehi

Negin on ollut jo vuosia mun suurin hiusinspiraation lähde, mutta pidän myös hänen useimmiten aika rennoista asuista. Lisäksi hän vaikuttaa aivan ihanalta, hauskalta ja ahkeralta ihmiseltä!

@reemkanj

Dubaissa asuva Reem on ollut jo pitkään suosikkejani Instassa. Hän pukeutuu myös niinikään rennon sporttisesti tai hyvin yksinkertaisesti suurimman osan ajasta, mutta saa nekin asut näyttämään loppuun asti mietityiltä. Muutenkin jotenkin tosi hyvän oloinen tyyppi. Hauska fakta muuten, hänen siskonsa on aikoinaan, vuosia sitten (kun vielä opiskelin) haastatellut mua erääseen työharjoitteluun Lontoossa, ja sitä kautta löysinkin tuolloin Reemin ja hänen siskonsa, jotka bloggasivat vielä noina aikoina. Eli aika pitkään olen jo seurannut, heh!

@theoverdressed

Saudi-Arabiassa asuva ja korujen parissa työskentelevä Dana tarjoaa mulle varsinkin lomapukeutumisinspistä ihanine hulmuavine mekkoineen, mutta myös hänen ihan tavalliset arkiasut ovat mieleeni.

@raniafawazz

Toinen Dubaissa asuva vaikuttaja, jota tykkään seurata. Ihan kaikki Ranian asut eivät ole sellaisia, mitkä näkisin itseni päällä aivan sellaisenaan, mutta tykkään hänen super coolista tyylistä ja mietin aina, voisiko siellä olla jotain, mitä voisi napsia omiin asuihin…

@filippahagg

Filippa asuissa iskee yleensä kaikki; siluetit, värit, yksinkertainen kokoonpano… Plus, rakastan hänen upeita hiuksiaan! Täältä löydän todella helposti päivittäistä asuinspiraatiota, kun haluan pukeutua johonkin yksinkertaiseen ja helppoon.

 

@fakerstrom

Filippan tapaan myös Felicia tarjoaa mulle hyvin helposti jokapäiväistä asuinspiraatiota; helppoja lookeja, perusvärejä, ylisuurten vaatteiden yhdistelyä ja kauniita asusteita ja koruja asujen viimeistelyyn.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat: mainitut Instagram-tilit

Lue myös

X