Jenni Ukkonen

Näistä iloitsen juuri nyt

Teksti: Jenni Ukkonen

Tämä viikko hujahti jotenkin tavallista nopeammalla vauhdilla. Viikkoon on mahtunut kaikenlaista kivaa, ja mieleni tuntuukin olevan juuri nyt pitkän ajan jälkeen taas todella korkealla. Mm. tällaiset jutut ovat ilahduttaneet tällä viikolla:

– Mieheni veli on viettänyt meillä kuluneen viikon ja hän on oikeasti yksi niistä harvoista ihmisistä, jonka kanssa voin istua pöydän äärellä useamman tunnin, ajankulkua huomaamatta, ja puhua aivan kaikesta. Hän on todella avoin ja hauska ihminen, ja sellainen, joka saa kenet tahansa avautumaan sekä vakavammista että kevyemmistä aiheista. Meillä on ollut ihan älyttömän monta hyvää keskustelua ollessamme täällä päivisin kaksin ja tätä seuraa tulee kyllä ikävä, kun hän huomenna lähtee takaisin Lontooseen.

– Tutustuin alkuvudesta täällä Ras Al Khaimahssa asuvaan ikäiseeni ja kaikin puolin hyvin samantyyppiseen naiseen, jonka kanssa aloimme käydä kerran tai pari viikossa kahvilla, shoppailemassa jne. Joka kerta hänet nähdessäni tuntuu että tunnemme toisemme aina vaan paremmin ja hänenkin kanssaan meillä on ollut nyt lyhyen ajan sisään useammat hyvät treffit, mitkä on jättänyt olon energiseksi ja inspiroituneeksi. Nyt säiden pikku hiljaa parantuessa olemme myös alkanut suunnitella kuvaustreffeja eri paikkoihin, mikä on mahtavaa, sillä mulla on arkisin niin paljon aikaa kuvien ottoon, mutta harvemmin ketään kenen kanssa mennä.

– Varasimme joulukuun alkuun-puoliväliin lennot Suomeen, ja itseasiassa päivämäärät päätettyämme olen ollut iloinen myös siitä, että tulemme takaisin kotiimme jouluksi ja uudeksi vuodeksi. Tuo joulun aika on sellainen, että vaikka sen mielellään viettää perheen kanssa Rovaniemellä, se on matkustamista ajatellen todella stressaavaa ja kallista, joten uskon että tämä menee hieman stressittömämmin tänä vuonna. Rovaniemen ja Helsingin lisäksi suunnitelmissa on piipahtaa vihdoin myös Annan luona Lempäälässä moikkaamassa uusinta tulokasta<3

– Vaikkei meillä virallisesti mitään syksyä täällä Arabiemiraateissa ole, niin tämä uusi vuodenaika (mitä täällä päin kutsutaan jo tässä vaiheessa tai ainakin hyvin pian talveksi) on inspiroinut ihan älyttömästi pukeutumaan vähän eri tavalla ja kenties yrittämään napsia jotain syystrendejä omaan pukeutumiseen, vaikka tietty paksuimmat vaatteet ja kerrokset ovatkin aika mahdottomuuksia. Ostin hiljattain esimeriksi parit uudet housut (kerrankin jotain muuta kuin leggingsejä ja farkkuja!) ja nämä oliivinvihreät ovat niin mieleen, että haluaisin käyttää niitä koko ajan!

– Vastapainoja hiljattain tekemilleni uusille vaatehankinnoilleni, olen käynyt vaatekaappiani läpi kaikesta, mikä ei enää istu, mitä en enää näe käyttäväni/mikä ei sovi nykyiseen elämäntyyliini ja ihan yleisesti kaikesta mitä en vaatekaappiini enää tarvi ja lähetän ne parin viikon kuluttua kylään tulevan äitini ja siskoni (mitä myöskin jo odotan innolla!) mukana Suomeen. Vaatekaapin puhdistus on aina niin innostavaa; sinne tulee erilainen selkeys ja pukeutuminen helpottuu huomattavasti, kun oikeasti näkee, millaisia vaihtoehtoja on olemassa!

Millaisista jutuista te iloitsette juuri nyt?

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X