Style

Nasty Gal Euroopassa

3.8.2017 Teksti: Jenni Ukkonen

Nasty Gal Suomi

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Arvatkaa, miten innoissani olin kun huomasin, että Nasty Gal-nettikauppa toimittaa nyt myös suoraa Euroopasta, tarkoittaen, että sieltä voi nyt tilata euroissa ja välttyä samalla toisinaan jopa kalliista tullimaksuista, mitkä jenkeistä tilatessa tulevat aina ostoksien päälle. Toimitusmaksu on vain 6 euroa, mikä on todella edullinen ulkomailta tilatessa. Mikäli jollekulle Nasty Gal on uusi tuttavuus, niin kyseessä on nettikauppa, mistä löytyy trendikkäitä ja edullisia vaatteita; kaipa sitä voisi tyylillisesti verrata esimeriksi Asosiin. Tässä postauksessa näette omia suosikkejani: nekin antavat hyvin suuntaa siitä, mitä kaupasta voi odottaa löytyvän! Hinnat ovat tosiaan huippu hyvät (mikä voi tietysti kertoa jotain myös laadusta, tai sitten ei – se nyt on vähän arpapeliä useimpien merkkien kanssa), esimeriksi topit ovat n. 20 euron luokkaa ja mekot alkaen 30 eurosta. Lupasin juuri viime viikolla itselleni, että pitäisin nyt paussia nettishoppailusta, mutta enköhän päätynyt tilaamaan eilen illalla muutaman jutun silkasta mielenkiinnosta… Hei niin, ja parhaillaan koodilla GET40 saa tilauksesta 40% alennuksen JA ilmaisen postituksen! En bongannut kuinka pitkään tämä tarjous on voimassa, joten kannattaa käyttää se pikimmiten!

 

NASTY GAL IN EUROPE. I was so excited to find out that the online shop Nasty Gal is now also based in the EU, meaning you can order in the Euro currency and avoid the duty costs that are involved when buying from the USA. The shipping is only 6 euro, which is a bargain compared to average international shipping costs! If you haven’t heard of Nasty Gal yet, it’s an online shop with really cool and affordable clothing; I suppose you could compare it to Asos style wise. Anyway, I’m sharing my favorites in this post so you can get a good idea of their style just by looking at these! The prices are super good (which may or may not reflect the quality – you know, sometimes it’s good regardless the low price and sometimes not), for example, the cami tops are around 20 euro and the dresses and jumpsuits start from around 30 euro. Just last week I shore to myself I’d take a pause from online shopping but last night I ended up ordering few bits and bobs out of curiosity… Oh and by the way, with code GET40 you can get 40% off on your order AND free shipping! Not sure for how long so better use it now!

 

1. Jeans 2. Blazer 3. Top 4. Camisole 5. Camisole 6. Dress 7. Dress 8. Dress

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Finland on a plate. Is there something better than a creamy salmon soup with fresh rye bread (with butter on top of course!)? 🐟 #latergram #cravings #finnishfood #salmonsoup

jenniukk

Kommentit (2)

I’m glad to hear you like them! Now I just wish they will be as great in real life – can’t wait to get them 🙂

The pieces you selected are really amazing!
xx from Bavaria/Germany, Rena
http://www.dressedwithsoul.com

I’m glad to hear you like them! Now I just wish they will be as great in real life – can’t wait to get them 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *