Jenni Ukkonen

Navy Blue & Black

Teksti: Jenni Ukkonen
IMG_2950

Koneeltani löytyi vielä yhdet asukuvat ennen hiustenleikkuuta, ja näistä voi ehkä nähdäkin, että vaikka hiukset ovat tuuheat ja paksut, näyttävät latvat melkoisen epäsiisteiltä. Omaa silmääni miellyttää huomattavasti enemmän tasaisesti leikattu latva, ja näissä ollaan kyllä siitä kaukana… Hyvä siis, että sain vihdoin hiukset siistittyä!

Asu olikin sitten aika matchymatchy, mutta muistaakseni se oli kuitenkin silkkaa sattumaa. Isabel Marantin nilkkureissa yhdityy kyllä musta ja tummansininen, joten varmaankin juuri siksi ylle päätyi samoja värejä. Cos:in neuleen ostin Helsingissä ollessani, ja vaikka harvoin olenkaan löytänyt kyseiseltä merkiltä (lukuisista yrityksista huolimatta) omalle kropalleni kivasti istuvia vaatteita, niin tuolla reissulla mukaan lähti peräti kaksi vaatetta ja useammankin olisin voinut napata mukaan. Kenties tuurini merkin suhteen on vihdoin kääntymässä? Tästä korkeakauluksisesta neuleesta on nopeaa tullut yksi suosikeistani, sillä se on uskomattoman lämmin, mutta samalla tyylikäs ja huoleton.

Ja nyt on ihan pakko vielä erikseen mainita, että jos olette etsineet ajatonta ja laadukasta mustaa (tai täydellisen harmaata!) villakangastakkia pidemmällä helmalla, niin bongasin tämän alennuksessa alle 50 eurolla. Takin malli on häkellyttävän samankaltainen omani kanssa ja tämä on ehdottomasti ollut takeista suosikkihankintojani – malli on todella imarteleva ja kaventava, jos näin voi sanoa. Hintakin on enemmän kuin kohdillaan, joten suosittelen kurkkaamaan!

 

I still had these pictures on my laptop which were taken prior to getting my hair cut, and you may see that although my hair looks thick and voluminous, the ends are looking pretty rough. I personally prefer a straight cut and this hair is far from it… Such a good thing I finally got my hair trimmed!

The outfit is pretty matchymatchy but if I recall correctly, it became that by an accident. However, the Isabel Marant booties combine black and navy so I’m guessing that’s where I got the idea from. I bought the Cos jumper whilst I was in Helsinki and although I hardly ever find well-fitting clothes for myself there (despite many trials) this time I bought not one but two items and I could have even taken some more with me. Perhaps my luck with the brand is turning? This turtlenecked jumper has quickly become a favorite of mine, it’s so incredibly warm yet stylish and effortless at the same time. 

 

Coat MICHAEL KORS (lookalike for under €50 here; similar here -35%, here -30% and here) / Jumper COS (similar here and here) / faux leather pants ARIZIA, NYC (similar here) / Hat H&M / Bag FURLA / Ankle boots ISABEL MARANT / Ring SAINT LAURENT

IMG_2922IMG_2947IMG_2964IMG_2983IMG_2953IMG_2973

Mainoslinkkejä

Lue myös

X