Jenni Ukkonen

Neutraaleissa

Teksti: Jenni Ukkonen
IMG_4927

Niin paljon kuin kirkkaita värejä rakastankin, niin kotoisin olo on aina harmaassa, mustassa ja valkoisessa. Niin se vaan on! Erityisesti valkoisiin takkeihin mulla on joku fiksaatio, ja tämän ohkaisen villakangastakin joskus loppukesästä ostettuani se onkin kuulunut suosikkeihini – ihme kyllä, sillä aika lianarka värihän tuo on! Mutta ehkä juuri siksi olikin hyvä idea ostaa se edullisimmin, niin ei tule aivan niin paljon varottua jokaista vastaantulijaa tai ostettua kahvikuppia ja takki pääsee oikeasti käyttöön. Löysin muuten pari samanhenkistä, niinikään myöskin edullista vaihtoehtoa, mikäli saman tyylinen takki kiinnostaa: linkit tuttuun tapaan alla 🙂

Toinen fiksaationi on kenties vähän normaalimpi, nimittäin harmaat neuleet (kuin myös harmaa huivit, takit, ja oikeastaan kaikki harmaa…). Harmaita neuleita ei ole koskaan liikaa, vai mitä? Eli vaikka kuinka vuoden alussa toistelin itselleni, että nyt en sitten osta enää yhden yhtäkään uutta neuletta, sillä mulla on niitä yllin kyllin, niin hupsista vaan; tätä Zaran uutuutta en voinut vastustaa. Edestä se on aivan yksinkertainen ja siinä on kaunis venepääntie, mutta takaa löytyy neuleen juju. Pahoittelen jo nyt alla tulevaa bootykuvaa, mutta se oli ainoa keino näyttää, mitä meinaan! Kuuli muuten huhun, minkä mukaan Zaran nettikauppa alkaa pian toimittaa myös Suomen sisällä. Tämä lienee aikamoinen ilouutinen ympäri Suomea!

 

As much as I love bright colors, I always feel the best in grey, black and white. It’s just how it goes! I’m especially fixated on white coats and that’s why this white number I bought at the end of summer is a total favorite of mine – surprisingly, as it is a really delicate color! But I think that’s why it was better to get it from a cheaper brand, so that I don’t have to be afraid of everyone walking by or every cup of coffee purchase but instead I can actually wear it whenever. I found a couple of similar style alternatives to this one if you’re interested; links below as usual.

Another fixation I have is perhaps a very common one, namely, grey jumpers (as well as grey scarfs, coats, and pretty much anything grey…). You can never have too many grey jumpers, right? So no matter how many times I told myself at the beginning of this year that I am not allowed to buy more jumpers because I have plenty already, I couldn’t resist this Zara newbie. The front is totally plain and it has a lovely boatneck, but the ”thing” of the jumper is at the back. I’m sorry for the booty pic below but it was the only way to show you what I mean! 

 

Coat ZARA (similar here & in grey here and here) / Jumper ZARA (similar here and here) / Jeans AG / Scarf BALMUIR (Courtesy of) / Bag CHANEL / Boots NLY SHOES (similar here and here -50%)

IMG_4962IMG_4983IMG_4896IMG_4931IMG_4990IMG_4944IMG_5005IMG_4972

Mainoslinkkejä

Lue myös

X