Jenni Ukkonen

New Yorkin kosmetiikkaostokset ja mistä ostaa ne netistä

Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Mun ostossaldo New Yorkissa jäi todella pieneksi – mitä osasin vähän jo aiempien matkojen puolesta odottaa (en koskaan löydä mitään silloin, kun toivoisin löytäväni!) ja mikä on myös todella positiivista, sillä totuushan on, että mulla on jo ennestään yllin kyllin kaikkea, mitä toivoa saattaa. Muutaman treenivaatteen (pääsee aina käyttöön) ja yhden mekon (mikä on mallinsa puolesta täydellisen imarteleva, jes) lisäksi shoppailuni keskittyivät muutaman kosmetiikkatuotteeseen, mistä suurimmasta osasta tiesin jo ennestään pitäväni. Ajattelin tässä samalla vinkata, että suurin osa näistä löytyy myös netin kautta ja ovat mielestäni aika 1:1 hinnaltaan, ostipa ne jenkeistä tai netistä – tai oikeastaan, netistä tilaamalla voivat jopa tulla edullisemmaksi! Tuotteet on siis linkattu alle kera lämpimien suositusteni:

* Summer Fridays Jet Lag Mask – tästä ravitsevasta ja kasvojen ihon välittömästi boostaavasta ja kosteuttavasta kasvonaamiosta olen postannut aiemminkin (esim. täällä), mutta kyseessä on tätä nykyä ehdottomasti suosikki kasvonaamioni; tämä tuubi taitaa olla mulle jo neljäs. Iho kiittää ja kumartaa!

Innisfree * liinanaamioita, hienojakoinen kasvosuihke (lemppari! ostin tätä viime vuonna Soulista ja ihastuin), ihanan tuoksuinen * käsivoide, * kulmakynä ja sävytetty * huulivoide (myös lemppari – mulla oli tämä ennestään sävyssä Wedding Peach Tea, mutta nyt ostin ihanan Mint Earl Grey-sävyn, joka on t ä y d e l l i n e n hehkuvan roosainen väri huulilla). Tutustuin Innisfreehen tosiaan viime vuonna Etelä-Koreassa ja sen jälkeen olen ostanut heidän tuotteitaan aina kun mahdollista. Toistaiseksi merkkiä ei käsittääkseni saa ostettua suoraa Suomesta, mutta esim. * täältä tilaaminen onnistuu ja hinnat ovat todella hyvät, vastaavat Soulin hintatasoa. Lisäksi heillä on usein erilaisia tarjouskamppiksia, esim. juuri nyt jopa -60% hinnat Innisfreesta.

* Laneige Lip Sleeping Mask – myös aivan ihana K-beauty tuote, mitä ilman en osaisi enää alkaa nukkua. Toki voidetta voi käyttää huulilla milloin vaan, mutta se on erityisen ihana jättää huulille yöksi; jonain aamuina herään voide yhä paikoillaan, super pehmein ja kostutetuin huulin!

Trader Joe’s 100% Organic Argan Oil – Trader Joe’silla suosittelen poikkeamaan muutenkin, kyseessä on siis todella kiva elintarvikekauppaketju, mutta heillä on myös aika hyvä valikoima heidän oman merkin kosmetiikkaa, mitkä ovat sekä toimivia että edullisia. Esimerkiksi tämä monikäyttöinen öljy (toimii sekä hiuksiin että kasvoille) maksoi vajaa 7 dollaria! Heillä oli myös näin kesäaikaan mm. mineraaliaurinkosuojia todella huokein hinnoin (tyyliin 5 dollaria tuubi tms).

Näiden lisäksi olisin halunnut ostaa * Olaplexin uudehkon Bond Smoother-hiustuotteen, mutta se oli loppuunmyyty joka Sephorasta, missä poikkesin (lähinnä sitä) etsimässä. Laitoin sen reissun jälkeen tilauksen tuon linkin kautta, sieltä olen Olaplexin tuotteet ostanut aiemminkin (vinkki! jos rekisteröidyt sivuille, lähettävät he sähköpostitse suht usein 10-20 % alennuskoodeja ostoksia varten). Mua houkutteli myös * Summer Fridaysin viimeisin naamio, ruusuinen R+R, mutta sekin on onneksi tuolla sivustolla aikalailla saman hintainen kuin jenkeissä, nimittäin yli 100 dollaria kahteen kasvonaamioon kuulosti vähän suolaiselta yhtä viikkoa kohden… Se jääköön siis odottamaan tilausta joskus toisella kertaa!

Onko teillä jotain suosikkimerkkejä tai tuotteita, mitä ostatte erityisesti ulkomailta? Laittakaahan vinkit jakoon!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X