Jenni Ukkonen

nyt se alkaa!

Teksti: Jenni Ukkonen

Nyt mulla alkaa ihan uudenlainen hiuskokeilu. Oon jo yli vuoden päivät yrittänyt saada hiukseni kasvamaan sen verran pitkiksi etten näkisi enää tarvetta pidennyksille, ainoastaan siistinyt latvoja ja syönyt ravintolisiä jne. mutta mitään erityista kasvua en ole havainnut. Siispä aika kokeilla jotain uutta ja extreemiä! Tässä alkuun lähtötilanne:

start1hair

Hiukset yltää olkapäiden alapuolelle. Toivon niiden kasvavan vielä ainakin viitisen senttiä ennen pidennyksistä luopumista.

Eli mitäs nyt? Eksyin lukemaan netissä eräästä hiustuotesarjasta (käsittää shampoon ja hoitoaineen), joka maksimoi hiustenkasvun ja saa siis hiukset kasvamaan huomattavasti nopeammin. Tottakai tällainen kuulostaa aina epäilyttävältä ja jopa humpuukilta, mutta jos jotain oon oppinut niin joillakin ihmisillä nämä tuotteet aina toimii, vaikkei kaikilla toimisikaan. Ja mitenpä sen muuten selvittää toimiiko itsellä, jos ei näe sitä vaivaa että kokeilee? Siispä tästä lähtien hiukset pestään näillä:

fast3i fast1

F.A.S.T. eli Fortified Amino Scalp Therapy edustaa pakkauksen mukaan viimeisintä hiustenhoidon teknologiaa ja on suunniteltu edistämään hiusten nopeinta mahdollista kasvua. Sisältää luonnon yrttejä ja hiuksille tärkeitä aminohappoja oikeassa suhteessa ja soveltuu kaikille hiustyypeille. Käyttää täytyy tietysti jatkuvasti jotta saa tuloksia. Ajattelinkin nyt ottaa tämän ahkeraan käyttöön ja käyttää ainakin nämä pullot loppuun saakka – katsotaan sitten mitkä fiilikset aineita kohtaan on!

Shampoon ja hoitsikan setin tilasin ihan summanmutikassa Hiusavusta ja se tuli postiin jo seuraavana päivänä tilaamisesta.

Tänään edessä on myös kauan odotettu kampaaja, missä mulle uusitaan chi -silkkisuoristus. Sen jälkeen hiusten kasvua onkin helppo seurata, kun tyvestä näkee mitä vauhtia suoristus “valuu alemmas” 🙂

Lue myös

X