Jenni Ukkonen

Onko Summer Fridays Jet Lag Mask kaiken hypen arvoinen?

Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kevään jälkeen Instagramin feedini ei ole ollut entisensä – se on ollut tasaisen täysi mielipidevaikuttaja Marianna Hewittin ja Lauren Goresin aiemmin tänä vuonna lanseeraamasta Summer Fridays Jet Lag Mask-kasvonaamiosta. Tältä kauniin pelkistetyssä, hempeän vaaleansinisessa putellissa olevalta naamiolta on ollut todella vaikea välttyä – mutta kertokaa ihmeessä, jos joku teistä on missannut tämän täysin ennen tätä postausta!

Olen seurannut Mariannaa jo ennen kun hän perusti bloginsa, ja ihailen häntä ja hänen toimekkuutta ja kunnianhimoa suunnattomasti; hän on täydellinen esimerkki siitä, miten oman uransa voi ottaa haltuun ja kääntää sen päälaelleen. Kaiken lisäksi hän vaikuttaa todella herttaiselta ihmiseltä ja hän jakaa usein bloggaamiseen liittyviä vinkkejä, siinä missä monet muut varjelevat esimeriksi Instagramissa suosimaansa filteriä kuin valtionsalaisuutta. Siksi tiesin heti Jet Lag Maskin lanseeraamisvaiheessa, että tätä munkin olisi päästävä testaamaan!

 

IS SUMMER FRIDAYS JET LAG MASK WORTH THE HYPE? After the Spring, my Instagram feed hasn’t been the same – it’s been continuously filled with images of the Summer Fridays Jet Lag Mask, founded by influencers Marianna Hewitt and Lauren Gores earlier this year. It would have been very difficult to miss out on this mask, packed inside a highly photogenic simple blue tube – but do tell me if somehow you did!

I’ve been following Marianna since before she even started her blog, and I admire her tremendously – she’s a perfect example of creating your own career with passion and turning it around. She also seems incredibly down to earth and kind, sharing a lot of blogging help and tips whereas many others guard their favorite Instagram filter like their lives depended on it. So, of course, I knew I had to give this mask a try as soon as possible!

Ensimmäistä kertaa naamion käsiin saadessani ajattelin tuotteen suoraan sanottuna aivan erilaiseksi; kenties odotin jotain ilmavaa ja kevyttä voidetta, mutta todellisuudessa se on aika tahnamaista – tiedättekö, paksua ja todella ravitsevaa. Se kävi minulle paremmin kuin hyvin, sillä rakastan paksuja voiteita ihonhoidossa. Tuoksua kuvataan minttuiseksi ja raikkaaksi, mutta mulla meni pari käyttökertaa tottua siihen. Nykyään tuoksu on mielestä OK, mutta ei paras ikinä haistamani. Mutta puhutaan nyt siitä, miten naamio oikeasti toimii? Tekeekö se mitään?

Jet Lag maskia voi käyttää eri tavoin; sen voi levittää puhtaalle iholle 10-minuutin naamioksi ja pyyhkiä pois, sen voi levittää esimeriksi vain silmänalusille hetkeksi, tai, miten itse tätä eniten käytän, on että levitän kerran viikossa sen yövoiteen sijaan ja jätän koko yöksi ihoani hoivaamaan. Voide on joka tapauksessa niin runsaan tuntoista, että heti sen iholle hierottua kasvot näyttävät hehkuvilta ja kuultavilta. Sen hoitava koostumus sisältää mm. vitamiineja, keramiideja, antioksidantteja ja hellästi ihoa kuorivia ainesosia, jättäen ihon kauttaaltaan kosteutetuksi ja hehkuvaksi. Itse huomaan eron välittömästi, varsinkin jos ihoni on tuntunut aiemmin erityisen kuivalta tai värittömältä. Olen siis ollut sitä mieltä, että sen lisäksi, että putelli on kaunista kuvattavaa, myös sisältö lunastaa odotukset ja on itseasiassa ollut parempi, kuin mitä osasin toivoa. Kiitosta myös siitä, että naamio on valmistettu luonnollisista ainesosista ja on cruelty free.

 

The first time I got this product into my hands, I was actually surprised of how the mask felt like; I had expected it to be airy and light, but instead, it’s almost like a paste – you know, really thick and really nourishing. Having said that, that was more than welcome to me, as I love thick pastes in skincare. The scent I believe is described as ”minty” but it took me a few uses to get used to it. I’m OK with the scent now, but it’s not the best I’ve ever smelled. But let’s talk about the actual mask now, does it work?

You can use the Jet Lag Mask in different ways; you can apply it on clean skin for 10 minutes and wipe off, or you can use it under eyes alone, for example. I usually use it as a night cream once a week, leaving it to do it’s thing all night long. The mask is so heavy and hydrating, though, that upon application you will instantly see your skin getting glowy and dewy. With a nourishing combination of vitamins, ceramides, antioxidants and gently exfoliating extracts, the mask leaves skin thoroughly moisturized. I can definitely see the difference, especially when my skin has been feeling extra dry or dull. In my opinion, the mask really delivers what it promises to do and in fact, I found it to be better than I originally expected it to, be. I’m also happy to mention that the Jet Lag Mask is cruelty-free and made of clean ingredients.

 

Nyttemmin Jet Lag Maskia voi ostaa jenkkien reissulla valikoiduista Sephoroista, aiemmin sitä sai tilattua vain heidän nettikaupastaan. Euroopasta naamiota voi ostaa yksinoikeudella yhdestä suosikkinettikaupoistani täältä. Sekä Suomeen että tänne Arabiemiraatteihin tilaukset tulevat ripeästi (ilman yllätysmaksuja), joten suosittelen ehdottomasti tätä väylää, mikäli naamion testaus alkoi kiinnostaa!

Nowadays you can grab a tube from selected Sephoras in the US (if they haven’t sold out!), whereas before you could only order it online. In Europe, you can buy it here, from one of my favorite online stores exclusively. They deliver in no time to both Finland and the UAE so I’m happy to recommend it in case you feel like trying the mask!

Osta täältä:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X