Jenni Ukkonen

opi

23.1.2010 Teksti: Jenni Ukkonen

Luvassa ehkä vähän turha postaus, mutta oon viettänyt koko päivän kotona kaappeja ja laatikoita järjestellen, joten mieli ei ole aivan virkeimmillään. Ajattelin vaan vinkata pikaisesti että Kicksin alesta saa nyt (ainakin täällä) Opin kynsilakkoja -70%, eli yhdelle pullolle jää hintaa alle 5 euroa (!!). Se on mielettämän vähän ottaen huomioon että kyseiset lakat on ihan loistavia!

opi7

opi1
Ehdin tosiaan ostaa joskus pari viikkoa sitten Opin valkean lakan puoleen hintaan ja jäin ihan koukkuun sen tavallista leveämpään harjaan. Nyt kun niitä sai vieläkin edullisemmin kasvatin lakkakokoelmaani kahdella sävyllä: hieman koralliin taittavalla kirkkaanpunaisella (Opi on Collins Ave) sekä hattarapinkillä (Malaysian Mist). Jälkimmäinen näyttää todella upealta varpaissa, mutta sormissa se ei ole kovin erikoinen…

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • A few more days of summer and then we're off to the winter land❄️ Where are you spending the holidays this year? #christmascountdown #myrak #pinkbuildings

jenniukk

Kommentit (14)

Mustakin ne on selvästi parempia kuin monet muut kokeilemani 🙂

mistä myymälästä ostit noi o:

Ei meillä Helsingissä oo alessa mitään noin nättejä sävyjä 🙁

vau! onkohan rovaniemen kicks huomenna auki… 😀

vauu! onkohan rovaniemen kicks huomenna auki… 😀

OPIt ei oo loistavaa nähnykään 😀 Huonosti levittyviä ja saa laittaa sata kerrosta. Melkeimpä mitkä tahansa markettilakat on parempia.

itse myös ostin juuri kicksin alesta eilen 4,35 e maksavan opin kynsilakan 🙂 harmi että sävyt olivat kieltämättä aika tylsiä, paitsi yksi mieluinen löytyi 😉

Tuli mieleen kun kerran pidennyksiä koskien kommentoin sulle että mikä teipinpoistoaine on hyvää ja olit käyttäny hairiumin. No tässä tulee konsti jolla selviää ilman repimistä ja hellää päänahkaa: Ceralan öljy apteekista. Laitat vaan sitä pidennyksiin vaikka edellisenä iltana ja aamulla voit laittaa lisää ja irroitella sitten. lähtee ku unelma ja hellii samalla päänahkaa ja ei pilaa pidennyksiä ja teipitki irtoaa niistä somasti. tärkeintä on että saa vaikuttaa jonku aikaa. olin aivan lumoissani kuinka tuskatonta voi teippien irroittaminen olla. tottakai pidennykset pitää sne jälk pestä huolella ja silikoni kohdat varsinki. Mutta toivottavasti tästä on sulle apua poiston kanssa taisteluun:)

Hih, kai sen pitäis olla :p

Hmm musta ne levittyy kyllä tosi hyvin ja tasaisesti, mutta kaipa se riippuu ihan mistä tykkää 🙂

Vau, iso kiitos vinkistä! Hairiumin poistonesto toimii mulla hyvin, mutta aika paljon sitä menee jos ei ihan halua repiä… tätä on siis pakko testata seuraavalla kertaa !:))

VAU! Kiitti vinkistä, toivottavasti Turussa ois kans jotain alennuksella sillä oon just rakastunu tohon merkkiin… 🙂

Kannattaa käydä pikaisesti katsomassa, ei taida enää kauaa alet kestää 🙂

APUAAAA, toi koralliin taittuva pinkki on aivan ihana!:-D Miks meidän Kicksissä oli vaan huonoja värejä alessa!?!?!? 🙁 Liian syksyisiä ja talvisia, mäki haluun jotain kirkasta!
Oon viime aikoina menettäny sydämeni ihan täysin noille Opi-lakoille, uskomattoman hyvä kestävyys.

Mustakin ne on selvästi parempia kuin monet muut kokeilemani 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *