Jenni Ukkonen

opintojen parissa

6.2.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Moi vaan kaikki ja hyvää alkanutta viikkoa! Täällä suunnalla se tarkoitti pitkästä aikaa opintojen pariin palaamista, näin maanantain kunniaksi vieläpä ysiltä alkavalla luennolla… Sen jälkeen kävin salilla juoksemassa ja vieläkin mulla olisi tunti kulutettavana ennen seminaaria! Blaahhh. Onneksi on koulun kirjaston Costa ja Chai Latte :p

Tässä istuskellessani tuli muuten pari opiskelijaa kysymään jos voisin vastata pariin niiden esittämään kysymykseen (joku niiden kurssitehtävä) ja tietenkin vastasin että joo. Ne nehän kaivoi sitten kameran esiin ja kuvasi koko jutun 😀 Haastattelijalla oli vielä niin vahva espanjatyylunen aksetti etten meinannut ymmärtää puolikaan kysymyksistä 😀 Toivottavasti ne ei laita sitä minnekään nettiin 😀 Semmoista tänään!

Nyt taidan alkaa vastailemaan sähköposteihin, musta on tullut melkeimpä mestari niihin vastaamisen välttelyssä… palaillaan myöhemmin!

I’m back at the uni after a loooong break (Christmas + examinations period). Been here since 9 am and still have a couple of hours to go. So bored!!!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Could think of a worse place to spend a winter afternoon 😏🌴 #homesweethome #poolside #myrak #flatteredmoments

jenniukk

Kommentit (14)

Hahaa vai niin 😀

Voi kun sä olet taas niin nättinä! Ihanan raikkaana ja hymyileväisenä, kuten aina! :)Ihanaa päivänjatkoa Jenni! 🙂

Haha, autoit kuitenkin niitä opiskelijoita jos ei muuta! 😉

seurusteleeko sun sisko sedu koskisen kanssa vielä?! ja mitä töitä se tekee? ja sano sille että alkaa kirjoittaa taas blogia, se oli niin hyvä:)

Mä opiskelisin paljon useammin yliopiston kirjastossa jos meilläkin olisi siellä Costa 😀 No jooo, onhan siinä aika lähellä sellanen pieni ruokala josta saa kahvia.. 😉

lueskelin tossa jotai vissiin aika vanhoja postauksia ja kommentteja niin voiko siis suomessakin opiskella tätä alaa millä sä olet?

vautsi, näyttääpä siun huulet ihanille! mistä oot tuon neuleen ostanu, seki näyttää hirmu suloiselle. oot hirmu nättinä tänään! hih tämmönen ylistyskommentti!ihanaa viikonalkua siulle:-)

Voi kiitos kaunis, eihän se päivä voisi mitenkään huonosti jatkua näin ihanan kommentin jälkeen hih 🙂

Hihih joo muistan kun viime vuonna mullakin oli joku tuollainen että piti haastatella ventovieraita koulun käytävillä, ja kyllä silloin arvosti että joku suostui haastateltavaksi 😀 Joten ihan siksi sanoinkin että sopiihan se 😀

Hihi no hyvä että sellainen sentään 😉

Hihii no voi kiitoksia vaan, ei mua haittaa tällaisiakin välillä saada – kunhan ettei tule liikaa ettei nouse päähän 😉 Neule on Zarasta, näkyy toivottavasti ihan pian paremmin ottamissani asukuvissa! Ja kiitos kaunis, sitä samaa 🙂

Oot kyllä niin nättinä – taas!

Ääh no kiitos 🙂

Näytät aika paljon Johanna Tukiaiselta. Hrrr.

Hahaa vai niin 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *