Jenni Ukkonen

outfit of the day & vs

31.8.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Heippis! Onkos siellä enää näin perjantai-iltana ketään linjoilla? Mulla meni oikeastaan koko päivä kaupungilla pyörien, piti mennä katsomaan oliko se VS ihan oikeasti vihdoin avattu New Bond St:lle ja oltiinhan se! No siitä lisää pikkaisen alempana, ensin päivän asua:

Neule ja housut Zara, laukku Mulberry, kengät ja sormus Aldo, kello MK

Pakko muuten sanoa heti tähän väliin että nuo tohvelit oli kyllä ihan nappiostos, tosi hyvät jalassa ja muutenkin tykkään niiden “hiljaisesta blingistä” heh :DMutta tosiaan, siitä liikkeestä!

Siiiiiis, ihan alkuun pakko sanoa että VAU, oli ne ainakin upean liikkeen taikoneet! Sisällä ei valitettavasti saanut kuvata, mutta pari salakuvaa otin instagramilla ja ne löytyy siis halukkaille sieltä (@jenniukk) :p Vaikka oon koko ajan ollut sitä mieltä että odottelen lähinnä vaan että täältäkin alkaa saamaan VS:n ihanaa kosmetiikkaa sekä PINK-malliston kotivaatteita ja ettei merkin itse alusvaatteet ole mitenkään tavallisesta poikkeavia tai huippulaadukkaita, niin tuolla liikkeessä mun mielipide kääntyikin siten että kaikki alusvaatteet mullehetinyt! Laadukkaita tai ei, mutta mielettömän hienoja ainakin! Niitä kotivaatteita puolestaan en tällä erää mieleisiä sitten löytänytkään (mutta don’t get me wrong, rakastan yhä PINK:iä ja jään nyt vaan odottelemaan että liikkeeseen tulee lisää valikoimaa!). Alusvaatteita en jaksanut alkaa nyt sovittelemaan, mutta ehkä siihen jaksaisi vaikka ensiviikolla ryhtyä! Ainakin muutama mieleinen setti jo löytyi 😉 Hinnat oli luonnollisesti korkeammat kuin jenkeissä, sanoisin karkeasti että siellä on käytetty sitä kuuluisaa politikkaa mitä hyvin usein täällä huomaan käytettävän, eli dollarihinnat on muutettu suoraa tai lähes suoraa punniksi: esim. 40 dollaria on täällä liikkeessä 40 puntaa.Ainoa harmitus Bond St:n liikkeessä oli, ettei sieltä saanut laisinkaan VS Fantasies-sarjan kosmeettiikkaa, eli niitä yleisimpiä mitä merkkiin liitetään. Meille kerrottiin että niitä on tällä hetkellä vain Stratfordissa, joten päätettiin lähteä tekemään vihdoin mutka sinnekin. Stratfordin liike on kyllä huomattavasti pienempi kuin nelikerroksinen lippulaiva, mutta sanoisin että kosmetiikkapuoli siellä oli huomattavasti parempi. Oli Fantasies-sarjaa vähän liiaksikin asti, valinnanvaikeus oli tulla 😀 Sieltä lähti sitten pussakka tuotteita mukaan, mutta esittelen niitä myöhemmin… 😉Here’s my outfit from today, feels like I’ve been just shopping all day again! Had to go see Victoria’s Secret store on New Bond St and my gosh it was amazing! I’ve been thinking all the time I won’t go there shopping for lingerie as I’ve had this idea it’s really not that special or worth the price but now I really want some – they look fantastic! I’d estimate roughly the prices have been switched straight from dollars to pounds, for example 40 usd in here 40 pounds. The only weird thing about Bond St store is, they don’t sell VS Fantasies cosmetics so we went to Stratford for those. I’ll show you ladies later what I got! 😉

Lue myös

Suosittelemme