Jenni Ukkonen

päivä bicester villagessa

13.9.2011 Teksti: Jenni Ukkonen

Noniin, eilen siis käytiin kaverini kanssa katsastamassa millainen paikka on Bicester Village, ja sen jälkeen päivä venyikin pitkälle tuttavan kanssa päivällistäessä, joten nyt vasta pääsen tuosta outletkylästä kertoilemaan. Myöhemmin esittelysssä on sitten ostokset, joita siis tuli tehtyä vaikkeikaan ihan niin suuressa määrin kuin mihin olin henkisesti varautunut… no, tuleepa lähdettyä sitten toistekin hyviä löytöjä metsästämään 😉

Me valittiin menotavaksi Golden Toursin järjestämä bussikyyti, minkä pystyy ostamaan joko tuolta Bicester Villagen nettisivuilta, puhelimitse taikka suoraa heidän toimitiloistaan lähellä Victorian asemaa (mistä bussi myös lähti matkaan vähän ennen yhdeksää, Marble Archilta loput shoppailijat sen jälkeen hakien). Kyyti maksoi 23 puntaa henkilöltä ja matka taittui n. 1,5 tunnissa – käsittääkseni junalla sinne pääsee hiukan nopeammin mutta liputkin ilmeisesti kustantavat sitten pikkaisen lisää. Saa infota tarkemmin mikäli tietämystä on! Bussissa saatiin kuitenkin vielä kartat liikkeiden sijainneista ja Vip -kortit, jotka oikeuttaa 10% lisäalennukseen lähes joka liikkeessä, eli ihan kiva lisä sekin 🙂 Lontoon keskustaan palattiin hiukan ennen kuutta.

Kaikki paikalta löytyvät liikkeetkin on listattu Bicester Villagen nettisivuille, eli niitä en ala tässä luettelemaan… niitä kuitenkin on aika runsaasti 🙂 Meitä tosin harmitti että oltiin vielä pari viikkoa sitten katsottu nettisivuilta että siellä on French Solen myymälä, vaan nytpä sitä ei sitten ollutkaan! No mutta, pieniä juttuja. Ja kuten mulle moni viikonloppuna totesikin, niin vanhempien sesonkien juttuja, ylijäämää tai kakkoslaatua löytyy enimmäkseen… en siis löytänyt arvaten sitä YSL:n clutchia, mutta kaverini puolestaan löysi Pradalta tosi klassisen nahkatoten puoleen hintaan – eikä siinä edes ollut mitään vikaa! Eli jos tuuria on eikä välttämättä ole mitään tiettyä juttua etsimässä, voi tehdä niitä todellisiakin löytöjä!

Tämän reissun perusteella oon itse todellakin käymässä Bicester Villagessa toistekin. Sinne mennessä kun ei voi oikein edes ajatella että vastahan siellä kävi pari viikkoa/kuukausi/pari kuukautta sitten, sillä koskaan ei voi tietää mitä siellä sattuu milloinkin olemaan…:)

Lue myös

Suosittelemme