Jenni Ukkonen

paris, ooh la laa

Teksti: Jenni Ukkonen

Pahoitteluni hetialkuun etten ole yhtään ehtinyt julkaista kommentteja sitten maanantai-illan, mutta ymmärrätte varmaan että mulla on täällä rakas ihminen kylässä enkä siksi halua viettää ylimääräisiä hetkiä koneella 🙂 Julkaisen ja vastaan niihin siis kun aikaa on, ei hätää! :p

Nyt oli kuitenkin ihan pakko tulla pikaisesti hehkuttamaan tuuriani, sillä kuten otsikkokin ehkä vihjaa, on on edessä reissu Pariisiin – joulukuiseen Pariisiin vieläpä! Tilaisuus tarjoutui koulun kautta, missä meille Fashion Industry -kurssia suorittaville tarjottiin mahdollisuutta viikonlopun pituiseen study trippiin. 200 opiskelijaa, rajallinen määrä paikkoja; voitte arvata mikä paniikki siinä syntyy 😀 Mutta minä ja kaverini napattiin sitten viimeiset paikat, ja sillä selvä!

pariiis1

Oon haaveillut Pariisiista niiiiiiin kauan, että ihan mahtavaa päästä lähtemään. Osittainhan siellä on tietty koulujuttujakin (Guided Fashion tour of Paris + Fashion exhibition visit, kumpikaan ei kuulosta onneksi liian rankalta;), mutta myös vapaa-aikaa on… aaaaa, en malttaisi odottaa! :))

Lue myös

X