Jenni Ukkonen

paris snapshots

Teksti: Jenni Ukkonen

Ollaanko siellä valmiita kunnon kuvaläjäykseen Pariisista? Ajattelin nimittäin laittaa nyt vaan kaikki kerralla tulemaan!

Ready for a massive pic post from Paris? Thought I’d just show all at once!

Yksi mieluisimpia asioita mulle Pariisissa on juurikin se ympäriinsä käveleminen ja rakennusten ja pienten juttujen havainnointi. Pariisi on yksinkertaisesti niin mahdottoman kaunis kaupunki, täynnä toinen toistaan kauniimpia yksityiskohtia!

One of my favorite things in Paris is just to walk around and see the buildings and all the little things around me. It’s simply such a gorgeous city, full of beautiful details.

Heh, yritys hyvä kymmenen?

Hehe, nice try?

Yksi mikä mua vähän harmitti, oli se, että säät oli todellakin niiiiin kuumat, ettei ruokaa tehnyt ihan kamalasti mieli, vaikka se on mulle SE juttu mitä myöskin olin odottanut: että syön hyvin ja kaikenlaista ihanaa. Onneksi salaattejakin sai mitä ihanimpia nyt kun perinteiset steak fritesit jäi syömättä 😉

One thing I was slightly bummed about, was that is was just soooo hot, I didn’t feel particularly hungry, even though that’s one of THE things on my to do list in Paris: to eat well and all kinds of things delicious. Luckily they had pretty impressive salad too, now that I missed steak frites 😉

Vain Pariisissa McDonald’s voi näyttää näinkin houkuttelevalta… McCafé konsepti tännekin kiitos! 😀

Only in Paris can McDonald’s look this delicious… Please bring McCafé to London too! 😀

Sovittelin hattuja suojaamaan auringolta, mutta niin ihana ajatus kuin tuollainen hattu olisikin, oon vaan jotenkin tosi nirso niiden suhteen! Harmi, koska tosi näppärä sellainen olisi porottavassa auringonpaisteessa ollut!

I tried on some hats to cover my head from the sun, but as lovely as the idea of a hat is, I’m just terribly picky about them. It’s a shame, would have been pretty handy under the hot sun!

Matka oli oikein onnistunut ja mukava, mutta pakko silti sanoa että niin paljon kun lämmintä rakastankin, oli yli 35 asteen lämmöt ihan hitusen liikaa kaupunkilomalle, varsinkin kun tulee käveltyä paljon. Tosi kiva että oon nyt nähnyt myös kesäisen Pariisin, mutta jatkossa yritän ehkä ajoittaa reissut joko syksylle tai keväälle – kun on lämmin, muttei liian kuuma 🙂 Ja tosiaan, nyt jo seuraavasta reissusta haaveillen 😉Our trip was very nice, but I have to say, as much as I love the warmth, the heat of over 35 degrees is a bit too much for a city break, especially when you walk a lot. I’m happy I’ve now seen Paris during summer, but in the future I think I’ll stick to either fall or spring – when it’s still pretty warm but not too hot 🙂 And yes, already looking forward to the next time we’ll meet again, me and Paris 😉

Lue myös

X