Jenni Ukkonen

pastellibleiseri

Teksti: Jenni Ukkonen

On taas se aika vuodesta kun vaatekaupoissa alkaa näkyä hempeitä hattaravärejä ainaisten harmaiden ja mustien sijaan. Joitain kyseinen ilmiö karmii, kun taas jotkut lähtevät siihen innolla mukaan. Itse kuulun ehdottomasti jälkimmäiseen ryhmään, vaikken voisikaan kuvitella puketuvani asuun joka koostuu pelkistä pastellisävyistä. Yksittäisinä vaatekappaleina ne toimii kuitenkin loistavasti, tässä mallia näyttää Whitney Port:

gtcissi1
Whitney on pukenut oman pastellibleiserinsä valkoisten housujen ja harmaiden asusteiden kanssa- kokonaisuus on tosi keväinen ja raikas olematta yhtään liian ällönsöpö. Gina Tricotista bongasin tosiaan hyvin samantyylisen bleserin ja mun silmiin se näyttää kyllä ihan täydelliseltä aina vilpoista materiaaliaan myöten. Ginan nettisivuilla oli samoja myös sinertävinä, ja  se sävy voisi olla mulle jopa vielä mieleisempi… tässä siis mahdollisesti yksi hankinta kevättä ja kesää ajatellen 🙂
Bleisereistä puheen ollen, mulla olisi tarkoitus saada Dorothy Perkinsin hopeinen paljettitakki huuto.nettiin vielä tämän päivän aikana. Ilmoittelen myöhemmin kun takki on listattu!

Lue myös

X