Jenni Ukkonen

perjantaiksi farkkuihin?

14.4.2010 Teksti: Jenni Ukkonen

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa tarkoitus hankkia jotain kivoja ja innostavia jumppa-dvd:itä tehostamaan kesäkuntoon pääsemistä. Yritin etsiä joka puolelta Lintun suosittelemia Jari Loven videoita, mutten onnistunut löytämään yksiäkään oikean aluekoodin levyjä (!). Siispä aloin etsiä kakkosvaihtoehtoani, ja pari iltaa sitten sain kuin sainkin tilattua kolmen dvd:n setin itselleni- kiitos taas eBayn, mistä selvästi löytyy ihan mitä tahansa kun jaksaa vaan sitkeästi yrittää. Nyt odotteleen siis Kim KardashianinFit in your jeans by friday -nimeä kantavia work out dvd:itä postin mukana :p

kim2
Kuten levyjen nimikin vihjaa, on kyseessä aika hauskaan sävyyn tehty treenisarja. Levyillä Kim treenaa täydessä tällingissä ja liikkeet on (käsitykseni mukaan) helppoja mutta meneviä. Vaikkei mun vartalo olekaan malliltan samanlainen kuin Kimin, on näistä levyista toivottavasti paljon iloa kesäkuntoa tavoitellessa- hei, Kim on selvästi päässyt loistavaan kuntoon näillä treeneillä, joten miksei siihen pystyisi kuka tahansa muukin 😉 Alla vielä Kimin kadehdittavaa kroppaa (ja hiuksia!<3)… tätä tavoitellessa:

kim1
En malta odottaa että saan levyt hyppysiini ja dvd -soittimeen! Onko kukaan teistä päässyt treenailemaan Kimin tahtiin, ja jos on, niin millaisin tuloksin? 🙂

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Could think of a worse place to spend a winter afternoon 😏🌴 #homesweethome #poolside #myrak #flatteredmoments

jenniukk

Kommentit (9)

Voi ei, taidan joutua sitten tilaamaan noita Lovenkin treenejä, koska ne kiinnostaa ihan älyttömästi! 🙂

Kimin workouttia on kyllä tullut testattua! Olethan tietoinen että tarvitset noihin steppilaudan? 🙂 Mä tykkään tosta cardiojutusta, kun se on sillä laudalla. Se ei ole mitenkään liian rankka, mutta niiden sarjojen opettelu saattaa joillekin ehkä olla vähän vaikeaa. Jokatapauksessa toi on musta tosi pirtee ja kiva dvd-sarja 🙂 ja butt body sculptissa oleva 5min bonusworkoutti on aivan huippu! 🙂

Juu katsoin youtubesta sellaisen intro -videon ja siinä huomasin steppilaudan olevan aika jees 🙂 Huippua kyllä kuulla että oot tykännyt! :))

Kurjuus ettei Jari Loven videoita löytynyt, mutta toisaalta todella mukava päästä kuulemaan näistä Kimin versioistakin! Että raportoit sitten heti, millaisia ovat:) Voisi itsekin miettiä hankkimista, vähän vaihtelua niille Jari Loveille, vaikka ne mahtavia ovatkin!
Terkuin sipsipussin äärellä mässäilevä Lintu;)

Hihih, joo kerron sitten tunnelmia levyistä 😉 Ei nää varmasti ainakaan yhtä rankkoja ole kuin ne Jarin Loven, mutta toivottavasti kuitenkin tehokkaita!

Niissä Jari Loven levyissä ei haittaa vaikka aluekoodi olisikin ero. Ainakin minun amazonilta tilaamani levyt toimivat hienosti meidän DVD soittimessa.

Kerrothan sitten heti minkälaista reeniä tämä on ja saako mukaansa ja jaksaako tehdä ja tuleeko tuloksia! Innolla odotetaan 🙂

Kerron juu 🙂 Malttamattomana odottelen levyjä! 🙂

Mäkin tilasin Jari Lovet jenkkiversiona ihan parasta toivoen, ja hyvin toimii! Ainoa vaan että telkkari taas on niin vanha, että värikoodi ei skulaa, mutta eipä sitä treenatessa Jarin upeaa rusketusta tuijotellakaan vaan omalle naamalle valuvia hikipisaroita! 😀 Mutta joo, ihan käyviltä noi Kiminkin videot vaikutti, mitä nyt youtubesta vilkuilin, mutta Jari Love on kyllä ehdoton lempparini! Jarin uudet, tanssillisemmat videot voi vähän vaatia totuttelua perinteisen painotreenin jälkeen mutta parin kerran jälkeen pääsee sisään – varoituksen sana vaan, jos päätät tilata noita kumminkin.
Huvittavat tosiaan noi sotamaalaukset Kimillä 😀

Voi ei, taidan joutua sitten tilaamaan noita Lovenkin treenejä, koska ne kiinnostaa ihan älyttömästi! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *