Jenni Ukkonen

Pieniä arkisia asioita kuluneelta viikolta

Teksti: Jenni Ukkonen

Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne! Toivottavasti teidän viikko ja viikonloppu on mennyt hyvin. Itse istuskelen tässä meidän saarekkeen äärellä ja katselen ilta-aurinkoa kanaalin yllä – tämä on ehkäpä suosikki aikani päivästä, kun aurinko värjää meidän olohuoneen kultaiseksi. Ajattelin näin sunnuntai-illan ratoksi listata muutaman kivan, vaikkakin ihan täydellisen arkisen asian tältä viikolta; näistä tuli hyvä mieli.

– Kävin aiemmin viikolla juoksemassa kanaalin varrella, ja vaikka olikin keskipäivä (kuuma ja aurinkoista) niin askel luisti jotenkin yllättävän hyvin. Saan juoksemisesta ihan älyttömästi energiaa ja voimaa, ainakin tehdessäni sitä omilla ehdoillani ja omaan tahtiin.

– Luin ja kuuntelin aikani lukuisia ylistyspuheita Netflixin uudesta Emily in Paris-sarjasta, ja tänään päätin vihdoin antaa sille mahdollisuuden: se oli just sopivan kevyttä katsottavaa juoksumatolle. Ihan hauska sarja ja jatkan varmasti just salilla cardiota tehdessäni, mutta sanotaanko, ettei se nyt ihan super realistiselta tuntunut… mutta toisaalta tarviiko kaiken tuntuakaan. Oon ehkä välillä vähän liiankin realisti, joten tällainen kevyt katsottava voi olla just mitä tarvin. Ootteko te katsonut?

– Keskiviikkona nappasin läppärin kainaloon ja suuntasin tekemään töitä kahvilasta. Oli heti niin paljon tehokkaampi olo, että pakko yrittää tehdä sama ainakin kerran tai kaksi myös alkavalla viikolla.

– Läheisimmät ystävämme tulivat käymään luonamme torstaina, he eivät olleet vieläkään nähneet uutta kissaamme Kikiä joten oli aika esitellä uusin perheenjäsenemme heille. Tilasimme vegaanisia hamppareita ja söimme suklaata, ilta oli siis kaikin puolin loistava!

– En ollut käynyt La Mer-rannalla sitten alkuvuoden, joten ehdotin miehelleni, että suuntaamme sinne nauttimaan auringonlaskusta ja syömään dinnerin. Olipa muuten ihanaa, melkein unohdin miten kiva paikka La Mer on! Plus, siellä olevat kahvilat ja ravintolat näyttävät melkeinpä toinen toistaan kivemmilta. Pitää ehdottomasti alkaa käydä useammin, varsinkin nyt kun säät alkavat olla todella miellyttävät iltaisin. Muutenkin tällaiset helpot ja huolettomat deitti-illat ovat tosi paljon mieleeni.

– Aloitin ehkä kuukausi sitten graafisen suunnittelun online-kurssin ja nyt sain vihdoin ensimmäisen kurssin suoritettua ja pääsin siirtymään seuraavaan. Vaikka nämä ekat ovat lähinnä sellaisia asiaan tutustumisia, niin aihe on mulle tosi mielenkiintoinen ja toivon kyllä että opin tästä kokonaisuudesta paljon!

– Puhuin tänään bestikseni kanssa tunnin verran niitä näitä, mikä helpotti kovasti ikävään. Niin hullua ettemme ole nähneet kohta vuoteen! Toivon, että saan hänet tänne luokseni vielä tämän vuoden puolella.

– Tein omenapiirakkaa tällä Alexan blogista nappaamallani super helpolla reseptilla, ja oli niiiiin hyvää (ja syksyisen makuista). Mun pohja olisi tosin saanut olla vähän jämäkämpi, koska piiras hajosi heti kun sen nosti vuoasta, mutta makuhan se tärkeintä on… suosittelen kuitenkin pitämään uunissa nuo reseptin ajat, eikä ainakaan yhtään vähempää!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X