Jenni Ukkonen

primark mixed with moschino

29.1.2010 Teksti: Jenni Ukkonen

Mulla on ehkä vähän liikaakin suosikkiblogeja, mutta yksi tosisuosikeista on italialaisen Chiaran The Blonde Salad. Ensinäkin jo siksi että on kiva päästä verestämään omia italian kielen taitoja lukemalla tekstit englannin sijaan italiaksi, mutta toisekseen siksi, että Chiara omistaa mitä kadehdittavimpia juttuja! Ja ehkä myös siksi, että se osaa sekoittaa niitä designerjuttuja H&M:n ja Zaran juttujen kanssa mielettömän kivasti. Jos et ole vielä tutustunut blogiin, suosittelen tekemään sen nyt heti- et pety!
No niihin Chiaran kateutta herättäviin juttuihin. Uusinta postausta lukiessani kiinnitin huomioni Chiaran kenkiin, sillä mietin että  näyttää aivan samoilta mun Primarkin korkkareiden kanssa. Ja kuinka ollakaan, kävi ilmi että ne on ne samat kengät! Taas kerran yksi todiste siitä että jokin superhalpa voi näyttää arvokkaalta kun sen pukee oikein:
blonde1
Häpekseni joudun kyllä myöntämään etten ole käyttänyt noita kenkiä sitten juhannuksen… ehkä ne saa mahdollisuuden seuraavalla kertaa kun olen menossa jonnekin? Totta puhuakseni en ole edes ajatellut että niitä voisi pitää talvellakin (okei, Suomen ja Italian talvi on kieltämättä vähän eri asia!), mutta ei ne sukan kanssa niin mahdottomalta näytä kuin mitä voisi kuvitella…? Mitä sanotte, onko sukat avoimissa kengissä ehdoton no no vai mahdollisesti yes?

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Five random facts about me✨ ✔️I used to hate coffee and only got into it when I was around 22, which I think is pretty late to start drinking coffee? Now I start e v e r y day with coffee and can easily have three cups a day... Also, my favourite hobby is discovering interesting cafes ✔️I was born in Rovaniemi (in the Finnish Lapland) and lived there until I was 20. Since then I've lived in London (5 yrs), Munich (1 yr), Dubai (1+ yr) and now I'm in Ras Al Khaimah for a second year. This year is my 9th year abroad - and the time has flown by! ✔️I grew up with dogs in my family and never had much contact with cats. Since moving to the UAE, I quickly fell in love with cats and at the moment couldn't imagine a more perfect pet for myself. We have a 1,5 year old Arabian Mau named Ghibli, after Studio Ghibli films ✔️I'm a true Taurus and I believe in astrology, especially in terms of personalities and characteristics. I truly think it helps in understanding others ✔️I love horror movies BUT I only enjoy watching them at home and probably wouldn't go watch one in the cinema. I'd watch horror movies over romantic comedies any day!

Anything new you didn't already know about me? 😋 #randomfacts

jenniukk

Kommentit (19)

Haha ymmärrän sun reaktion täysin :p

Tota samaa just mietin kokeillessani Zarassa korkkareita sukkien kanssa. Mun mielestä oikein yhdistettynä voi käyttää mutta ei missään tapauksessa jos ne sukat jää jostain kohtaa ryttyyn. Hyi yöks.

Mun mielestä ei yhtään NO,NO! Mun mielestä ei näytä pahalle jos peeptoe kengissä on mustat sukkikset/sukat, mutta ite en kyl tykkää jos peeptoe kenkien kanssa käytetään läpinäkyviä sukkareita ym.. Mut makuasiahan tämä 🙂

oon kans miettiny ihan samaa.. mut kai se on tosiaan kengistä kii. ja sukista. ja et minkä asukokonaisuuden kans ne pistää.. hmm. mut siis tää tyttö näyttää ihan uskomattomalta 🙂 ei ollenkaan paha mun mielestä! ja primarkin kengät, vau.

Mä en oo oikeen innostunu tosta sukkalookist, vaikka oon itekki välil sortunu jos on ollu liian kylmä 😀 Kyllä se tosin noissa kuvissa näyttää ihan ok:lta 🙂

Mäkin luen Chiaran blogia 🙂 musta noi sukat näyttää hyviltä noiden kenkien kanssa, koska noissa kengissä on aukkoja muuallakin kui kengän päässä. Mut jos ois korkkarit joissa on vaan kengän pää auki niin sit must sukkikset ei sopis.

Sukat korkkareissa on ehdoton no no! Sulla on muuten aivan mahtava blogi, tykkään kovasti 🙂

Aika jännä muuten, itsekin pidän mustia sukkiksia jossain tilanteissa ok -ajatuksena, mutta ihonvärisiä en… :p

Voi kiitos kaunis :))

Noita samoja kenkiä on kauheesti ebayssä myynnissä. oon joskus katellu ihan samoja. Näyttää vaan niin kovin ohutpohjaisilta, kun pienel platopohjal ois helpompi kävellä. Mut kyl ehdottomasti sopii sukat korkkareihin.

Itsekin tilasin ebaysta ja maksoin varmaan ihan riistohinnan, eli jotain 25 euroa :p Ja on noissakin pieni plato, ehkä jonkun sentin verran? Muutenkin ihan tukevat jalassa 🙂

Mulla on kans nuo samat kengät, ja käyttö on kyllä todella vähäistä. Tuo kulta minusta vielä lisää sitä halpuuden näkyä:D Chiara on kyllä osannut yhdistää hyvin. Kokomustan kanssa nuo varmaan kävisivät itselläkin 🙂 Kustomoin noita kyseiseiä kenkiä kyllä vähän ja revin nuo kultapallukat weck 😀 tuloksena vähän rosoisempi lookki, mut en oo kyllä käyttänyt silti.. heh.

Oi onpas nätti tyttö ja kivat vaatteet:) Ja kyllä sukkia voi pitää korkkareiden kanssa, riippuu tietysti kengästä.Pakko sanoo että Jenni sun blogi on ihan mahtava!

Omasta silmästä katottuna sukka-avokärki-yhdistelmä on ruma. Jos yhdistää sukat ja kengät, pitää kenkien mielestäni olla umpinaiset. Chiaran asu on hieno, ja olen tykännyt lähes kaikista asukokonaisuuksista mitä hän pitää, mutta tässä kengät sukkien kanssa on juuri se asun pilaaja. Tämä on siis oma mielipiteeni, ja näinhän se on että kauneus on katsojan silmissä! 🙂

Voi kiitos, kiva kuulla että tykkäät! :))

Kyllä mullakin on sen verran vanhanaikainen ajatusmaailma, etten ole ajatellut voivani laittaa sukkia korkkareihin / ballerinoihin (no niihin en voi vieläkään!) mutta sitten tulee joku tällainen kuva ja pitää miettiä kaikki taas ihan alusta :p

Mäki oon seuraillu Chiaraa pidemmän aikaa ei voi kyl muut sanoo ku et sil on ain mielettömän kivoi asui:)

Niin on! Tosi upeita 🙂

ehdoton no no! 😀

Haha ymmärrän sun reaktion täysin :p

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *