Jenni Ukkonen

primark mixed with moschino

Teksti: Jenni Ukkonen

Mulla on ehkä vähän liikaakin suosikkiblogeja, mutta yksi tosisuosikeista on italialaisen Chiaran The Blonde Salad. Ensinäkin jo siksi että on kiva päästä verestämään omia italian kielen taitoja lukemalla tekstit englannin sijaan italiaksi, mutta toisekseen siksi, että Chiara omistaa mitä kadehdittavimpia juttuja! Ja ehkä myös siksi, että se osaa sekoittaa niitä designerjuttuja H&M:n ja Zaran juttujen kanssa mielettömän kivasti. Jos et ole vielä tutustunut blogiin, suosittelen tekemään sen nyt heti- et pety!
No niihin Chiaran kateutta herättäviin juttuihin. Uusinta postausta lukiessani kiinnitin huomioni Chiaran kenkiin, sillä mietin että  näyttää aivan samoilta mun Primarkin korkkareiden kanssa. Ja kuinka ollakaan, kävi ilmi että ne on ne samat kengät! Taas kerran yksi todiste siitä että jokin superhalpa voi näyttää arvokkaalta kun sen pukee oikein:
blonde1
Häpekseni joudun kyllä myöntämään etten ole käyttänyt noita kenkiä sitten juhannuksen… ehkä ne saa mahdollisuuden seuraavalla kertaa kun olen menossa jonnekin? Totta puhuakseni en ole edes ajatellut että niitä voisi pitää talvellakin (okei, Suomen ja Italian talvi on kieltämättä vähän eri asia!), mutta ei ne sukan kanssa niin mahdottomalta näytä kuin mitä voisi kuvitella…? Mitä sanotte, onko sukat avoimissa kengissä ehdoton no no vai mahdollisesti yes?

Lue myös

X