Jenni Ukkonen

Proteiinipannukakut (-15% ale!)

Teksti: Jenni Ukkonen

Minun piti kirjoittaa tästä jo iät ja ajat sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan: olen ihan rakastunut FASTin proteiinipannukakkuihin!

FAST on varmasti valtaosalle suomalaiselle terveysintoilijalle tuttu merkki (Suomestahan kaikki parhaat fitness ravinteet tulee, vai mitä;) mutta näin ulkomailla asuessa siihen on valitettavasti hankalampi päästä käsiksi. Nyt kun kuitenkin sain nämä kaksi erimakuista proteiinipannukakkuseosta omaan keittiööni, olen jättänyt ainakin hetkellisesti banaaniletut takaa-alalle ja keskittynyt näihin. Siis vitsi miten herkullista voikaan olla! Myöskin taikina teko on äärimmäisen helppoa, sillä jauhe sekoitetaan veden tai maidon (mantelimaito, nam!) kanssa vaikka ihan vaan lusikkaa käyttäen ja voila, mielettömän hyvänmakuinen ja samalla äärimmäisen proteiinirikas (25grammaa proteiinia / annos) pannaritaikina on valmis!

Oma suosikkimakuni on banaani-toffee, jonka taikina jo yksinäänkin on niin hyvää, että sitä maistellessa voisi melkein kuvitella vetelevänsä keksitaikinaa (eipä sitten puhutakaan siitä, kuinka monesti olen ehtinyt vetäisi nimenomaan sen taikinan napaani ennen kuin se on ikinä pannulle ehtinytkään…) mutta myös vaahterasiirappinen maku on tosi maukas. Taikistasta voi tehdä makunsa mukaan paksumman tai ohuemman, se ei lettujen makuun vaikuta. Kookosöljyssä paistamalla niihin tulee vielä ihanan rapsakka kuori. Helppo ja nopea vaikka aamulla tehtäväksi, herkkuhetkistä nyt puhumattakaan. Kuka muu fanittaa?

Jos tuote on jo ennalta tuttu tai haluttaa viimeistään nyt testata, on nämä ja kaikki muu parhaillaan 15% alessa Hyvinvoinnin Tavaratalossa. Erillistä koodia ei tarvita, sillä alennus lasketaan kassalla mukaan! Voimassa heinäkuun loppuun saakka. Näiden pannariseosten lisäksi suosittelen FASTin Puddingeja – koostumuksen ja maun puolesta ehdottomasti parhaita proteiinivanukkaita ja ihan superhyviä välipaloiksi! 🙂

 

It has taken me ages to get to write about this but better late than never: I’m totally in love with FAST Protein Pancake mixes!

FAST must already be quite familiar to most fitness enthusiasts in Finland (where all the best fitness nutrition comes from, in my opinion that is) but for my international readers – unfortunately I’m unsure if the brand is sold internationally! Definitely should be, as it would make my life so much easier! Anyway, you have all surely come across to the famous banana pancakes, made of bananas, eggs and perhaps a protein powder of choice – even I have blogged about them on numerous occasions. I mean, they are damn tasty. But these Protein Pancake mixes take it to the next level: a scoop of the powder mixed with water or milk (almond milk, yum!) and voila, you have a delicious and protein packed (25g protein in a serving!) pancake batter ready!

My absolute favorite flavour is Banana Toffee as the batter alone is so delicious it’s like eating cookie dough (but now, let’s not talk about all the times when I’ve eaten the batter alone without making the actual pancakes) but the Maple Syrup flavoured one is equally yummy. You can make the batter thicker or thinner, whatever you prefer. If you make them with coconut oil, the pancakes get a deliciously crispy on the outside. It takes just a few minutes to make these so they are perfect even on the busy mornings. Who else is a fan?

FAST Protein Pancake Mix Vaahterasiirappi ja Banaani-Toffee täältä

Kunnolliseen herkkuhetkeen lisään pannareiden päälle maustamatonta soijajugurttia ja taatelisiirappia

For a real treat I add some natural soya yogurt and date syrup over the pancakes

Commercial links

Lue myös

X