Jenni Ukkonen

punahuulet huomataan

Teksti: Jenni Ukkonen

Punaiset huulet on mun mielestä aina olleet tosi kauniit ja naiselliset, mutta itse oon aivan liian pelkuri käyttämään muun kuin nuden värisiä huulipunia. En tiedä miksi, mutten varmaan ole koskaan valmis punaiseen huulipunaan 😀

Oon kuitenkin lyhyen ajan sisällä löytänyt sävytetyt huulivoiteet, eli käytännössä “huulirasvat” jotka jättää huulet mehevän punertaviksi – vähän kuin olisi mutustanut marjoja koko päivän.

Mulla on ollut käytössä seuraavat huulia hellivät ja samalla vähän värjäävät voiteet:

pun1

Sleek MakeUP Pout Polish, sävy Perfect Plum, Clinique Superbalm Moisturizing Gloss, sävy Currant (tuli uusimman britti-Ellen mukana), MaxFactor Xperience Sheer Gloss Balm, sävy PurpleOrchid (saatu blogin kautta testiin)

Sleekin voide antaa huulille dramaattisimman lopputuloksen (no tällaisen nössön mielestä ainakin) olemalla nimensäkin mukaisesti luumuinen ja melko matta, kun taas MaxFactorin kimalteita sisältävä väri on jo vähän lähempänä huulten luonnollista sävyä. Cliniquen voide on hyvin huulikiillemäinen ja antaa väriä vain nimeksi – tosin mulle se onkin juuri siksi päivisin mieluisin vaihtoehto!

Punahuulet ei todellakaan kaipaa vahvaa silmämeikkiä, joten itse oon yhdistänyt ne pelkkiin mustiin rajauksiin ja ripsiväriin tottakai. Tällä hetkellä en punaisesta huulipunasta edes haaveile, sillä nämä ajaa mun käytössä saman asian :p

Lue myös

X