Jenni Ukkonen

rambling on a video

Teksti: Jenni Ukkonen

Nyt on kyllä niin hyvä päivä ja tunnelma korkealla, että kuvasin piiiiitkästä aikaa ihan videonkin… taattua höpöttelyä luvassa! 😀

Hei oikeesti nämä aloituskuvat… 😀 No mutta, jos ei tullut vielä selväksi niin mega iso KIITOS kaikille jotka ootte auttaneet lopputyöni kanssa, sekä vastaamalla kyselyyn että jättämällä muuten vaan arvokasta kommenttia 🙂 Kuten videolla sanoinkin niin mulla on kyllä ne parhaat lukijat :))

Ja sitten tosiaan vielä se arvontamuistutus, eli Magic Style Brushin arvontaan ehtii edelleen osallistua täällä! Suosittelen – on nimittäin ihan loistava kapistus 🙂Sorry, it’s a video post in Finnish! However, about 70 % of it is just me thanking everyone who took part in my survey, I feel so blessed to have such amazing, helpful readers 🙂 The rest 30% would be me reminding about the Magic Style Brush giveaway which is ending soon! Find the giveaway here 🙂

Lue myös

X