Jenni Ukkonen

Random suosikkeja

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Viimeaikoina olen fiilistellyt erityisen paljon…

Gua Sha jadekivilasta
Tästä kirjoitin aiemmin Uutta hiuksille, ihonhoitoon ja meikkaukseen tässä kuussa-postauksessa, mutta nyt kun olen käyttänyt lastaa melkein joka päivä sen saatuani ja ehtinyt opetella tai pikemminkin jo sisäistää sen käytön paremmin, voin sanoa että on todella ihanaa, rentoutttavaa ja ylellistä aloittaa aamu tällä ihonhoitorutiinini muuten suoritettuani. Voi olla monen sattuman summaa, mutta melkein tuntuu, kuin kasvoista olisi lähtenyt jo tässä ajassa vähän jotain nesteitä pois; kasvoni tuntuvat jotenkin kiinteämmiltä, mutta en osaa selittää sitä tämän paremmin. Käyttö jatkuu!

Silkkityynyliinat
Silkkisten tyynyliinojen eduista ihoa ja hiuksia ajatellen aikani luettuani, päätin vihdoin ja viimein hankkia meille silkkiset tyynyliinat. Kieltämättä näillä on aivan ihana nukkua, ne tuntuvat iltaisin mukavan viileältä ja sileältä iholla. Olen myös ollut iloinen siitä, miten yllättävän huolettomia ne on myös pestä; olen pessyt nämä 30 asteen ohjelmalla ja ne tulevat koneesta ihan normaaleina ulos, vaikkakin toki hieman ryppyisinä, ja kuivuvat nopeaa. Meidän tyynyliinat on * Lilysilk-sivustolta, minkä taisin löytää alunperin jonkun YouTube-videon kautta.

Silkkiset hiusdonitsit
Tyynyliinojen lisäksi tilasin * Lilysilkista myös muutaman silkkisen hiusdonitsin, mitä käytän nykyään harvase päivä hiuksissa huolettoman niskanutturan tekoon (hiukseni alkavat olla sitä pituus- ja paksuusluokkaa, että avoimina ne alkavat hyvin nopeaa ahdistaa, varsinkin ulkona kuumuudessa ollessa!). Ihania ja vähän tavallista ylellisempiä hiusponnareita!

Lila
Lila on väri mihin ihastun aika-ajoin, vaikkei sitä ihan kamalasti vaatekaapistani löydykään. Tämä mulperisilkkinen paita (Massimo Dutti) oli kuitenkin niin uskomattoman ihanan tuntoinen yllä, että onneksi en malttanut olla joskus aikoinaan ostamatta. Viime aikoina olen havahtunut siihen, miten loistavasti lila sopii esimerkiksi oliivinvihreän kanssa yhteen!

L’Oréal Carmin Parisien kynsilakka
Olen todella yksinkertainen ihminen mitä kynsiin tulee; nudea, valkoista/todella vaaleaa punaista tai tumman punaista. Näin syksyisin mieli tekee vaaleiden ja neutraalien kynsien jälkeen viimeisintä, ja siihen mun suosikkisävy on nykyään juurikin * tämä. Tykkään helposta levityksestä, yksi tai kaksi kerrosta on riittävästi ja pieniä halkeiluja on helppo paikata vielä yhdellä kerroksella.

Le Specs ”Entitlement” aurinkolasit

Rakastan klassisia Ray-Banin Wayfarer-laseja, mutta niissä on aina ollut jotain, mikä istuu omasta mielestäni vähän hassusti kasvojeni kanssa. Nämä * Le Specsin lasit ovat mielestäni hyvin samantyyppiset, hyvin yksinkertaiset ja kevyet, mutta jokin näissä on mikä tuntuu heti kasvoilla paremmalta. Plussaa siitä, että vaikka lasit on mielestäni hyvälaatuiset, on hinta alle 50 euroa (tarkemmin 45e).

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X