Jenni Ukkonen

Rehelliset kuulumiset

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Blogeissa on nyt kiertänyt Julia Toivolalta lähtenyt “Rehelliset kuulumiset” ja itsekin ajattelin tarttua tähän postausideaan, sillä kieltämättä olen taas vaihteeksi tuskaillut jonkunlaisen inspiraation pulan kanssa… postausideoita olisi kyllä vaikka muille jakaa, mutta toteutuksen kanssa tuntuu tökkivän ihan kaikki! No mutta, mennään nyt näihin kysymyksiin, ehkäpä ne avaa tilannetta paremmin…

Mitä oikeasti kuuluu?

Ihan rehellisesti mulle kuuluu hyvää, vaikka kuten sanottua, jonkunlaista inspiraation pulaa on ollut havaittavissa. Muuten ei kyllä olisi mitään valitettavaa; elämä on just nyt todella mallillaan!

Mitä tapahtuu työrintamalla?

No, kuten jo todettu – jotain kaipaisin hieman herättelemään minua ja sitä kadoksissa olevaa inspiraatiota! Työrintamalla menee käytännössä hyvin, koska menee tasaisesti, mutta huomaan kaipaavani myös jotain uutta, isoa haastetta, ja kehitystä. Tänä vuonna olen blogannut laskujeni mukaan 11 vuotta (aloitin siis huhtikuun lopulla 2008) ja välillä tuntuu, että poljen vaan paikoillani. Koen myös olevani niin irrallaan suomalaisista kollegoista, koska en ole samassa maassa ja pääse näkemään muita samalla tapaa, ja samanaikaisesti irrallani Arabiemiraattien vaikuttajaskenestä, koska meno on täällä vähän erilaista ja koen, että siihen on vaikeampi päästä kiinni – varsinkin, kun suurin osa täällä tapahtuu Dubaissa ja joudun siksi kieltäytymään tapahtumista, joihin kutsu tulee viime hetkellä.

Parisuhde / perhe /ystävät?

Tänä keväänä sain peräti kolme ihanaa ihmistä tänne luoksemme kylään, ja sen myötä on ollut ihanaa huomata, että jopa tänne saakka jaksetaan tulla viettämään aikaa kanssani. Olen myös viimein alkanut tämän kevään mittaan tutustua ihmisiin täällä Ras Al Khaimahssa; luojalle kiitos Instagramista, minkä kautta samanhenkisten tyyppien läheltäkin löytäminen on huomattavasti helpompaa, kuin ilman sitä. Olo on toiveikas – ehkä tämä täydellinen introverttikin vielä näin kolmenkympin kieppeillä onnistuu löytämään uusia, kenties myös merkittäviä ihmissuhteita!

Matkat?

Täytän tosiaan parin viikon sisään kolmekymmentä, ja mieheni on vinkkaillut, että tiedossa voisi olla yllätysmatka… olemme siis jo useampana syntymäpäivänäni matkustanut jonnekin ja viime vuosi oli itseasiassa ensimmäinen pitkään aikaan, kun emme lähteneet minnekään. Sen lisäksi varattuna on jo matka Suomeen kesän alussa ja muutenkin kesälle on pari matkaa tiedossa.

Harrastukset / hyvinvointi?

Olen edelleen fiilistellut NTC-appia (mistä kirjoitin viimeksi täällä) ja lisäksi soutulaite on laulanut joka treenikerralla. Myös uintia olen alkanut harrastaa taas vähän enemmän, nyt kun altaamme vesi lämpiää säiden myötä paremmin, heh!

Inspiroi eniten/vähiten?

Juuri nyt inspiroidun kevään ja kesän muodista ja sisustamisesta. Sain juuri tyhjennettyä vaatekaappiani (kurkkaa IG-kirppikseni – yritän ehtiä lisätä sinne lisää tavaraa tänään!) ja on ihanaa, kun kaapissa on enemmän tilaa ja sieltä löytää helpommin omat lempparivaatteet. Toivottavasti en enää koskaan täytä sitä tätä enempää!

Vähiten inspiroidun kotiaskareista, kuten jatkuvasta siivoamisesta ja pyykkivuoresta, joka ei pienene millään. Mun tarvisi tehdä perusteellinen kevätsiivous, mutta se tuntuu kamalan vaativalta…

Tällä hetkellä syön/katson/luen?

Olemme yrittäneet vähentää hiilareiden ja lihan syöntiä taas vaihteeksi, jokin siinä nyt tökkii. Toki myös lämpimämpi sää vaikuttaa siihen, ettei tee mieli syödä mitään kovin raskasta – eniten mulla tekee koko ajan mieli esimeriksi vesimelonia, mitä en normaalisti kaipaa laisinkaan!

Viimeksi katsoimme Amy Schumerin kaikki kolme leffaa ja uusimman stand-upin “Growing”, sillä siskoni ei ollut edes kuullut Amysta (!!!). Muhun hänen huumori ja leffat uppoaa ihan täysillä ja jaksan nauraa samoille jutuille monta kertaa. Ihana, aito ihminen.

Lukeminen on tökkinyt pahemman kerran viime kuukausina – mulla usein käy niin etten löydä pitkiin aikoihin mieleistä luettavaa, kunnes löydän sattumalta kirjan, mille annan mahdollisuuden, ja siitä tulee heti yksi suosikeistani. Kertokaa mulle kirjavinkkejä! Tykkään erityisesti rikoskirjoista ja historiallisista ihmistarinoista.

Mitä odotan?

Just nyt odotan että pääsen huomenna kampaajalle leikkaamaan kuivat latvat pois. Odotan myös Ramadania ja kesää ja sinne suunniteltuja lomia.

Entä te – mitäs teille kuuluu, ihan rehellisesti?Takki GAP – samantyylinen täällä ja täällä
Mekko MANGO – samantyylinen täällä ja täällä
Laukku CHANEL
Hiuspinni – täältä ja samantyylinen täällä ja täällä
Aurinkolasit RAY-BAN – samantyyliset täällä, täällä ja täällä
Sandaalit MANGO – täältä ja ruskeana täällä, samantyyliset täällä (mulla on myös nämä)

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X