Jenni Ukkonen

sally shirt – melkein mitä etsin

31.1.2010 Teksti: Jenni Ukkonen

Kuka muistaa kun kuulutin etsiväni rennonmallista silkkipaitaa? No, Gina Tricotista ei ihan silkkistä löytynyt, mutta käsittääkseni viskoosi on vähän saman tyylistä. Jotenka ihastuin puuterinsävyiseen Sally -paitaan:

gtsally1
Malli on juuri mitä halusin, ja värikin menettelee vaikkei valkoinen olekaan. Olin jo klikkaamassa paitaa ostoskoriin, kun sitten muistin että Phuketista löytyy Zara ja että sieltä voisi oikeasti löytyä se valkoinenkin… sellaista mulle on ainakin vinkattu! Paita ei siis mennytkään tilaukseen, vaan jatkan valkean silkkipaidan etsintää vielä parin viikon ajan. Toivottavasti Sally saapuu sillä aikaa Rovaniemen liikkeeseen, jos vaikka päädynkin siihen kotiin palattuani 🙂

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Five random facts about me✨ ✔️I used to hate coffee and only got into it when I was around 22, which I think is pretty late to start drinking coffee? Now I start e v e r y day with coffee and can easily have three cups a day... Also, my favourite hobby is discovering interesting cafes ✔️I was born in Rovaniemi (in the Finnish Lapland) and lived there until I was 20. Since then I've lived in London (5 yrs), Munich (1 yr), Dubai (1+ yr) and now I'm in Ras Al Khaimah for a second year. This year is my 9th year abroad - and the time has flown by! ✔️I grew up with dogs in my family and never had much contact with cats. Since moving to the UAE, I quickly fell in love with cats and at the moment couldn't imagine a more perfect pet for myself. We have a 1,5 year old Arabian Mau named Ghibli, after Studio Ghibli films ✔️I'm a true Taurus and I believe in astrology, especially in terms of personalities and characteristics. I truly think it helps in understanding others ✔️I love horror movies BUT I only enjoy watching them at home and probably wouldn't go watch one in the cinema. I'd watch horror movies over romantic comedies any day!

Anything new you didn't already know about me? 😋 #randomfacts

jenniukk

Kommentit (7)

Heh, mietinkin ettei sieltä varmaan mitään kovin lämpimiä kuteita löydy :p Mutta kiva kuulla jos just niitä silkkipaitoja saattaisi olla! :>

HEII..mä tilasin tuon paidan Ginalta koossa 34 ja on juurikin kotonani. TOSIN aion palauttaa sen, sillä se ei vastannut vaatimuksiani. Materiaali on todella huonolaatuista, ja ohutta. Kaikki näkyy läpi mitä alla on. Materiaali ei ole yhtään kiiltävää, vaan erittäin sameaa. Lisäksi tuosta paidasta tuli minulle lähinnä mieleen mummoalushousut, eikä upea silkkipaita. Harmi sinänsä, sillä odotin kovasti tätä Ginalta saapuvaksi..

hei! 🙂 ootko joskus tilannyt Nellystä? Toimittavatko he postilaatikkoon paketin?

Oon tilannut monesti ja jos vaan postilaatikkoon/postiluukusta mahtuu niin tulee kotiin asti 🙂 Jos ei niin saat lapun että tilaus odottaa postissa!

Ja väri on sellainen vaalea aprikoosi, eikä tyylikäs nude kuten kuvassa :/

Phuketin Zara ei voi kyllä valikoimalla ja suuruudella kehuskella! Silkkipaidat näytti kuitenkin olevan thaimaan zarassa talven “hitti”, joten jätä ginan paita ostamatta. Muuten oli kyllä aika rajoittunut valikoima.

Höh:/

Heh, mietinkin ettei sieltä varmaan mitään kovin lämpimiä kuteita löydy :p Mutta kiva kuulla jos just niitä silkkipaitoja saattaisi olla! :>

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *