Jenni Ukkonen

Sävyttävien kasvovoiteiden suosikkini

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä. Yksi tuotteista saatu testiin.

Käytän nykyään enää todella harvoin oikeaa meikkivoidetta (itseasiassa, olen aina käyttänyt niitä harvoin, mutta nykyään vielä harvemmin). Pidän ihostani hyvää huolta ja se on myös suurimman osan ajasta todella hyväkuntoinen, joten miksi peittelisin sitä? Mielestäni kuulas, raikas meikkipohja on paras ainakin itselleni, mutta uskon, että se oikeasti toimii suurimmalla osalla, jos sille vaan antaa mahdollisuuden. Varsinkin näin kesäisin on ihana käyttää iholla kevyempiä tuotteita ja antaa ihon hengittää. Sävytetyt kasvovoiteet tasoittavat kasvojen ihoa ja peittävät sitä juuri sopivasti, tukkimatta ihoa kuumimpinakaan kesäpäivinä. Mikäli et ole varma, mitä tykkäät sävyttävästä kosteusvoiteesta meikkivoiteen sijaan, löytyy monista nykyään myös matkakokoinen vaihtoehto. Itse ostan lähes aina pienemmän purkin jos sellainen on tarjolla, myös silloin, kun jo tiedän pitäväni tuotteesta. Pienestäkin määrästä saa hyvin irti – varsinkin, jos sekoitat siihen kämmenellä pienen määrän hohtovoidetta. Lisäksi pienemmät purkit kulkevat näppärämmin mukana, eivätkä pääse vanhenemaan helpolla. Nämä ovat suosikkini:

* Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF20

Ihanan kevyt, hieman sävyä ja tervettä hehkua kasvoille antava kosteusvoide, joka sisältää hyaluronihappoa, e-vitamiinia ja aurinkosuojan. Tuntuu ennen kaikkea kosteuttavalta, mutta pehmentää lisäksi matalia juonteita ja suojaa ihoa ympäristön haitoilta.

 

* Innisfree Eco Natural Green Tea BB Cream SPF29

100% luonnollisista ainesosista valmistettu BB-voide, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa ja jättää sen ”lasimaiseksi” – eli siis todella kuulaaksi ja hehkuvaksi. Koostumus on hieman poikkeava ja vaatii totuttelua (minkä jälkeen aloin itse sitä rakastaa) – voide tuntuu aluksi todella paksulta tahnalta, mulla iholle käsin levitettynä se notkistuu ja ”sulaa” kauniisti ihoon. Jos pitäisi valita vain yksi, niin mun kohdalla se olisi melko varmasti tämä!

 

* Lumene Invisible Illumination Intant Glow Sävyseerumi

Kevyt seerumi, joka tasoittuu ihon pinnalle nopeaa, jättäen ihon kauniin tasaisen sävyiseksi ja kuulaaksi. Sisältää arktista lähdevettä, antioksidanttipitoista lakkaa, elinvoimaisuutta antavia peptideja ja heleyttäviä pigmenttejä, joiden avulla seerumi myös kirkastaa ja kosteuttaa ihoa.

 

* Algamaris Sävyttävä Aurinkovoide Kasvoille SK30 (saatu)

Vaikka tämä tuote kulkeekin nimellä aurinkovoide, toimii se aivan kuten mikä tahansa sävyttävä kasvovoide – paitsi, että se tarjoaa samalla korkeatasoisen mineraaliaurinksuojan kasvoille (postasin mineraaliaurinkosuojiin siirtymisen tärkeydestä täällä – suosittelen lukemaan!). Kevyt sävy tasoittaa ihon ja samettinen koostumus toimii täydellisenä pohjana meikille. Voiteen sisältävä luomuglyseriini kosteuttaa ihoa, kamomillauute rauhoittaa ja patentoitu Alga-gorria -yhdiste antaa iholle antioksidanttista suojaa, kosteuttaa ja ravitsee.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X