Jenni Ukkonen

SEE YOU IN FINLAND

Teksti: Jenni Ukkonen

SEE YOU IN FINLAND. My last few days in London went by so fast that I barely can comprehend that I’m at the airport already, about to go to Finland for ten days. I’m so excited though! Staying in Helsinki til the end of the week, then jetting off to see my family up north. I haven’t been there since January so I think it’s safe to say it’s been long overdue!

The more I think about it, it’s such a shame that I don’t get to go see my family more often. But booking the tickets seems always like SUCH a hassle – I need to book one return from London to Helsinki and another return from Helsinki to Rovaniemi. Getting both the timetables AND costs to match in a sensible way can get tricky. Going to enjoy my time now and try and book those tickets again for Christmas! 🙂

I bet I managed to pack all the wrong things with me. I kept thinking it’s sooo cold already yet as I felt home wearing a knit, a trench coat and a large wool shawl, it was sunny and frankly, people were wearing t-shirts. Go figure. And the funniest thing is, my suitcase was actually just a bit overweight! The new Neverfull MM on the other hand has been a dream – perfect size for fitting in all the necessities from the laptop to the camera without feeling like I’m carrying a little apartment on my shoulder. I’m so happy about it.

So here I am at Gatwick waiting for my flight. I always forget what a nice airport this is. First of all, I get here directly from Farringdon, which is a 10 minute walk from my home, the check in of luggage and security check took altogether a maximum of 10 minutes too and nowadays you can even find Zara and Mango here! Which reminded me, I might have to go check out what they have and get some more suitable clothes to take with me 😉 See you in Finland!SEE YOU IN FINLAND. Viimeiset päivät Lontoossa meni kyllä niin nopeaa, että tuskin tajuankaan istuvani nyt lentokentällä ja matkustavani Suomeen seuraaviksi 10 päiväksi. Olen niin innoissani! Olen siis Helsingissä viikon loppuun saakka ja sitten perhettä pohjoiseen moikkaamaan. Siellä en olekaan ollut sitten tammikuun, joten lienee sanomattakin selvää että on jo aikakin mennä sinne saakka. Aina kun asiaa ajattelen, niin on kyllä sääli että pääsen tapaamaan perhettäni niin harvoin. Mutta lippujen varaus on aina niin kovan takana – pitää varata yksi menopaluu Lontoosta Helsinkiin ja toinen Helsingista Rovaniemelle. Se, että saa sekä aikataulut että hinnat mätsäämään niin, että hommassa on mitään tolkkua, on aina oma työnsä. Eli nyt pitää taas nauttia ja yrittää samalla hankkia jo lennot jouluksi kotiin! :)Veikkaan muuten, että onnistuin pakkaamaan kaikki väärät vaatteet mukaani. Ajattelin koko ajan että onhan nyt jo niiiin kylmä, mutta kun lähdin kotoa kera neuleen, trenssin JA suuren villashaalin, niin oli oikeastaan lämmin ja ihmisillä oli t-paitoja päällä. Tietenkin. Ja hauskintahan on, että mun matkalaukku oli vieläpä vähän ylipainoinen! Uusi Neverfull MM sen sijaan on ollut unelma – ihan täydellinen koko mahduttamaan sisäänsä kaiken tarvitsemani läppäristä kameraan ilman että tuntuu kun kantaisi pientä asuntoa olkapäällään. Olen super tyytyväinen siitä.Nyt tosiaan odottelen Gatwickilla lennon lähtöä. Unohdan aina, miten kiva kenttä tämä onkaan. Ensinäkin se, että pääsen tänne suoraa Farridgonista, mikä on 10 minuutin kävelymatkan päässä kotoani, se, että myös laukun sisääntsekkaamiseen ja turvatarvakastukseen meni yhteensä vain n. 10 minuuttia ja että täällä on nykyään Zara ja Mango! Mikä puolestaan muistutti, että pitääkin lähteä kurkkaamaan mitä sieltä löytyy – ehkä löydän säähän sopivampia vaatteita 😉 Suomessa nähdään!

Lue myös

X