Jenni Ukkonen

SENSAI ihonhoitoon tutustuminen

Teksti: Jenni Ukkonen
Sensai Box

Sensai Box

Sensai Box saatu testiin blogin kautta.

Aasialaisen kosmetiikan nauttiessa nyt suosiosta, olen itsekin intohimoisena, pitkäaikaisena aasialaisen kosmetiikan fanittajana lähtenyt touhuun innolla mukaan: harvase viikko käyn täyttämässä varsinkin kasvonaamiovarastojani erikoistuneissa liikkeissä. Ihoni täällä Dubaissa rauhoittui onneksi ensimmäisten kuukausien ongelmien jälkeen ja nyt se on ollut melko joustava, mitä ikinä päätän siihen testatakaan. Pohjimmiltana ihoni on kuitenkin todella herkkä ja kuiva ja yleensä pyrinkin antamaan lisäkosteutta ja rauhoittavia tuotteita.

Yksi aasialaisen kosmetiikan ylellisisemmista konkareista on japanilainen SENSAI, jonka arvostettuja ja toimivia tuotteita on pakattu joulukuun ajaksi Bette Boxin Limited Edition-laatikoksi: SENSAI Box (lue kokemukseni Bette Boxista tässä postauksessa). Tämä tässä kuussa toimitettava boksi sisältää matkakokoisia SENSAI-kosmetiikkatuotteita ja on arvontaan yli 100 euroa. Kuten Bette Boxien kanssa, myös tämä boksi tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua SENSAIN arvokkaisiin tuotteisiin ennen täysikokoisiin pakkauksiin siirtymistä – ainakin itse arvostan tällaista mahdollisuutta, sillä tässä pääsee hyvin arvioimaan, toimisivatko tuotteet jokapäiväisessä käytössä omalla iholla ennen hintaviin tuotteisiin sijoittamista.

Sensai Box

Sensai Box

SENSAI Box sisältää tuotteet Saho-ihonhoitorituaaliin, mitä päivittäin noudattamalla luvataan virheetön ja silkkinen iho. Kolmivaiheinen ja rauhoittava menetelmä tehostaa ihonhoitorutiinia ja antaa optimaaliset tulokset. Rituaali alkaa ihon kaksoispuhdistuksella Silky Purifying puhdistusöljyä ja Silky Purifying Creamy saippuaa käyttäen. Rakastan kasvoöljyjä ja öljyillä ihon puhdistamista, joten tämä puhdistus alkaa todella lupaavasti: öljy poistaa kaikki meikit, minkä jälkeen vaahtoava saippua poistaa vesipohjaisen lian ja kuolleet ihosolut. Puhdistuksen jälkeen seuraa kaksoiskosteutus Cellular Performance hoitovedellä sekä Cellular Performance emulsiolla. Hoitovesi täydentää ihon kosteusvarastoja ja tehostaa emulsion vaikutusta. Emulsio puolestaan jättää iholle hoitavan “hunnun”, ylläpitäen ihon kiinteyttä, nuorekkuutta ja heleyttä. Lisäksi paketista löytyy Cellular Performance Extra Intense voide, joka toimii niinikään hemmottelevana yövoiteena tai paukkupakkasten aikaan ihoa hoitamassa – se antaa nopeasti konkreettisia tuloksia, ja auttaa palauttamaan ihon elastisuuden, kosteuden ja heleyden.

Olen nauttinut tästä ihonhoitorituaalista suunnattomasti ja vaikka matkakokoisista pakkauksista kyse onkin, ovat ne tuntuneet mukavan riittoisilta – sopivilta juuri siihen, että ehtii vähän nähdä, mitä oma iho näistä pitää. Itselläni nousi näiden myötä kiinnostus testata SENSAIN tuotteita enemmänkin, sillä nämä jos jotkin ovat arjen luksusta parhaimmillaan, kauniista pakkauksista tehokkaisiin sisältöihin. Paketti toimisi loistavasti myös joululahjana! Miltä tämä setti teidän korvaan kuulostaa? Onko merkki ennestään tuttu? SENSAI Box on saatavilla vain tämän kerran ja niitä on rajoitettu määrä. Tilaa Sensai Box tästä hintaan 39,90 euroa.

Sensai Box

Sensai Box

Sensai Box

 

Kiitokset taas Bette Boxille, että lähetitte tämän huikean paketin testattavakseni!

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X