Jenni Ukkonen

shoes 3 for 2

29.8.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Nyt jos joskus on hyvä aika kartuttaa kenkävalikoimia: huomasin että Hepossa on meneillään ihan loistava kamppis, nimittäin kolme kenkäparia kaksien hinnalla! Kolmet kengät siis kassalle ja edullisimmat lähtee ilmaiseksi mukaan (ei koske aletuotteita). Tarjous on voimassa 11. syyskuuta saakka eli pari viikkoa! Onko siellä siis suunniteltu vaikkapa uusien kumppareiden, tennareiden tai talvisaappaiden hankitaa? Nyt oiva tilaisuus säästää vaikka kaikkien kohdalla!

Omat lempparini:
tohvelit täältä, korkkarit täältä, hunterit täältä
ballerinat täältä, converset täältä, uggit täältä

Heppo.fi is offering 3 for 2 with shoes so buy three pairs of shoes and only pay for two pairs! Great time to stock up on shoes if you’ve been planning to get new ones for autumn/winter!

Sis. mainoslinkin

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Have you ever left a love lock somewhere in the world? Where? 😍 #lovelocks #seoul #nseoultower

jenniukk

Kommentit (8)

Hahaa apua, soriii 😀

kiitti vinkistä, jäänki odottelemaan et palkka pamahtaa ensviikolla tilille ni pääsen tilaamaan itelleni talveksi uudet uggit ja syksyksi converset ja jotku kivat korot! :))
http://oonaisabella.blogspot.fi/

mulla on tollaset pretty ballerinat ja on kyllä hyvät jalassa! 🙂 ja ei tarvinnu ees maksaa kovin suolasta hintaa kun ostin Menorcalta tehtaanmyymälän outletista 🙂 ainoo vaan että pelkään koko ajan pilaavani ne 😀

Eipä mitään, onhan tuo niin hyvä tarjous ettei kannata ohittaa jos on ollut jotain hankkimassa 🙂

Heh me too! 😀

Apua, ei mitään tämmösi postauksii. 😀 oon kohta vararikossa 😀

Voi onnekas, itsekin kovasti haluaisin mutta haluaisin vaan ensin päästä testaamaan jalassa miltä ne tuntuu ja mikä on koko niissä on 😀

Hahaa apua, soriii 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *