Jenni Ukkonen

silkkisuoristuksesta

Teksti: Jenni Ukkonen

Chi -silkkikäsittely kiinnosti joitakin teistä, joten tässä lyhyt yhteenveto käsittelystä (oon tehnyt tällaisen vähän laajempana joskus aikoja sitten, mutten jaksa hakea sitä esille – pahoittelut siis jos tässä tulee joillekin vähän toistoa!):

chi_trio

Chi-käsittelyssä muokataan hiusten rakennetta keraamisella raudalla, negatiivisilla ioneilla ja luonnonsilkillä, joilloin karheista, kiharoista ja pörröisistä hiuksista saadaan suorat ja pehmeät. Kovin vaalennetuille hiuksille käsittelyä ei suositella, mutta kaipa sekin on ihan tapauskohtausta. Kuitenkin mitä vähemmän käsitellyt hiukset on ennestään, sitä parempaa lopputulosta voi odottaa 🙂

Kyseessä on ihan pysyvä kemiallinen käsittely eikä se varsinaisesti “lähde” hiuksista muuten kuin pois kasvattamalla. Tyven voi halutessaan uusia n. 6 kuukauden kuluttua, tai siinä vaiheessa kun tyvi on ehtinyt kasvaa yli kymmenisen senttiä. Hinta riippuunee useimmiten ihan hiusten pituudesta, kiharan voimakkuudesta ja hiusten paksuudesta. Mun hiukset on nyt tosiaan olkapäiden alapuolelle, joten ne laskettiin pitkiksi, ja tukkaa on todella paljon – hinnaksi muodostui 180 e ja aikaa kului kolmisen tuntia.

Suoristus pysyy parempana pidempään Chin omia hiustuotteita käyttämällä ja niitä voi siis ostaa kampaamoista taikka tilata netistä. Heti käsittelyn jälken ei kannata pestä hiuksia päivään tai kahteen eikä laittaa niitä nutturalle taikka letille.

Mulla ei nyt ole mitään ennen tai jälkeen kuvia tarjottavana tähän hätään, mutta googlettamalla näette lopputuloksia! 🙂

Lue myös

X