Jenni Ukkonen

Snapshotteja Helsingistä; mitä tein + pari asua

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Oikein ihanaa perjantai-iltaa ja viikonlopun alkua! Saavuinkin jo tänään aamusta takaisin kotiin Arabiemiraatteihin ja suorastaan hävettää, miten rennosti lopulta otin tämän viikon töiden kannalta, vaikka tarkoitukseni oli naputella yhtä sun toista Rovaniemeltä käsin, sillä siellä mulla oli tosiaan pelkkää aikaa. Jotenkin ulkoilu ja sohvalla istuskelu ilman läppäriä houkutteli sitten kuitenkin enemmän puoleensa… No mutta, kuten yleensäkin mulla lomien jälkeen, palasin kotiin intoa uhkuen – en vaan töiden vaan monen muunkin asian suhteen! Otin esimerkiksi tuon Suomessa viettämäni ajan vähän rennommin myös ruokien suhteen ja söin varsinkin kalaa harvase päivä, mutta nyt kotiin palattuani aion jälleen jättää toukokuun tapaan eläinperäiset tuotteet täysin pois ainakin siihen saakka että lähdemme seuraavaan reissuun (en muuten ole tuosta toukokuun kokeilusta vieläkään kirjoittanut sitä omaa postaustaan, mutta sellainen kyllä tulee vielä!) ja tietty palata kuntosalille treenaamaan. Nyt yritän myös alkaa aktivoimaan itseäni (taas vaihteeksi… kuinkahan monesti olen näin jo “uhonnut”) IG Storiesin kanssa ja alkaa laittaa sinne enemmän ihan oikeaa arkeakin. Juttelin asiasta Suomessa pariinkin otteeseen ja totesin aina, että itse tykkään ihan älyttömästi seurata muita nimenomaan siellä Storiesin puolella; arkisia pikku klippejä ja höpöttelyjä, ei mitään turhan siloiteltua taikka edes harkittua. Ihmisistä saa vaan niin paljon enemmän irti sitä kautta, ja sitä haluaisin myös pystyä mua seuraaville antamaan. Arkisia juttuja kun täällä bloginkin puolella hyvin usein toivotaan, jo tuolla Storieseissa ne olisi niin helppo jakaa jopa reaaliajassa.

No mutta, se kotiinpaluusta. Nyt ajattelin jakaa vähän kuvia Helsingistä; mitä teimme tuon nopeasti hurahtaneen viikon aikana ja myös jokusen asun, kun säät suosivat kerrankin niin paljon, että teki mieli pukeutua muuhunkin, kun aina vaan samoihin leggingseihin ja paitoihin, heh.

Kesäinen Helsinki on vaan niin upea. Viime viikolla säät oli niin makeat, että olisin melkein voinut verrata näihin Arabiemiraattien 40 asteen lämpöihin – no, ainakin auringon päivällä porottaessa! Testasimme kuumuudessa keskustassa alati ohi vilahtavat sähköiset potkulaudat (linkki Instaan laittamaani videoon), mistä tykkäsin niin, että voisin hyvin ostaa moisen omakseni!

Mekko * Weekday (on kerännyt todella paljon kehuja, joten onneksi uskalsin itselleni poikkeavasta värityksestä riippumatta ostaa!), laukku * Kayu, sandaalit Flattered

Tällä kertaa ennätettiin käydä vaikka missä kivoissa ravintoloissa syömässä ja maistelemassa! Yes Yes Yes, Tokyo 55:n afterwork, Allas Wine & Dine, meksikolainen Frida’s ja Tervasaaren symppis Savu saavat kaikki täältä suositukset!

Jos kerran kesässä pääsen hyppämään veneen kyytiin, olen onnellinen. Helsinki mereltä käsin on kenties vielä upeampi, kuin hyvältä terassilta tai katolta ihasteltuna

Takki GAP, hame *Asos, laukku * Kayu, kengät * Superga (seuraavaksi haluaisin * nämä kesäiset paksupohjaisemmat)


Enpä olisi uskonut, miten paljon voin kirjastoa fiilistellä! Oodi on ihan mieletön, todella upeasti toteutettu ja viihtyisä. Sanonpa vaan, että jos asuisin kävelymatkan etäisyydellä, olisin täällä ihan varmasti harvase päivä! Oletteko käynyt jo?

Pieni hemmotteluhetki St George-hotellin kauniissa Spassa. Halusin viedä siskoni (myöhästyneelle) synttärihieronnalle ja samalla kävin itse lymfaterapiassa, mistä olen ollut jo jonkun aikaa kiinnostunut. Hierontojen jälkeen polskahdimme altaaseen ja minä vilukissakin innostuin heidän kylmäaltaasta ihan älyttömästi. Mikä kokemus!

Nyt jo ikävä takaisin – toivottavasti ennättäisin näihin maisemiin uudelleen vielä loppukesästä tai alkusyksystä! Farkut * täältä (leikkasin keittiösaksilla omiin sääriini sopivan pituisiksi). Ai niin! Jos olette tänä viikonloppuna liikenteessä keskustassa niin meillä on Relove Fredassa vielä sunnuntaihin saakka pöytä nro 10 – tervetuloa tsekkaamaan!

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X