Jenni Ukkonen

sonia rykiel on sale

Teksti: Jenni Ukkonen

Mun sisko onnistui vetämään mut tänään hyvin aikaisin sängystä- se nimittäin lähetti mulle viestin että Sonia Rykielin mallisto on nyt alessa H&M:n sivuilla. Pakkohan mun oli nousta ja mennä tarkistamaan tilanne!
rykielALE
Jos en nähnyt ihan väärin, oli koko mallisto laitettu myyntiin noilla pilkkahinnoilla. Herää kyllä kysymys miksei monia tuotteita voitu laittaa ihan vaan puoleen hintaan, pitääkö ne heti alentaa jostain 30 eurosta yhteen euroon? Hullua toimintaa, mutta en valita: ladoin nopeasti ostoskorin täyteen ja klikkasin suurimman osan mallistosta kotiin. Näillä hinnoilla ostaa hulluimpiakin juttuja (tarkoitan lähinnä noita joita koristaa ruusut, voiko niitä muka pukea tavallisten vaatteiden alle ilman että sieltä näkyy jotain möykkyä?), kun ei ole väliksi tuleeko käyttökertoja yksi vai kymmenen. Jos jokin jää vähemmälle käytölle, niin ainakin niitä on kiva katsella :p

Mitä mieltä ootte noista H&M:n yhteistyömallistojen superaleista- ensin Jimmy Choo ja nyt tämä? En kyllä muista että näin olisi käynyt aiempina vuosina…?

Lue myös

X