Jenni Ukkonen

Staycation Dubaissa – V Hotel Al Habtoor City

Teksti: Jenni Ukkonen


Oikein ihanaa uuden viikon alkua teille! Me saatiin tänään aikaisin aamusta Anna hurmaavan poikansa kanssa luoksemme, joten tiedossa on vähän tavallisesta poikkeava viikko – mistä olen NIIN onnellinen ja innoissani. Viime kerrasta on hurahtanut aikalailla vuosi, ja vaikka Annan nähdessä tuntuu, ettei tässä olisi mennyt kuin hetki, niin pojassa sen ajan kulun kyllä näkee… nythän me voidaan melkein jopa jutella hänen kanssaan!

Toivon tälle vierailun ajalle aurinkoa, kirkasta taivasta ja lämpimiä säitä. Viikonloppuna täällä nautittiin nimittäin päinvastaisesti sekä sakeasta hiekkamyrskystä että paikoittaisesta vesisateesta – mistä jälkimmäinen on tietysti luonnolle ainoastaan hyväksi (varsinkin siis täällä, missä nämä ovat melko harvainaisia näkyjä) muttei ehkä se optimaalisin sää jos toivoo voivansa ottaa aurinkoa ja muuten vaan nauttia ulkona olemisesta. Meilläkin meni siis sään myötä viikonlopun suunnitelmat paikoittain uusiksi, sillä suuntasimme tosiaan kisumme kanssa ”perhelomalle” Dubaihin (kerrankin löytyi hotelli, joka toivotti lemmikit suorastaan avosylin tervetulleiksi!), mutta hotellin allasalueesta ei oikein päässyt tuosta hiekkamyrskystä johtuen iloitsemaan… siispä palasimme takaisin kotiin jo aika aikaisin seuraavana päivänä, vaikka mielellään olisimme muuten viipyneet pidempään.

 

Dubain hotellivinkkejä kysellään aika ajoin, ja vaikka kovin monessa en ole yöpynyt, niin useammassa olen toki muuten käynyt; joko esimerkiksi hotellin ravintolassa tai altaalla, mitkä on kumpikin normaaleja aktiviteetteja täällä. Nyt yövyimme V Hotellissa Al Habtoor Cityssa, lähellä Downtownia – sama hotelli oli aiemmin W-hotelli, mutta se muutti yhdeltä hotelliketjulta toiselle ja vaihtoi siinä samassa nimensä, vaikkakaan ei tämän dramaattisemmin. Valitsimme hotellin lähinnä, koska saimme tuoda kissamme mukanamme, mutta mua kyllä kiinnosti nähdä tämä hotelli myös muuten. Lyhyt arvio:

  • Pidimme huoneesta: tilava, moderni (kylppäri oli tavallaan samassa tilassa – suihku ja wc erillisten ovien takana – mikä ei varmasti ole kaikkien mieleen tai sovi joka tilanteeseen, mutta ei häirinnyt minua)
  • Aulabaari oli mielestäni viihtyisä ja tekee hyviä cocktaileja (+ sijaitsee 30. kerroksessa, joten sieltä on kauniit näkymät kaupunkiin)
  • Viihtyisä korealainen/japanilainen ravintola, missä kävimme syömässä – vieressä rakennuksessa on puolestaan Hilton, missä on kiva gastropub esim. lounasta ajatellen
  • Sijainti on mielestäni hyvä, vaikkei siitäkään jalan juuri minnekään mennä – Downtown lyhyen matkan päässä
  • Ainoa, mikä oli ehkä hieman pettymys (hyvä sää tai ei) oli se allasalue; tässä hotellissa se on enemmänkin ”baarihenkinen” ja pieni, eikä välttämättä niinkään esim. uimista, tai edes auringonottoa varten. En sitten tiedä, voisiko viereisen Hiltonin allasaluetta käyttää (välissä oli vain seinä jakamassa nämä kaksi aluetta), se näytti nimittäin paljon kivemmalta omaan silmääni… emme säästä johtuen tätä selvittänyt!

P.s. unohdin totaalisesti – kisu oli reissun ajan ihan OK, mutta selvästi ihmeissään, että missä oltiin ja miksi. Tuntui koko ajan vähän odottavan, että milloin lähdetään kotiin. Mutta meille oli tietysti kivempi, että hän oli mukana, sen sijaan, että olisimme vieneet hänet yhden yön vuoksi hoitoon (minkä tiedämme olevan hyvä paikka, mutta minne harmittaa aina jättää hänet!).

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X