Jenni Ukkonen

Staycation Dubaissa: Waldorf Astoria DIFC

Teksti: Jenni Ukkonen

Yövyimme taannoin pari yötä Dubaissa mieheni työn vuoksi, tällä kertaa hiljattain avatussa Waldorf Astoriassa DIFC:ssä (Dubai International Financial Centre), kivenheiton päässä Dubai Mallista. En tiedä olenko koskaan blogissa maininnut, mutta Dubaissa asuessamme työskentelin saman hotellibrändin markkinoinnin parissa Palmun sijainnissa, joten kyseinen brändi on mulle rakas ja läheinen, ja tässä uudessa sijainnissa olen halunnut päästä yöpymään siitä saakka kun tiesin, että se aukeaa – mikä oli jo niihin aikoihin, kun asuin Dubaissa. Onneksi onnistuimme saamaan huoneen sopivasti tälle ajalle! Ja koska hotellisuosituksia Dubaihin kysellään aina silloin tällöin, varsinkin näin sesongin alkaessa, ajattelin sanoa tästäkin hotellista pari sanaa.

Siinä missä Palmulla sijaitseva WA on hyvin lapsiperheystävällinen ja resort-henkinen, on tämä uusi WA selkeästi ennemmän businessmatkaajille ja pariskunnille suunnattu. Sijainti on loistava jos on Dubaissa esimerkiksi lyhyemmän ajan ja haluaa olla lähellä shoppailua, ravintoloita ja yöelämää. Itse tykkään tästä sijainnista Palmua enemmän, mutta toisaalta en menekään Dubaihin oikeastaan koskaan lokoilemaan rannalla, joten en varsinaisesti ole Palmulla sijaitsevien hotellien kohdeyleisöä muutenkaan. WA DIFC:ssä on kyllä kiva allasalue, mutta se sijaitsee 18. kerroksessa ja on melko pieni – sopiva jos haluaa nauttia tunnin tai pari auringossa, mutta koko päivää ajatellen se voi käydä pitkäksi.


Hotellissa on kaksi ravintolaa (+ allasbaari). Me syötiin molemmissa illalliset ja kumpikin oli todella viihtyisä ja ruoka oli herkullista ja taidolla valmistettu. Myös hotellin aamiainen oli kerrankin sellainen, etten ollut totaalisen kyllästynyt siihen heti käsittelyssä – musta on tullut vuosien saatossa todella kranttu hotelliaamiaisten suhteen, mutta kun aamiaisella on tarjolla myös a la carte, olen yleensä tyytyväinen.

Suosittelen hotellia ehdottomasti, mikäli mielii yöpyä Dubaissa Dubai Mallin läheisyydessä (suosikkini City Walk on niinikään myös lähellä, rannoista suosittu La Mer, eikä lentokenttäkään ole pitkän ajomatkan päässä!) ja muutenkin helppojen kulkuyhteyksien äärellä. Juuri nyt hotelli tuntui vielä ihanan uudelta, koska se tosiaan avattiin vasta jokunen kuukausi sitten, mikä on aina plussaa. Aion ehdottomasti tsekata vapaita huoneita myös tuleville Dubai-staycationeille, sillä sijainti on omaan makuuni ja tarpeisiini tosiaan ihan täydellinen.FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X