Jenni Ukkonen

summer fresh

Teksti: Jenni Ukkonen

Reissaaminen on taas vaatinut veronsa ja olo on ollut koko päivän tosi vetämätön ja jopa huonovointinen. Siispä en ole saanut aikaiseksi juuri mitään järkevää, paitsi jos lasketaan että oon suunnitellut mitä puen päälleni pikkuveljen lakkiaisiin. Sen asun suhteen onkin nyt melko selvät sävelet, ainoastaan kengät tuottaa päänvaivaa. Nudet korkkarit avoimella kärjellä olisi ihanteelliset, mutta mahdottomat löytää näin lyhyellä varoitusajalla 🙁
Lauantain asusta kertoilen vielä myöhemmin ja saatan jopa päästää teidät äänestämään niistä kengistä sekä muista asusteista, mutta sen voin kertoa jo nyt että jos en olisi ehtinyt päättää mikä vaate pääsee lauantaina tositoimiin, pukisin päälle varmasti jotain tällaista:

whit_look1
Whitney Port on taas kerran onnistunut puketumaan vaaleisiin sävyihin näyttämättä yhtään ällönsöpöltä, vaan pikemminkin kesäisen raikkaalta. Vaalean (persikkaisen?) bleiserin alta pilkottaa lyhyt ja vilpoisa minihame tai mekko ja kenkinä on juurikin ne rusketusta kauniisti korostavat nudekorkkarit = täydellista. Kokonaisuuden kruunaa ihan kirjaimellisesti suloisen sotkuiset kesäkiharat 🙂 Sanoisin että aika loistava asuvalinta esimerkiksi juuri valmistujaisiin vieraaksi menevälle tyypille!

Lue myös

X