Jenni Ukkonen

Sunnuntain valinnat – mekot tulevan kesän juhliin

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Sininen spaghettiolkain mekko / Sininen puhvihihainen mekko / Vaaleanpunainen pitsimekko / Vaaleanpunainen pitsimekko lyhyillä hihoilla / Vaaleanpunainen mekko paljeteilla / Valkoinen pitsimekko / Keltainen maksimekko / Keltainen tyllimekko / Kimonohihainen mekko / Lila pitsimekko / Valkoinen tyllimekko / Lyhyt kukkamekko / Pitkä kukkamekko

Täydellisen juhlamekon etsiminen ja löytäminen voi olla todella stressaavaa – koskaanhan sitä ei löydä juuri silloin, kun etsii ja tarvetta olisi. Varsinkin, jos on ottanut tavoitteeksi löytää asun tietyssä ajassa, voi lopulta helposti päätyä valintaan, mihin ei enää myöhemmin olekaan täysin tyytyväinen (valitettavasti puhun kokemuksesta!). Mielestäni nettishoppailu on tässä tilanteessa mitä täydellisin vaihtoehto; voi tilata testiin muutaman eri vaihtoehdon, sovittaa ne kaikessa rauhassa omassa kodissa, kera juuri niiden kenkien ja asusteiden – vaikka jopa meikin ja hiustyylin – mitä juhlapäivään suunnittelee muutenkin. Ei tarvi yrittää muistaa kaupan ahtaassa sovituskopissa ja huonossa valossa, mätsääköhän mekko kenkiin, jotka ovat jo kotona, tai miltä mekko näyttäisi oikeanlaisten alusvaatteiden kanssa. Jos tilatuista vaihtoehdoista löytyy yksi sopiva, voi muut lähettää takaisin – yleensä nykyään aina vaan helpommissa määrin. Mulle tämä on ehdottomasti suosikki tapa shoppailla ja juuri näin tulen myös itse tulevan kesän juhliin valmistautumaan. Suuremmista juhlista tiedossa on yhdet häät, mutta voisin kuvitella, että myös useampia vähän rennompia, mutta silti niinikään juhlavaa pukeutumista vaativaa tilaisuutta on kesän myötä tulossa eteen… Entä teillä? Onko luvassa valmistujaisia, häitä tai muita juhlavia tilaisuuksia?

Omia lemppareitani kesän juhliin on värin puolesta hempeän vaaleansininen (en osaa tarkalleen sanoa miksi, mutta jostain syystä rakastan tätä väriä!) ja aina yhtä hyvin toimiva nude/vaaleanpunainen, materiaaleista pitsi ja tylli ja pituuden puolesta midimitta toimii omaan silmääni aina!

Alla lisää upeita vaihtoehtoja!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X