Jenni Ukkonen

Suosikkiasu juuri nyt

Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Täällä Arabiemiraateissa sää pääsee (ihme kyllä!) vaihtumaan aina aivan huomaamatta. Muistelen, että vielä ennen joulua en oikein tykännyt säästä, mikä ikinä syy sitten olikaan (olikohan silloin mielestäni muka liian kylmä?) mutta nyt nämä asteet on NIIN paljon mieleeni. Jo useamman kerran olen todennut, että voi kun sää olisi AINA just tällainen. Aurinkoinen ja lämmin, muttei liian kuuma, kera lempeän tuulenvireen. Onko teistä muuten tulossa kukaan tänne päin talven aikana lomille?

Nyt alkaneena vuonna ei ole tullut kuvattua vielä tähän mennessä kamalasti asuja, sillä meillä oli heti vuoden vaihteessa mieheni veli täällä ja sen jälkeen oli vaan kaikkia muita kiireitä. Tänä viikonloppuna päätin kuitenkin taas aktivoitua. Olen myös päättänyt haastaa itseäni pukeutumaan vähän useammin asuihin, missä on kiva olla (tai siis, älkää ymmärtäkö väärin; rakastan hengata t-paidassa ja leggingseissä, mutta mulla on niissä eri tavalla kiva olo olla, kuin asussa, mitä olen vähän miettinyt ja jopa asustanut). Täällä liikkuessa näkee asuja laidasta laitaan, super rennosta todella panostettuihin, joten melkein mikä tahansa look mahtuu kyllä sekaan ilman mitään ihmettelyä. Juuri nyt oma suosikkini on (taas vaihteeksi, näin sään salliessa) mom jeansit, kiva toppi ja isot korvikset. Niitä onkin viime aikoina löytynyt todella hyvin, voisin itseasiassa kerätä hyviä vaihtoehtoja näytille… voisin nimittäin tilata niitä itselleni vaikka loputtomasti, ja vähän olen joutunut jo toppuuttelemaan itseäni.

Nyt alan miettiä toista asua tämän sijaan, sillä tänään mennään deiteille mieheni kanssa. Mukavaa viikonlopun alkua sinnekin!

Paita Zara – samantyylinen täällä ja täällä
Farkut Nasty Gal – samantyyliset täällä
Laukku Kayu
Korvakorut Mango – samantyyliset täällä ja täällä
Kengät Dune – samantyyliset täällä
Aurinkolasit Celine

Lisää samantyylisiä vaatteita:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X