Jenni Ukkonen

sushi & chick lit

Teksti: Jenni Ukkonen

Tänään mulla oli eka course introductory meeting toiseen aineeseeni eli journalismiin liittyen. Mun tutkintohan on joint degree, eli opiskelen kahta ainetta: muotimarkkinointia ja journalismia. Perjantaina kuulen sitten vähän enemmän tuosta toisestakin aineesta ja siitä miten ne kaksi nyt tulevan kolmen vuoden aikana sekoitetaan. Eikä hätää – sitten kun oon tosiaan päässyt opiskelun makuun ja asiat näyttää mullekin selkeämmiltä, lupaan tehdä postausta niistä jutuista (sitä ei siis oikeasti tarvi enää pyytää erikseen!!:-D).

Päivä tuntui heti aiempia rankemmilta, kun jouduin ihan yksinäni ravaamaan uudessa koulurakennuksessa etsien oikeaa salia ja olin siellä sitten vielä myöhässä (inhoan olla myöhässä!!). Meillä oli heti myös jotain ryhmäjuttuja ynnä muita, mitkä kyllä jännittää näin alussa. Siispä koulusta päästyäni otin suunnaksi Waitrosen ja hain boksillisen sushia mukaan – nyt jos koskaan se oli ihan ansaittu!

sus3
sus5
sus1
sus2

Sushin seuraksi sopi aivan loistavasti Lauren Weisbergerin uusin, Last Night at Chateau Marmont. Yritän muutenkin ahmia tuon kirjan nopeasti pois jotta pääsen vihdoin lukemaan eilen ostamaani Elizabeth Gilbertin Eat Pray Love -kirjaa 😉

Lue myös

X