Jenni Ukkonen

Sushia Dubain Marinassa & arvonta Offerillan kanssa

Teksti: Jenni Ukkonen
Dubai sushi vinkki

Dubai sushi vinkki

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Kerroin alkuviikosta, että vietimme poikaystäväni kanssa kuukauden täysin kasvipohjaisella ruokavaliolla ilman mitään eläinperäisiä tuotteita (siitä lisää postauksessa Kuukausi kasvipohjaisella ruokavaliolla) ja vaikka päätimme jatkaa jatkossakin suht samalla linjalla, niin kuukauden aikana alati kasvaneelle sushihimolle emme voineet muuta kuin antaa periksi. Dubaista löytyy luonnollisesti laidasta laitaan loistavia vaihtoehtoja sushin himoon, mutta yksi suosikeistamme on itseasiassa Dubain mittakaavassa edullinen ja mutkaton Chez Sushi Dubain Marinassa – tässä pienehkössa paikassa on päivittäin vaihtuvia tarjouksia kuten yhden rullan ostajalle toinen kaupan päälle ja sushi täällä on oikeasti erinomaista. Voit myös ”rakentaa” täysin omanlaisen rullasi alusta loppuun ja se olikin vaihtoehto, minkä me (tälläkin kertaa) valitsimme. Varsinkin lounasaikaan Chez Sushi on helppo ja toimiva valinta, suosittelen!

Koska sushi on ehdottomasti lempiruokaani, haluan arpoa yhteistyössä Offerillan kanssa sushielämyksen myös teidän lukijoideni kesken. Valitettavasti emme voi lennättää ketään maistelemaan sushia Dubaihin, mutta nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa sushilajitelma kahdelle Helsingin Eteläesplanadilla sijaitsevassa Ravintola Kitassa. Kävin itse samaisessa ravintolassa siskoni kanssa taannoisella Suomen reissullani ja pidimme molemmat sekä paikasta että ruoasta – siksi se tuntui luontevalta valinnalta, kun pohdiskelin, minkä lahjakortin valitsisin arvottavaksi. Osallistuminen on helppoa: jätä tähän postaukseen kommenttina, mikä Offerillan tämänhetkisistä tarjouksista on oma suosikkisi, toimivaa sähköpostiosoitetta unohtamatta, ja tilaa tästä linkistä Offerillan uutiskirje vastaanottaaksesi parhaimmat tarjoukset suoraa sähköpostiisi. Arvon voittajan perjantaina, 4. elokuuta. Onnea!

 

SUSHI IN DUBAI MARINA. In the beginning of the week I shared that my boyfriend and I had just spent a month on a plant based diet (read more about it here) and although we decided to keep on going more or less the same way after the first month, we simply couldn’t resist our sushi cravings any longer. There are naturally so many amazing sushi restaurants in Dubai, but one of our favorites is actually an affordable and easy restaurant called Chez Sushi in Dubai Marina – this small place has daily offers such as buy one roll, get another one for free, and the sushi is excellent. You can also ”build” your very own roll based on your preferences and that’s the option we went for. Especially for an easy ’no-frills’ lunch this place is a great option, I totally recommend it!

Dubai sushi vinkki

Dubai sushi vinkki

Dubai sushi vinkki

Dubai sushi vinkki

Dubai sushi vinkki

Dubai sushi vinkki

Dubai sushi vinkki

Dubai sushi vinkki

Tässä vielä muutama oma suosikkini Offerillan tarjouksista – jos olisin nyt Suomessa, ostaisin saman tien muutaman tarjouksen talteen…

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

Lue myös

X