Jenni Ukkonen

syksyn suosikki

Teksti: Jenni Ukkonen

Mulla ei ole pahemmin tullut koskaan esiteltyä täällä muotinäytösten antia, varsinkaan silloin kun ne on vasta esitelty maailmalle. Silloin selaan kiinnostavimmat läpi esimerkiksi Style.comissa, mutta palaan niihin tarkemmin vasta kun ne on enemmän ajankohtaisia. Viime keväänä esitellyistä tämän syksyn mallistoista löysin itselleni vain kaksi “kunnollista” suosikkia, joista toinenkin oli lähinnä vaan muutaman tosi kivan jutun ansiosta. Mutta tästä alla olevasta pidin sitten ihan älyttömästi kokonaisuutena:

bymb11
Eli kollaasissa otteita by Malene Birgerin syksyn ja talven 2010 mallistosta.

Näissä asuissa on niiiiin hyviä juttuja syksyä ja talvea ajatellen, kuten nuo äärettömän suloiset karvamyssyt, paksun villan ja ohuiden kankaiden sekoittaminen, musta, huvit (leo<3), ylipolvensaappaat (ks. leohuivi -asu), paljetit paksun villan kanssa eli varmaankin ihan arkikäytössä, alarivin keskellä oleva paljettijakku, sen vieressa oleva jakku ja nahkahousut (sekä kaikki muuten vaan mustat housut) sekä reunimmainen silkkipaita.

Kaiken kruunaa noiden mallien upeat hiukset. Ah! Kaikenkaikkiaan übernaisellinen mallisto, missä on kuitenkin lämpöä ja leikkisyyttä – juuri mitä harmaaseen syksyyn ja kylmään talveen tarvitaankin 🙂

Lue myös

X