Style

Syysfiiliksissä

19.8.2018 Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kauluspaita / AurinkolasitFarkut / Bleiseri / Nilkkurit / Laukku / Trenssi / Huivi / Nilkkurit / Mekko

Syksy. Suosikkivuodenaikani, mitä en tänäkään vuonna pääse ihan täysillä kokemaan (vaikkakin toivon, että meidän häämatkan aikaan sekä Etelä-Koreassa että Japanissa olisi ihan super syksyistä kera kellastuneiden lehtien, se kruunaisi ehdottomasti loman!). Joko te olette alkaneet fiilistellä tulevaa syksyä, vai onko vielä ihan liian aikaista alkaa edes puhumaan siitä? Itse kaipaan täällä Arabiemiraattien helteissä neuleisiin ja huiveihin kietoutumista, nilkkureita ja trenssin esille kaivamista. Tiedän kyllä monia täällä asuvia, jotka käyttävät niitä vaikkei niille todellakaan olisi tarvetta edes viileimpinä päivänä, mutta näin suomalaisittain tuntuisi hassulta vetää raskaat nilkkurit jalkaan edes muodin nimissä, jos ulkona on samanaikaisesti 30 astetta lämmintä… Farkut onneksi vielä toimii, sillä sisätiloissa on aina ulkoilmaa viileämpää. Realistisinta tästä ylläolevasta kollaasista itselleni olivatkin aurinkolasit (tai no, nämä ostinkin hiljattain ja ne ovat olleet silmillä lähes koko ajan siitä saakka) ja tuo ihana laukku, mitä vilautin myös Lontoon vlogissani… se on tällä hetkellä ehkä eniten haluamani laukku, juurikin tuossa valkeassa (eli varmasti melko herkässä) sävyssä!

P.S. Pukeutumisesta puheenolleen, kävimme perjantaina katsomassa Crazy Rich Asians-elokuvan ja vaikka etukäteen ajattelin, että pitäisin lähinnä sen upeasta puvustuksesta, niin se olikin aidosti hauska ja viihdyttävä – suosittelen! Naurujen lisäksi käteen jäi kyllä NIIN paljon pukeutumis inspiraatiota (vaikkakaan ei nyt ehkä ihan kaikista realistisinta sellaista)!

 

AUTUMN VIBES. Autumn. My favorite season which I once again won’t really get to experience (although I’m hoping that both South Korea and Japan are in autumn during our upcoming honeymoon, with yellow leaves on the trees and all). Are you getting excited about autumn, or do you think it’s way too early to start talking about it? What I really find myself missing in the UAE is surrounding myself in chunky knits and scarves, wearing boots and taking my trench coat out. I know many who despite the climate wear all of those in the UAE but as a Finn, I still find it funny to wear heavy boots if the weather outside is 30 degrees Celsius. Luckily jeans are OK, as the weather indoors tends to always be less than outside. Realistically speaking, my best bets from this collage are the sunglasses (which I actually recently bought and love) and the bag, which I also showed briefly in my London vlog… I love it and would love it to be my next bag, especially in this ivory color!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Latergram to our family staycation last weekend - loved having our girl with us (she, on the other hand, was kinda confused and didn't quite understand why weren't we at home instead... #cats 😸) #staycation #mydubai #catsofdubai

jenniukk

Kommentit (4)

Voi kiitos Sara, tosi kiva kuulla, että postaus oli mieleen! Laitan ehdottomasti toiveen ylös ja teen parhaani! 🙂

Ei todellakaan ole liian aikaista alkaa puhumaan syksystä! Itse ainakin fiilisten jo tulevaa syysmuotia 🙂 Millainen sää Arabiemiraateissa on syys-lokakuussa? Olemme miettineet matkaa syksylle ja yksi vaihtoehto olisi Abu Dhabi, mutta tuo ajankohta ei taida olla ainakaan vielä kovin sesonkiaikaa siellä päin?

Syys-lokakuu on vielä aika kuumaa ja hiostavaa aikaa – tai, lokakuussa ehkä vähän alkaa jo parantua, mutta syyskuu on mielestäni vielä melko tukala (tietysti kaikkeen tottuu ja kaiken voi kestää – meillä on esimerkiksi juuri nyt mieheni veli täällä eikä hän ole valittanut näistä 40 asteen helteistä yhtään). Mutta hotellit on vielä ennen marraskuuta (jolloin se kunnon sesonki alkaa) huomattavasti paremman hintaisia kuin talvemmalla, eli siinä mielessä hyvä ajankohta tulla! 🙂

Voi, että mä kaipaan sun vlogista juurikin syys/talvipukeutumiskuvia! Tykkään sun tyylistä tosi paljon ja laita vaiks näitä kollaaseja, koska näistäkin saa tosi kivasti inspiraatiota. Samoiten sellainen postaus voisi olla hauska mihin kerään vaikka 5 tai kymmenen lemppari syysasukuvaasi menneiltä vuosilta (Lontoosta 😉).

Voi kiitos Sara, tosi kiva kuulla, että postaus oli mieleen! Laitan ehdottomasti toiveen ylös ja teen parhaani! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *