Jenni Ukkonen

Syyskuu

Teksti: Jenni Ukkonen
Jenni Ukkonen blogi Dubaista

Jenni Ukkonen blogi Dubaista

Edessä häämöttävä loma Suomeen ei voisi juuri parempaan aikaan tulla: kulunut viikko on tuntunut tavallista raskaammalta ja itseni tsemppaaminen on tuottanut jopa vaikeuksia. Tietysti viikkoon on kulunut hyviäkin hetkiä ja niistä on pystynyt ammentamaan aina hetkeksi voimia, mutta nyt kun loma alkaa olla enää muutaman päivän päässä, tekisi jo mieli suunnata kentälle odottamaan lentoa, sillä tuntuu, etten varmaankaan saa mitään kovin järkevää enää tässä ajassa ja mielentilassa aikaiseksi.

Mieleni jo lomalle siirtymiseen on varmasti vaikuttanut myös se, että täällä on parhaillaan Eid-juhlapyhät ja sen myötä pidempi viikonloppu. Sen myötä kävimme eilen pyörähtämässä Madinat Jumeirahissa, mikä on yksi suosikkipaikoistani Dubaissa; tänään aloitimme sen sijana päivän auringonotolla ja uima-altaaseen pulahtamalla. Vaikka välillä tuleekin hetkellisesti näitä niin sanotusti huonompia viikkoja, tiedän, että todellisuudessa asiat voisivat olla paljon huonomminkin… Silti, juuri nyt mieleni tekee vain käydä läpi vaatekaapit syysvaatteiden osalta ja suunnittella Suomen asuja!

Toivottavasti syyskuu on käynnistynyt siellä hyvissä merkeissä ja teilläkin on jotain mukavaa odotettavaa tälle kuulle!

SEPTEMBER. My upcoming holiday to Finland couldn’t get here sooner: the past week has felt more tiring than usual and I’ve had some difficulties pushing myself to do better. Of course there have been good moments too and I’ve gotten some extra energy out of those, but now that my holiday is only a few days away, all I want to do is pack my bags and head to the airport already – I doubt I can get a whole lot of constructive things done before my flight anyway!

I think the reason why my mind is so strongly on holiday already is also partly due to this weekend being Eid weekend, meaning a long weekend for us. Yesterday we decided to head to Madinat Jumeirah, which is one of my favorite places in Dubai, and today we started the day sunbathing and jumping into our swimming pool. So let’s just say, although I sometimes get this feeling like things are going really bad, I think in reality they could be a lot worse… Still, right now I just want to go through my closets and plan Autumn outfits for Finland!

I hope you have had a lovely start to the new month and have something exciting to look forward to!

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

Lue myös

X