Jenni Ukkonen

tähtösillä asenne kohdillaan

15.4.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Suomessa ollessani katsoin läpi Viidakon tähtösistä jo tulleet jaksot, ja pakko todeta sama asia mitä ainakin yhtä mukana ollutta tähtöstä (valitettavasti nyt jo joukosta poistettua) Martina Aitolehtea seuratessani oon aiemminkin itsekseni todennut – vaikka näitä naisia pidettäisiin kuinka tyhjäpäinä tai “turhina”, niin kylläpä saisi mielestäni moni suomalainen, erityisesti nuori nainen, ottaa näiden tähtösten asenteesta mallia! Nämä naiset nimittäin tietävät mitä haluavat ja myöskin ottavat sen – anteeksi pyytelemättä!

Esimerkiksi Martinaa ihailen älyttömästi hänen asenteensa vuoksi. Suorapuheinen nainen, joka ihan nähtävästi on valmis oikeasti raatamaan saavuttaakseen haluamansa, oli kyse melkeinpä mistä vaan. Martina on melkein kuin kissa joka putoaa aina jaloilleen, sen verran ainakin mitä mediassa on hänen elämänsä kiemuroita paljastettu. Ei jää tuleen makaamaan vaikka maailma potkisi, vaan kääntää negatiivisetkin asiat omaksi voitokseen. Ja samanoloisia vaikuttavat myös muut viidakon tähtöset olevan – varmasti jokainen heistä on saanut enemmän tai vähemmän lokaa niskaansa valintojensa tähden, olipa kyse sitten vaikkapa ulkonäköasioista tai niinkin henkilökohtaisuuksista kuin ihmissuhteista, mutta silti he aina kokoavat itsensä. Suomessakin tunnetusti vallitsee melko negatiivinen asenne tämäntyyppisiä naisia kohtaan, mikä on mielestäni tosi surullista. Mun mielestäni nämä naiset on lähinnä ihailtavan rohkeita, eikä todellakaan mitään koko kansan sylkykuppeja. Martina kirjoitti esimerkiksi juuri muutama päivä sitten blogissaan että: “Minä vaan en siedä epärehellisyyttä, selkärangattomuutta ja kaikista vähiten seläntakana puhumista. Itse en sitä tee koskaan enkä halua olla ihmisten seurassa jotka niin tekee, enkä myöskään arvosta ihmisiä jotka sitä tekee” ja tällaiset toteamukset tukee sitä mielikuvaani mikä mulla Martinasta on rehtinä ja suorapuheisena ihmisenä, ja samalla kielii siitä että sen naisen päässä on älliä enemmän kuin hyvin monella muulla ihmisellä meidän maassa tai muuallakaan!

Tästä tuli nyt kunnon Martina ihkutusta, mutta tarkoitan kyllä että jokaikinen noista viidakkonaisista vaikuttaa ainakin omaan mieleeni koko ajan vaan ihailtavammalta voittaja-asenteensa puolesta ja samanaikasesti myös symppiksemmältä ihmiseltä. Martina nyt vaan on edellisen ohjelmiensa kautta käynyt ehkä jo vähän muita tutummaksi, ja on muutenkin omassa mielessäni sellainen johtajahahmo, mistä on helppo ottaa tähän esimerkkejä 🙂

Voisin hyvin kuvitella että sarja on toiminut näiden naisten puolesta ja antanut heistä vähän muutakin kuvaa, kuin sitä ainaista bimboa, mikä itsestään huolta pitäviin ja itseensä satsaaviin naisiin usein yhdistetään. Kaiken lisäksi naisilta tulee hauskaakin huulen heittoa, tehden sarjasta tosi viihdyttävän! Itse ainakin alan viimeistään sarjan rohkaisemana kanavoimaan sisäistä Martinaani entistä enemmän, olemalla reippaasti ja aidosti ylpeä itsestäni ja saavutuksistani, kiittäen itseäni silloin kun aihetta on ja kulkien leuka korkealla anteeksi pyytelemättä! Me suomalaiset ollaan nimittäin ihan liian helposti turhan vaatimattomia ja olemassaoloamme anteeksipyyteleviä, ja sellaista asennetta pitäisi ehdottomasti kitkeä pois!

While I was in Finland, I watched through all the episodes of Viidakon tähtöset that have already been showed on TV and I must say I admire these ladies so much! Their attitudes are so spot on! I especially think Martina Aitolehti is someone many young girls have a thing or two to learn with their attitudes. She really knows what she wants and she isn’t afraid to go for it – without apologizing her actions to the rest! I think people in general have the idea of these ladies being plain bimbos but from watching this show you can see there’s so much more to them. They are such strong women with minds of their own. I’m definitely going to start channeling my inner Martina more by being honestly proud of myself and my accomplishments – without any apologies!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Determined to have more breakfasts outdoors this winter 🥑☕ #breakfast #avocadotoast #home

jenniukk

Kommentit (99)

Martina ei saa haukkua ketään mutta häntä on silti ihan ok haukkua täällä kommenteissa? Hetkonen, jokin tässä ei nyt täsmää… :DDD

Oon täysin samaa mieltä Martinasta! Upee nainen ja niin harva ymmärtää että siellä kaiken ulkonäön takana on oikeesti vahva persoona. Ja jos nyt joku kelaa että täällä ruudun toisessa päässä on joku tyhjäpää niin itse oon ollu työelämässä jo monta vuotta ja suoritan myös tohtoritutkintoa parhaillaan. Surullista miten niin moni suomalainen (nainen) ei uskalla sanoa mitä tahtoo! Tai vielä kamalampaa on se että heti jos joku pitää itestään huolta ja on timmissä kunnossa ni on automaattisesti tyhmä. Suomessa ällöttävin asia on kateus, mikä tuntuu kukoistavan aina vaan vahvempana..

Kyllä siitä minusta oli älli kaukana, kuna Martina pää punaisena huusi uivalle kanssakilpailijalleen…

Itse olen eri mieltä. Totta, omista saavutuksista saa ja pitääkin olla ylpeä, ja siinä on monella parantamisen varaa. Mutta miksi tehdä se muita haukkumalla, huutamalla ja kiroilemalla? Ystävällisyydellä ja lempeydellä saa enemmän aikaan. Itse aion siis jatkossakin pysyä kaukana sisäisistä viidakon tähtösistäni…

Itse olen aina digannut Martinasta, vaikka en ehkä nyt ole sellainen ihminen, jonka luulisi fanittavan Martinaa.. Ja on muuten aina saanut olla puolustamassa häntä, koska kaikilla on niin yksinkertainen kuva hänestä. Kerran jos jotakin typerää sanoi BB:ssä niin sitten on aina urpo ja vastuuton jne..
Todella älykäs nainen, joka saa mitä haluaa 🙂 Aivan kuten Paris Hiltonkin, jota myös ihailen. Ei voi olla tyhjäpää, jos takoo tuohon tahtiin rahaa.

Oon aina ajatellu että Martina on tosi fiksu nainen, ja tää ohjelma vahvisti sitä ajatusta. Oli kyllä myös fiksumpi kuin muut naiset – en menis esim Hennaa kauheasti kehumaan 😀 Ja siis aivan lapsellisia kateellisuusdraamoja ja ämmäilyä, mä odotan sitä päivää ku naiset osaa olla tulla sieltä itsekeskeisestä minäminä-prinsessakuorestaan ulos..

Mä olen kanssa seuraillut niin tätä, kuin Martinan muitakin sarjoja ja olen kyllä ehdottomasti Martinan fani!:D Niin suorapuheinen ja kipakka nainen (näen hänen tulisuudessaan myös ehkä hieman itseäni;D), että ei voi kuin ihailla. Muista naisista en niin osaa sanoa, ja esimerkiksi tuo Kalinainen nyt ei vaan mielestäni ole mikään penaalin terävin kynä, mutta Martina rokkaa!;P

Haha, pakko kommentoida 😀 Itse olen sarjaa seurannut innokkaana, mutta oma mielipiteeni Martinasta tämän sarjan parusteella on aivan eri!
Varsinkin toissa jaksossa Martina oli aivan kamala. Kun hänen joukkuetoveri oli uimassa ja menettänyt kaikki voimansa ja taistelee tyyliin kaikin voimin, että pääsee ylipäätänsä rantaan. Martina, jonka pitäisi kannustaa joukkuetoveriaan kaikesta huolimatta, vaan kiljuu, kiroilee ja solvaa? Se kuulosti aivan järkyttävältä, kun oikeasti huomasi, kuinka väsynyt Susanna oli… Ja aivan yhtälailla Martina on ohjelmassa syyllistynyt selän takana puhumiseen, sillä heidän joukkue mollasi toista joukkuetta omassa leirissään aivan yhtä kovaa 😀 Ja viime jaksossa, kun Martina oli käynyt käsiksi Maisaan, niin mielestäni, vaikka kuinka pahasti sanottais, niin koskaan ei saa käyttää fyysistä väkivaltaa. Ja molemmat kun vielä on aikuisia naisia, ja Martina sielä Maisaa 8 vuotta vanhempi 🙂
Aikaisemmin olen ollut myöskin sitä mieltä, että Martina on paljon fiksumpi, mitä yleinen oletus tällaisista julkisuuden henkilöistä on. Katsoin esimerkiksi jakson kun Martina oli Korkokengät ohjelmassa haastattelussa ja hän oli siinä oikeasti tosi fiksu! Jäi tosi hyvä kuva hänestä.
Martina on kyllä sellainen henkilö, joka jakaa ihmisten mielipiteet vahvasti kahtia. Kun olen kavereiden kanssa tästäkin sarjasta jutellut, niin osa on aivan Martina faneja, kun taas toiset ei voi millään sietää 😀

Martinalla on tosiaan asenne kohdillaan, mutta sain aika negatiivisen kuvan hänen kielenkäytöstään ja yleisestä olemuksesta.

Njoo. Martinan tavasta tippua jaloilleen ja tavoitella unelmaansa voi ehka ottaa mallia. Mutta persoonassa en muuten nae mitaan ihailtavaa.
Itselleni Martina on antanut aika itsekaan ja ilkean kuvan. Se on Martina’s way or the high way. Ei ehka puhu pahaa selan takana, mutta naapurissa asuneena olen kuullut riidat entisen miehensa kanssa. Ikina, en siis ikina, ole kuullut kenenkaan kayttavan sellaista kielta kuin Martina. Mutta hei, sehan on ihan ookoo, kun sita ei sano selan takana vaan pain naamaa….
Kuten tiedamme, Martina on myos kayttanyt henkisen vakivallan lisaksi fyysista vakivaltaa useammin kuin kerran. En voisi ikina ihailla sellaista ihmista.
Jarjeton materialistisuus on myos etovaa. Aiankin olisi hyva maksaa ensin ulosottovelat pois. Pakkosaadakaikkinythetivaikkaeiolerahaaeikakunnonammattia.com
Mutta Martinalla on paikka ohjelmassa ja ohjelma itsessaan on hyva. Onneksi Martina ei kuitenkaan voita.

Ja PS. Mita kertoo ihmisesta ja itsetunnosta, jos yrittaa pitaa kiinni parisuhteesta hankkiutumalla raskaaksi? Ilman yhteista suunnitelmaa ja toivetta.

Olen osittain samaa mieltä sun kanssa. Mun mielestä todella moni suomalainen on ihan turhan vaatimaton esimerkiksi myöntämään asioita, joissa on hyvä! En tajua minkä takia sitä pitäisi nöyristellä liikoja. Totta kai terve nöyryys on ihan hyvä asia ja ei päästä sitä kusta nousemaan päähän, mutta kyllä täytyy myöntää omat vahvuudet ja se, mitä haluaa. 🙂
Ainoa, mikä mua tossa sarjassa ärsyttää, on se, miten ilkeästi nuo puhuvat toisistaan ja osa on ihan oikeasti aika itsekkään oloisia. Että missä on kunnioitus myös muita kohtaan! On hienoa että tietää mitä tahtoo ja ottaa sen, mutta ei saa unohtaa myöskään sitä, että ei ole ainoa ihminen maailmassa… tai viidakossa. 😀
Itsekin olen Martinasta jo pitkään pitänyt enkä edes ole varma miksi. Joku siinä naisen asenteessa on vaan sellanen, mistä tykkään! Ja nimenomaan se, miten paljon sitäkin on ruodittu lehdissä ja ties missä, ja silti nimenomaan nousee jaloilleen vieläkin “parempana” kuin ennen. 😀

😀 Mun on nyt kyl pakko todeta että tuo sarja on edelleen vahvistanut vain sitä bimbo kuvaa noista ihmisistä! 😀 Ne on mielestäni pahempia ton sarjan perusteella kuin mitä aiemmin kuvittelin.
Sen verran voin kyllä myöntää, että varmasti ainakin osa on töitä tehnyt saavuttaakseen ne asiat elämässään mitä heillä on. Asenne on myös osaltaan varmasti joo oikea, mutta aika tota pikkusielusilta ne on tähän mennessä vaikuttanut. Silti se on hyvä tuoda ihmisistä eri puoli esille, sillä kaikissa meissä on monta puolta. En silti noitten ihmisten älliä lähtis kehumaan. :DD

ei hyvää päivää! Oon niin totaalisen eri mieltä, ettei oo tosikaan.
On totta, ettei Suomessa (tai monessa muussakaan paikassa) kunnioiteta tarpeeksi piinkovia bisnesnaisia tai ylipäätään naisjohtajia. Martina vaan ei todellakaan ole tästä hyvä esimerkki, eikä edes esimerkki ylipäätään. Juuri viidakon tähtösissä on saanut todistaa, kuinka kaksinaamainen ja negatiivinen nainen hän on. Tuo käytös, jolla on huutanut ja haukkunut niin omalle joukkuelleen kuin vastapuolelle on lapsellista, eikä TODELLAKAAN edusta sitä, millainen minkään johtajan – kaikkein vähiten naisjohtajan – pitäisi olla.
Naisjohtajan ei tarvitse olla “narttu” ollakseen uskottava. Voi olla myös ystävällinen, suoraselkäinen, rehellinen, tasapuolinen ja tunnustaa omatkin virheensä ennen kuin lähtee syyttämään muita. Puheen tasolla olen Martinan kanssa usein samaa mieltä, mutta se tapa, jolla hän käyttäytyy ei ole mitenkään linjassa noiden puheiden kanssa. Pikemminkin se on vain tapa arvostella muita. Toinen vastenmielinen luonteenpiirre on kyvyttömyys kohdata tappiota tai olla hyvä häviäjä. Ei aikuinen nainen voi käyttäytyä noin muita kohtaan. Jokaisen ihmisen pitäisi osata kohdata myös häviöt ja oppia niistä; ei yksipuolisesti syytellä niistä muita.
Martina on aivan äärimmäisen huono roolimalli ja ehkä ihan viimeisiä ihmisiä, joiden kanssa haluaisin juuttua autiolle saarelle.
…mutta ylipäätään ihan virkistävää, että oon joskus jostain eri mieltä kanssasi 😀
Aurinkoa viikkoon Jennille <3

Samaa mieltä oon sun kanssas 🙂 Tosin mun mielestä siellä kyllä erottuu joukosta pari mätää omenaa mut ainahan noita löytyy… Mutta Martina <3

Jeps, samoilla linjoilla kanssasi! Se perinteinen “se mitä toisella on, on itseltä pois” asenne saisi jo alkaa katoamaan!

Jokainen kisaa tavallaan – yhtä lailla voisi mielestäni sanoa että on älli kaukana jos joku kiljuu kurkku suorana televisiolle jotain urheilua katsoessaan 😀 Toiset vaan ottaa ne asiat isommin kuin toiset 🙂

Et voi olla tosissasi? Miksi kukaan ihailisi ihmistä, joka nostattaa omaa arvoaan haukkumalla muita? Oletko todella katsonut sarjaa? Siinähän Marttina on tunnettu siitä, että haukkuu muita todella rumasta, loukkaa päin naamaa, vähettelee, haukkuu heidän taitojaan jne.. Mielestäni siinä ei ole mitään ihailtavaa ja pyydän sinuakin miettimään uudelleen, että minkälaista ihmistä ihannoit.

Heheh 🙂

Samaa mieltä 🙂

No sitähän riittää, seurassa jos toisessakin… ja varmasti vielä korostuu kun ollaan isolla porussa naisten kesken, kilpailemassa 😀

Hih no siitä en tiedä, mutta kyllä hänestäkin silti sarjassa saa jotenkin symppiksen ja muista huolta pitävän kuvan 🙂

Uskon että tämä kisa vaan korosti Martinan kipakkuutta kilpaillessa vähän liikaa (ja varmaan myös videopätkien kasaajalla on ollut sormensa pelissä), tuskin hän tosielämässä joka asista samalla lailla mesoaa 😀 Toivottavasti ainakin 😀 Jos tuo nyt vaan tuntui niin hermoja raastavalta että sen vuoksi piti korottaa ääntä, ja sitten siellä vaan sattui olemaan joku joukkuetoveri jolle se suuntautui… :p

No itse puhuin nyt lähinnä asenteesta, en kielenkäytöstä tai olemuksesta 🙂

Itse en tässä nyt persoonasta oikein puhunut, niin en ala nyt noihin mainitsemiisi seikkoihin ottamaan kantaa 🙂 Kiitoksia kuitenkin kommentistasi!! 🙂

Itse ajattelen että se on vaan tuo tilanne, mikä kärjistää kaiken ja samaa puhumaan ties mitä – kyllä se muhun ainakin niin vaikuttaisi. Kyllähän nuo naiset sen varmaan vähän enemmän tosissaan ottaa kun siellä kerran ovat, kuin me jotka vaan seuraamme kotisohvilla sitä touhua 😀

Tämä postaus kertoo valitettavan paljon myös sinusta Jenni ja arvoistasi. Huomasitko ollenkaan sitä Martinan kylmyyttä ja kovuutta muita kanssakilpailijoita kohtaan? Entä sitä, miten hän ei kyennyt näkemään omassa toiminnassa juurikaan mitään väärää, vaan vika oli aina toisissa. Häneltä ei löytynyt lämpöä eikä ymmärrystä täysin uupunutta joukkuekaveriaan kohtaan saati kykyä onnitella voittajajoukkuetta. Jos hän itse epäonnistui tehtävässään, vika oli aina muuaalla kuin hänessä. Blogikirjoituksessaan hän kyllä pyysi anteeksi käytöstään, mutta sen jälkeen kirjoitti juuri tuon lainaamasi kappaleen, miten ei siedä selkään puukotusta yms. Ikään kuin antoi syyn omalle käytökselleen.
Ihminen saa olla vahva, määrätietoinen, itsevarma, silikonirintainen, huulitäytteinen… what ever, mutta jos häneltä puuttuu taito kuunnella ja kunnioittaa muita ihmisiä, ei hänestä saa älykästä johtajanaista sitten millään.

No ehkei tuo kisakaan anna ihan kaikista rehellisintä kuvaa jokaisesta, monet kuitenkin on vähän eri ihmisiä kisatessaan kuin ei-kisatessaan 😀

Hahah, no onhan sekin jotain 😀 Itse kyllä oon tuomistasi jutuista samoillakin linjoilla, mutta onhan noita tapoja toimia yhtä monta kuin ihmisiäkin… Kiitos kaunis, sitä samaa sinne! 🙂

en oo kyseistä sarjaa kattonut, kun tuntuu että se on vaan täynnä bimboja 😀 mitään perusteluja tähän ei oikein ole, muuta ku se mitä media on antanut ymmärtää. ja toi bimbo kuvitelma on vaan jääny mun päähän 😀 lauantaina olin kotikotona ja siellä oli martina esiintymässä. tästä keikasta voin antaa arvioin että aivan mitätön. ymmärrän että playbackkinä vedetään mutta kun se ei ollut yhtään onnistunut veto. myös vähemmän selvinpäin olevat huomasivat että ei nyt mene ihan kuin pitäis 😀 mutta ulkonäköä martinalla on! mä tykkään ulkonäöllisesti martinasta <:

Suorapuheisuus (ja ei seläntakana jauhaminen) vaiko suorainen törkeä aggressiivisuus ja päin naamaa haukkuminen?? En siedä ihmisiä, jotka kovaan ääneen arvostelevat muita ja kertovat kuinka heidän tulisi toimia, mutta kun heitä vahingossa arvostelee tai neuvoo, on seurauksena räjähdys ja kauhea paskan latominen namaan!! Hyi Martina!

Ihaltava asenne Martinalla? Hänen asenteensa on ehkä kauheinta hänessä. Minusta tuollainen kertoo siitä, että muita keinoja ei ihmisellä ole, kun ei ole avuja neuvotella, analysoida tai muutoin vaikuttaa. En arvosta. Aikuisen ei kuuluisi käyttäytyä, eikä asennoitua tuolla tavoin. Ikävää että joku pitää häntä roolimallinaan tai tuollaista upeana. Noilla keinoilla ei oikeasti oikeassa maailmassa kovin pitkälle pötkitä, ehkä jossain maailmassa, jossa tärkeitä tekijöitä heti “asenteen” jälkeen ovat feikkirusketus, tatskat, töröhuulet, tekoripset ja hiuslisäkkeet.

Tää sarja on muuttanut mun mielipiteitä näistä naisista ja täytyy sanoa, että Martinan pisteet on mun silmissä kyllä laskeneet roimasti. Juuri tuon kylmyyden ja kovuuden takia. Ulkoisesti kyllä ihan upean näköiseksi tehty.
Susanna Penttilä taas on omalla ystävällisyydellään nostanut pisteitään. Tosin muutenkaan en ole hänestä aiemmin paljon kuullut, vaan muodostanut mielipiteeni varmasti pelkästään juorulehtien perusteella.

Mä oon kans samaa mieltä sun kanssa! Tai siis oon aika kauan jo ihaillu Martinaa vaikka tiän kyllä että silläkin on noita puutteita luonteessa yms. mutta kellä ei oo?? Nimenomaan ton päättäväisyyden ja vahvuuden takia se on mun mielestä upeelta vaikuttava ihminen, sääli vaan että sitäkin on mediassa niin paljon dissattu :/ Ja täytyy kyllä sanoo että mun mielestä se on kyllä tosi nättikin!! Ei ehkä edusta kaikista luonnonkauneinta ihmistä maailmanpäällä mutta näin itse sanottuna (mulla siis ei oo ikinä ollu hiustenpidennyksiä, ripsienpidennyksiä tai geelikynsiä yms.) luonnonkauneuskin voi olla yliarvostettua! Miks maailmassa olis kehitetty kaikkia näitä yllämainittuja jos niitä ei olis tarkotettu käytettäviks ja oman kauneuden korostamiseks? Tää on siis vaan mun mielipide ja tiäen ettei monet oo samaa mieltä 🙂

Erittain hyvin sanottu.

Martina on kilpailuhenkinen ja ennen kaikkea voitontahtoinen nainen, ihan niin kuin hieman mukavuusalueen ulkopuolelle suuntautuvassa kilpailussa pitääkin olla. Kyseessä on kilpailu, jossa kilpaillaan toisiaan vastaan. Ohjelma antaa aika yksipuolisen kuvan kilpailijoista, mutta ainakin Martinasta antaa kuvan että asenne on oikeasti kohdallaan itse kilpailua varten. Ei viidakkoon tultu tekemään ystäviä, viidakon oloissa pitää kilpailla ja tehdä viihdettä.

Oon täysin samoilla linjoilla sun kanssa siinä, että Martina on tosiaan valmis raatamaan saavuttaakseen haluamansa. Toisaalta kuitenkin hän vaikuttaa sarjan perusteella ehkä jopa hieman narsistiselta. Jos oma joukkue ei voita on vikaa aina kaikissa muissa eikä häviötä osata ottaa vastaan niinkuin aikuisen ihmisen kuuluu.
Ihailen tosiaan kovasti tuon naisen määrätietoisuutta ja itsevarmuutta, mutta nöyryys ja kunnioitus muita kohtaan tekis kyllä terää Martinalle 🙂

Haha minä TIEDÄN että vaikka yleisesti kaikki tutut pitävät minua sosiaalisena, leppoisana ja kaikkien kanssa hyvin toimeen tulevana, niin TIEDÄN että vastaavassa tilanteessa varmasti käyttäytyisin kutakuinkin martinan tavoin 🙂 eli iso ymmärrys hänen suuntaan!

Joo, no en ite kyllä lähtis heti ihailemaan mitään viidakon tähtösiä, voi jeesus 😀 Asennetta on varmaan joo likoilla, mutta eipä niiden päässä paljoo muuta pyöri ku ilma. Ja jos sää et oo saanu noista sitä bimbo kuvaa ton ohjelman perusteella, niin sulla täytyy olla kyl päässä kans pelkkää ilmaa 😉

Tuo Martina jakaa hahmona mielipiteet niin yhteisöissä kun ihan mun omassa päässäkin. Ihailen Martinassa juurikin tuota määrätietoisuutta, mutta c’moon vähän vois kyllä muitakin kunnioittaa vaikka kuinka olis kilpailutilanne ja adrenaliinia veressä. Muita Tähtösiä en niinkään menisi kehumaan tuosta määrätietoisuudesta, vai paljonko ponnisteluja vaatii päästä Big Brotherin kautta chat-juontajaksi… Muuten ko. sarja on yksi suosikeistani – tosin vain sen viihteellisyyden takia (“pelkään luonnonvettä” yms :D) oli se sitten tuotantotiimin vehkeilyä tai tyttöjen oikea luonne tiedähäntä mutta mulle kelpaa kyllä!

While i agree that Martina Aitolehti have a strong personality and knows how to get what she want ( which i admire greatly) i believe its pushing it a little when you say young girls should LOOK UP to these women..i think young girls shouldn’t be watching this show ( when i say young i mean 12-13) bunch of women using trashy language and swear words is hardly an example! Nor are their achievments and the overall style and message this show conveys ..in my mind the only role model one shall try to impress is their own mother:)

Samaa mieltä. En ymmärrä mitä ihailtavaa ja “ottakaa mallia” on naisissa jotka kiroilevat ja haukkuvat toisiaan kuin mitkäkin rääväsuut. Petyin nyt kyllä Jennin näkökulmaan…

Olen täysin samaa mieltä. Olen lukenut Jennin blogia puoli vuotta ja ihaillut hänen asennettaan niitä ihmisiä kohtaan, jotka eivät esimerkiksi hyväksy tiettyjä kauneustoimenpiteitä… Kun luin postauksen Martinan ihailusta olin vähän pettynyt ja intoni ko. blogin lukemiseen loppui. Itselläni ei ole koskaan ollut mielipidettä Martinasta, mutta katsoin jälkikäteen jakson, jossa hän menettää malttinsa enkä voi ymmärtää että aikuinen ihminen, jolla on lapsi käyttäytyy noin. Ja vielä vähemmän ymmärrän, että joku häntä siitä ihailee….

Oon täysin samaa mieltä 🙂 itsekin kirjoitin tästä samasta aiheesta vähän viime viikolla. Mä uskon että Martina on oikeasti todella fiksu nainen, ja ihmiset ei sitä tahdo tajuta kun Martina on tämmönen julkisuuden henkilö joka tykkää panostaa ulkonäköön ja pyörittää tanssiryhmää… Ja mun mielestä Martina on tosi hauska 😀 osaa nauraa myös itselleen

Nyt täytyy taas pitkästä aikaa kommentoida sun kirjoitustasi.
Mä olen itse ollut aina hyvin suorasanainen ja ihailen sitä piirrettä myös toisissa ihmisissä. Mielummin sanoo asian päin naamaa niin kuin se on, kuin että jauhaa asiasta jälkeenpäin selän takana. Tällöin vastakkaisella osapuolella on myös mahdollisuus sanoa oma kantansa asiaan heti. Suorapuheisuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ollaan jatkuvasti mollaamassa toisia. Asiat voi esittää kauniimminkin ja vähemmän hyökkäävästi.Itsekin suorasanaisena olen saanut paljon kritiikkiä. Monelle tuntuu olevan vaikeaa ymmärtää, että vaikka sanon oman mielipiteeni, ei se tarkoita, että olettaisin toisen osapuolen taipuvan mielipiteeseeni. Kaikkien pitää uskaltaa olla sitä mieltä mitä onkin.Ja vielä tuosta, että pitää ottaa se mitä haluaakin. Se on ihan totta ja olen kanssasi samaa mieltä. Elämässä pitää olla tavoitteita ja niiden eteen pitää tehdä kaikkensa. Itse en vain henk.koht. ymmärrä ihmisiä, joiden tavoitteena on julkisuuden tavoittelu ja jotka yrittävät päästä tähän tavoitteeseensa vielä toisten kustannuksella salarakas tyylillä. Mun mielestä se on vaan oksettavan itsekästä ja lapsellista. Ihmettelen suuresti miten joku oikeasti haluaa elämässään sellaista tavoitella.Ja tuosta rehellisyydestä en nyt Martinaa menisi ihailemaan. Pettihän hän miestäänkin, vaikka heillä oli pieni lapsi. Ja tuokin minusta osoittaa sitä, ettei kunnioita toista ihmistä, mistä tämän tekstin aiemmissa kommenteissakin on keskusteltu.
Mulla on oikeasti vähän ikävä sitä vanhaa Jenniä. Kirjoitat tänne tekstejä, jossa kerrot ihailevasi tällaisia ihmisiä. Joo, onhan se totta, että heistä on julkisuus leimannut tietynlaisen kuvan, mutta on se kuva suureksi osaksi myös itse omilla teoilla ja käytöksellä ansaittua. Näistä naisista paistaa väistämättä materiaalisuus ja itsekkyys. Aloin jo huolestua sillon kun aloit täyttelemään huuliasia ja nyt vielä tämä. Älä pilaa itseäsi ja mieti mikä elämässä on oikeasti tärkeää.
Sori, ei ollut tarkoitus leikkiä äitiäsi, mutta asia on pyörinyt mielessäni. Jokainen toki tekee elämässään omat valintansa ja hyvä niin 🙂
-Melissa

En ole katsonut sarjaa vaan tämä oli ihan selkeä aprillipila, hienoa että huomasit sen ;D

Kiitoksia vaan kaikille kommenteista! 🙂 Ne jotka menivät aiheen yli ja alkoivat puhua mm. näiden naisten omista elämänvalinnoista, kuvitellen että itsekin puhuin niistä, voivat lukaista tekstin vielä paremmalla ajalla uudestaan: kuten jo otsikkokin kertoo niin siitä asenteesta vaan puhuin, en esimerkiksi lapsellisesta huutamisesta tai pettämisestä – niihin en ota nyt kantaa laisinkaan 🙂

Hih juu ei hätää, äitini ei ikinä olisi niin kapeakatseinen että näkisi tarvetta ehdotella muille ihmisille miten elää paremmin 🙂 Kiitos kommentistasi! 🙂

The english part of this post sucks, I admit it – I wasn’t saying young girls should look up to these women with life choices etc, only that these women have a great attitude towards life and it seems with a help of that they can succeed in life even when everyone else was against them. So the text was just about their attitude, not about their choices on their personal lives 🙂

“Me suomalaiset ollaan nimittäin ihan liian helposti turhan vaatimattomia ja olemassaoloamme anteeksipyyteleviä, ja sellaista asennetta pitäisi ehdottomasti kitkeä pois!” – Kyllä osu ja kolahti! That’s the point!

Ja sulla tuntuu olevan niin ahdas mieli ettei sinne taitaisi mahtua milliäkään sitä aivoille tärkeää happea 😉

Sama täällä! Kyllä tuollainen tilanne varmasti vaikuttaa ihmiseen kuin ihmiseen 😀

Samoin nämä teidän kommenttinne kielivät vähän siitä että sielläkin vielä petraamista löytyisi, nimittäin suvaitsevaisuuden kohdalla ainakin 🙂 Suvaitsevuuttakin tarvitaan, ei pelkkä kyky olla lauhkea lammas tilanteessa kuin tilanteessa aina riitä sekään 🙂

Näin juuri, kiitos tästä kommentista! 🙂

Myöskään suvaitsematon ihminen ei mielestäni pötki kovin pitkälle, joten kannattaa ehkä kiinnittää jatkossa siihen vähän paremmin huomiota sen sijaan että tuijottelet vaan muiden feikkirusketuksia tai töröhuulia 🙂

Jep, it’s all about the attitude! 🙂

Ihmettelen todella, että ihailet kiroilevaa ja ilkeältä vaikuttavaa ihmistä??! Eikö elämässä pääse eteenpäin muutenkin?

Noh, eipä tämän viihdeohjelmakisan varman ollut tarkoitus viedä yhtään ketään kauheasti elämässä eteenpäin 🙂 Tiedän lukuisia ihmisiä joilla on tunteet pinnassa jo pelkästään jotain kisaa katsoessa, puhumattamaan silloin kun itse jossain fyysisessä kisassa on itse mukana 🙂

go riika! ;))mut siis mä olin kans suomes nyt lomalla kun toi sarja alkoi ja katsoin huvikseen et tietäisin mistä lööpeissä puhutaan. järkytyin kun seurasin sarjaa ja huomasin et martina on niistä bimboista aidoin (=ei esitä mitään roolia haastattelukameroille) ja kilpailunhaluisin nainen. oon törmännyt martinaan joskus helsingin yöelämässä ja sillon oon saanut hänestä ehkä vähän huonon kuvan. joojoo, onhan se tollainen lööppijulkkis mutta niin, sillä on asenne todellaki kohdallaan! (ja koko sarja menettää hohtonsa jos martina ei tuu takas….. :D)
ja ei elämä noiden kanssa jotka tulee dissamaan sua tästä postauksesta. tekis mieli sanoa jotain mutta suvaitsevaisuuttahan tää maailma enemmän kaipaa joten each to their own vai miten se meni.

Lueskelin tuossa viikonloppuna (tosi) vanhoja juttujasi ja katselin kuvia. En voinut olla huomaamatta, mikä muutos sussa on tapahtunut. Ulkoinen muutos näkyy jo kauaksi kuvista ja nyt nämä tämmöiset tekstit kertovat kyllä myös siitä sisäisestä muutoksesta, joka sussa on tapahtunut.. Miksi olet mennyt pilaamaan itsesi? En tunnista enää sitä herttaista, kaunista, luonnollista ja älykästä Jenniä.

Mä ymmärsin sun pointin tässä kirjoituksessa, mutta nyt tätä en tajua, että miksi vittuilet kaikille kommentoijille 😀 Ei kovin fiksun oloista..

Hyvä kirjoitus, ja näitä kommentteja lukiessani erityisesti kiinnitti huomion sun tyyli vastata kommentteihin: suvaitset myös ne suvaitsemattomat kommentit! Vaikka tulisi millainen mielipide tahansa, julkaiset sen, vieläpä vastaat, puolustat itseäsi jos siihen on aihetta muttet silti tarpeettomasti “hyökkää” ja monesti siellä lopussa lukee vielä “kiitos kommentistasi”. Tätä mä oikeasti sanoisin suvaitsevaiseksi, sillä sinun sivusihan tämä on missä tätä keskustelua käydään 🙂 En tiedä osasinko ilmaista asiani kovinkaan selvästi, mutta siis tällaisesta käytöstavoista voisi varmasti moni ottaa mallia! Go Jenni <3

En ole mielestäni kettuillut kenellekään, korkeintaan vain antanut samaa tasoluokkaa olevia vastauksia kuin mitä eräät kommentit on olleet 🙂 Mielestäni tässä ei kaikki kommentit ole ehkä fiksuimmasta päästä olleet joten taisin myös onnistua… 😀

En välttämättä ymmärrä miksei ihminen kasvaessaan ja täten luonnollisesti myös muuttuessaan ei voisi yhä olla myös herttainen, kaunis, luonnollinen ja älykäs, mutta ehkä vaan eri tavoin kuin aiemmin? Onneksi kauneus on yhä katsojan silmissä, ja omissani se on säilynyt vaikka vanhentunut olenkin 🙂

Hahha juu annetaan me ainakin kaikkien kukkia kukkia omissa rauhoissaan 🙂

Tykkään itsekin kyseisestä sarjasta ja kuinka määrätietoisia naiset siinä ovat! Mielestäni on hyvä, että heidät esitetään julkisuudessa erilaisessa näkökulmassa kuin mihin on totuttu! Ja onhan sarja viihdyttäväkin :)Vinkkaan, että vaikkei sarjaa katsomon kautta saa katsottua ulkomailla, on jaksot mahdollista katsoa subin sivujen kautta sarjan omilta sivuilta 🙂 Itse tein näin ainakin Saksassa! En tiedä miten ja miksi toimii, mutta kelpaa 😀
Kiitos loistavasta blogista, oot noussut yhdeksi suosikki blogikseni, mitä tulee päivittäin luettua 🙂 Mielenkiintoista luettavaa on ollut varsinkin deittailu ja ns. my day- tyyliset postaukset!

Aaah menee tunteisiin kun luen näitä kommenteja joita olet saanut – HYVÄ VAAN että näpsäytät samalla mitalla takaisin. You go girl! On todellakin ahdaskatseista tulla arvostelemaan sinua ja sun arvomaailmaasi saati sitä kuinka olet “muuttunut”, yhden tsemppaavaksi tarkoitetun kirjoituksen perusteella, vaikka toisaalta onhan jokaisella siihen okeus. Menee nyt ehkä vähän postauksen aiheen ohi mutta voin kuvitella kuinka jotkut noista kommenteista on tuntunut inhottavilta joten haluankin nyt jakaa mun dr. philmäisen analyysini sun ja kaikkien ahdasmielisten anonyymien kanssa 🙂
Tämän lukijan mielestä Jennistä on tullut tollainen suurkaupungin tyttö jonka ajatusmaailma on pienistä suomalaisista tuppukylistä tulevien naisten ehkä vaikea ymmärtää. Oon itsekin tuppukylästä kotoisin joten tiedän mistä puhun 😉 hehe..
Olisi naurettavaa ajatella että kun asustelet yhdessä Euroopan suurimmista kaupungeista, sulla olisi säilynyt sellainen perus suomalainen ajattelutapa… Tiedätkö mitä tarkoitan? Asiat näkee niin eri perspektiivistä kun koti-Suomi on “kaukana” ja on itse niin lähellä toista kulttuuria, erilaisia ihmisiä ja heidän arvomaailmaansa. Oon asunut itsekin ulkomailla (Miami, Tukholma, Madrid) ja nimenomaan tuntuu että monissa muissa länsimaissa menestyneet naiset eivät turhaan muita kumartele – ja todellakin ottavat sen minkä haluavat. Suurkaupungeissa asustellessa on vaan oltava tietynlainen asenne siellä pärjätäkseen 😉 että näin.

Moikka Jenni!
Oon sun blogia lueskellu jo melko pitkän aikaa uskaltautumatta ikinä kommentoimaan, mutta nyt oli pakko rohkaistua koska tartten apua! Muistelen että sulla tais GHD-rauta hajota joskus ja onnistuit sen vaihtamaan? Mulla kävi nyt nimittäin juuri niin, että johdon päästä kuuluu epämääräistä rätinää ja rauta sammuu ja käynnistyy uudelleen itsestään. Ostin itsekin rautani lookfantasticista ja takuutakin on jäljellä. Laitoinkin heille viestiä ja he kertoivat että mun tulee lähettää rauta ghd:lle Englantiin? Eikö Suomen maahantuoja pystyisi auttamaan tässä? Harmikseni en vaan löytänyt Suomen maahantuojaa mistään 🙁 Olisi mieletöntä jos osaisit auttaa, en löytänyt mitään järkeviä ohjeita tähän Googlettamallakaan…Lopuksi voisin kerrankin kiittää ihanasta blogista! Tulen vastakin päivittäin juttujasi lueskelemaan 🙂 jatka samaan malliin!
T. Ilona

Oon täysin samaa mieltä sun kanssa siitä, että Suomessa pitäis kunnioittaa enemmän vahvoja naisia ja välttää sitä koko “kiltti tyttö”-mentaliteetin ihannoimista. In my opinion kuitenkin tällaisia naisia pitäisi kuulla enemmän varsinkin yritysmaailmassa, politiikassa jne. Martinaa ja näitä muita “tähtösiä” kohtaan kuitenkin ei hirmuisasti kunnioitusta heru, sillä en yksinkertaisesti kestä sitä, että naiset antavat toisten tehdä heistä tyhmän oloisia.
Jokainen olkoot omaa mieltään, mutta omia idolejani ovat enemminkin ihmiset kuten Sara Blakely, josta tuli Spanxin perustettuaan tuli nuorin naispuolinen self-made miljardööri ja Christine Lagarde, joka taisteli hirmuisasti saavuttaakseen haluamansa aseman yhdessä maailman konservatiivisimmissa valtioissa ja päätyi kun päätyikin IMF:än pääsihteeriksi ja samalla murtaa stereotypioita ja taistelee aktiivisesti korkeassa asemassa oleviin naisiin kohdistunetta kritiikkiä vastaan.
Kaikesta huolimatta musta on ihanaa, että sulla on omat mielipiteesi ja vaikken itse allekirjoita kaikkea, mitä sanot, niin maailmasta tekee mun mielestä miljoona kertaa kiinnostavamman nimenomaan ihmisten eroavaisuudet. Jatka samaan malliin 🙂

Tällaisella (provosoivalla) blogikirjoituksella voi odottaakin, että tulee kriittistä kommenttia. Suvaitsevaisuutta on myös se, että hyväksyy erilaiset mielipiteet ja moralisoinnit, se on se blogin pitämisen varjopuoli. Eri asia ovat aiheen vierestä menevät blogin pitäjän ulkonäköön tai älyyn menevät kommentit, mutta tuosta kirjoituksen aiheesta saa kukin olla aivan sitä mieltä mitä on, eikä kommentoijia tarvitse tai pidä siitä näpäytellä.
Itse aiheesta olen sitä mieltä, että suoraselkäisyys ja omien unelmien tavoittelu ovat hienoja piirteitä ihmisessä, jolla on samalla myös tunneälyä ja kykyä tulkita tilanteita siten, että ottaa muut ihmiset huomioon. Martinalla on asennetta kyllä ensin mainituissa, mutta tunneälyä hänestä saa etsiä. Hyvä johtaja ei pomota tai alista, vaan innostaa ja kannustaa tiiminsä hyviin suorituksiin.

Yleisesti tykkään sun blogista mutta välillä tulee tälläsiä postauksia, että hyvää päivää et voi olla tosissasi. Siis ihailet martiinaa…Joo ei tohon oikee mitään voi vastata muutakun huhhuh. Annat todella bimbon kuvan itsestäsi kun kaikki tv-sarjat joita katsot ovat samaa luokkaa kuin Viidakon tähtöset. Monet nolot tosi tv-sarjat, jershey shore, ruotsin miljonääriäidit, ne miljonääriäidit maria ja nina…muut katsovat näitä ainoastaan nauraakseen kuinka tyhmiä nää bimbot on, mutta sä ihailet heitä !!?!??

Kiva nahda hieman erilaistakin kommenttia ko neitosista, vaikken itse ole sarjaa katsonutkaan, mutta muutama on tietysti jo “lööppien kautta tuttu” 😉
Hassua, miten monien on (naissakin kommenteissa) helppo arvostella ja tuomita muita, kun ei oma persoona ole julkisuuden riepoteltavana. Saattaisi omasta itsesta paljastua vallan uusia ulottuvuuksia! Siskon kanssa juttelimme, etta vaikka omasta mielesta olisimme kuinka mukavia ja fiksuja, todennaköisesti julkkiksina olisimme kaiken kansas sylkykuppeina, mista sen koskaan tietaa 😉 Noistakin naisista monet viela todella nuoria, ja mielestani alle 25-vuotiaana kenen tahansa persoona herattaa arsytysta jonkin verran jos julkisuuteen tempaistaan!
Vaikken itse allekirjoita heidan tekemisiaan tai sanomisiakaan, en usko meista kenenkaan olevan niin puhtoinen luonteeltaan etta voisi kanssaihmisen tuomita – vielapa pelkan julkisen kuvan perusteella.
Ihanaa viikon alkua sinulle!

hahhah ei voi taas enempää naurattaa nämä anonyymit kommentoijat 😀 😀 jos se Martina on niiden mielestä niin kamala ihminen, niin MIKSI NE SITTEN KATSOO kyseistä sarjaa 🙂 mun mielestä se sarja on äärimmäisen viihdyttävä ja osa naisista tietenkin antaa aika bimbonkuvan itsestään,mutta kyllähän meitä kaikenlaisia ihmisiä tähän maahan mahtuu. 🙂 asenne on ainakin naisilla on kohdalla, ei nykypäivänä naista enää kasvateta olemaan hiljaa.
Hienoa Jenni,että kirjotat tällaisia ajatuksia jakavia blogikirjoituksia, monilla bloggaajilla ei oo siihen enää kanttia ja niitä blogeja onkin välillä hyvin tylsä lukea ja monien blogien lukemisen olenki lopettanut. oikeesti GO JENNI! 🙂 (ite en tainnu oikein osata kommentoida nimellä, noh tämäpä onki elämäni eka blogikommentti 😀 )

Ite en oo kattonut ohjelmaa, enkä Martiinan asenteesta osaa sen enempää sanoa, mutta suhun on selvästi iskostunu kunnolla brittiläinen ajatusmalli! Ja oon samaa mieltä siitä, että siinä on hirveesti hyviä puolia verrattuna suomalaisuuteen. Suomessa kellään ei saa olla enempää kuin toisella, kukaan ei saa olla parempi tai kauniimpi kuin toinen olematta avoimesti pahoillaan siitä. Se on aivan perseestä. Englannissa kukaan ei koe, että niillä on varaa (tai kiinnostusta) jäädä osottelemaan sormella toisen perään, kauhistelemaan vaatevalintoja tai hyssyttelemään toisten tekemisiä tai valintoja. Se ajatusmaailman liberaalius, itsensä ja tekojensa (ja pukeutumisensa!) oikeuttaminen on jotain, mitä suomalaisilta ei löydy samassa mittakaavassa.
Martiina, brittitytöt, Jenni ja muut suomalaiset nuoret naiset saavat olla juuri sitä mitä haluavat, herättää ne sitten jossakussa paheksuntaa tai ei. Mutta älä unohda, että suomalaisuudesta löytyy myös muutama hieno piirre, kuten lojaalius ja kaksnaamasuuden puute lähipiirissä, joista on syytä pitää yhtä lailla kiinni. 🙂 Ehkä sulla on silti enemmän annettavaa muulle maailmalle, Suomen ahtaaseen määritelmään harmaasta vaatimattomasta seinäruususta tuskin tulet koskaan mahtavuudeltas mahtumaan 😉

Hei Jenni :)Olen lukenut sun blogias nyt noin 3 kuukauden ajan. En ole itse ollut ikinä kovinkaan “muotitietoinen” eli en ole liiemmin trendejä seuraillut, mutta sä olet saanut mutkin innostumaan vähän enemmän tosta pukeutumisesta 😀 Muutenkin kirjoitat mielenkiintoisista aiheista 🙂
En ole ennen kommentoinut blogiasi, mutta nyt oli pakko, sillä järkytyin joistakin näistä edellä olevista kommenteista. Mielestäni kirjoitit erittäin asiallisesti ja perustellusti Martinasta, sait minutkin näkemään hänet nyt hieman eri valossa. On okei, että ihmiset kommentoivat tekstejäsi, sillä on hyvä, että keskustelua saadaan aikaan, mutta mielestäni on todella törkeää alkaa kommentoida sinua itseäsi. Joku kommentoi, että olit ennen kaunis ja älykäs jne. ja että nyt olet pilannut itsesi. Jos joku sanoisi noin minulle, mulle tulisi ainakin ihan hirveä olo. Ihmiset voisivat vähän miettiä, että mitä kaikkea kirjoittelevat. Sinä avaat rohkeasti koko elämäsi meille lukijoille ja kerrot rehellisesti ajatuksistasi. Se on mielestäni todella ihailtavaa 🙂 Minun mielestäni olet kaunis nuori nainen, niin sisältä kuin ulkoakin. Muotijutut ja kaudeudenhoito mitä ilmeisimmin tekevät sinut onnelliseksi, joten kellään ei ole oikeutta arvostella esim. botox-kokeilujasi. Ihanaa kevättä sulle, älä välitä ilkeistä kommenteista 🙂
– Marja

Ei siinä oo kyllä mun mielestä mitään ihailtavaa jos ihminen on itteään täynnä ja kaikkitietävä niinkuin tuo Martina on. Se lähentelee enemmänkin narsistia, kun luulee olevansa vaikka mitä ja oikeasti ei oo kyllä yhtään mitään.
Siinä oon samaa mieltä, että suomalaisten ei tarttis aina olla niin vaatimattomia, mutta samalla oon sitä mieltä että se suomalaisten nöyryys on kaikkein kunnioitettavin piirre meissä. Ei siinä ole mitään hienoa jos on sellanen kaikkien päällepaasaaja ja oman edun tavoittelija. Oman mielipiteensä saa ja tuleekin esittää, mutta sen voi tehdä myös nätisti. Ei niinkuin esimerkiksi Martina tekee.

Onko mielestäsi sama asia kiljua sieluttomalle objektille (televisio) kuin toiselle ihmiselle? Oli mikä kilpailu tahansa (ja tämähän on todellakin vain tähtösten mittelö eikä esim. Olympialaiset), järkevä ihminen osaa kunnioittaa muita ihmisiä. Martinan kaltainen huutaminen ja järjetön maltin menetys ei kerro mistään muusta kuin siitä ällin puutteesta. Mielestäni syyksi ei riitä se, että on vähän “kilpailuhenkinen”.

Ilkeää ja epäempaattista käytöstä ei tarvitse suvaita koskaan.

Vaan ne kaikki ovat osa sitä asennetta. Eli kertovat minkälaisella asenteella ja määrätietoisuudella ne saavutukset elämässä ja uralla on hankittu.

Rakkaat anonyymit, niinkuin Jenni aiemmassa kommentissa mainitsikin, niin kannattaa muistaa että leikkaajilla on sormensa mukana todella paljon siinä, miltä kukin kisaaja näytetään katsojille. Mielestäni ei voi ajatella niin mustavalkoisesti että OMG Martinahan Vain haukkuu toisia!
Itse olen kans aina pitänyt Martinasta ja nimenomaan hänen asenteestaan! Tiukka mimmi!
– Emmi

Mua melkein huvittaa nää anonyymit joiden mielestä Martinasta ei saisi sanoa mitään positiivista. Martina on ihminen aivan kuten mekin – ei hänkään ole täydellinen. En pahemmin ole katsonut “Viidakon tähtöset” – sarjaa, mutta pidin Martinan asenteesta. Hän on vahva nainen, ja uskon, että hänestä voisi myös oppia, että luovuttaa ei saa vaikka kritiikkiä sataisi niskaan. En usko, että toisista pahaa puhuminen tekee elämää yhtään sen paremmaksi, joten miksi haukkua toisia?
Good luck with your studies, doll 🙂
xx Heidi Caterina

Olen hiukan erimieltä noista naisista ja heidän antamastaan mallista. Mielestäni kyse ei ole itsestään huolta pitävistä ja itseensä satsaavista naisista, vaan pikkutytöistä joilla on mennyt puurot ja kiisselit aika hyvin sekaisin. Itsestään huolta pitämistä ei ole se että satsataan omaan itseen rahallisesti sillä tavoin että ollaan korviaan myöten ulosottoveloissa (Martinalla tällä hetkellä 23 000 € ulosotossa….) ja heilutaan tissit paljaana isompien sellaisten toivossa. Suurin osa sarjan tähdistä toimii tosi edesvastuuttomasti, antaen nyt ensijaisesti huonoa mallia rahankäytöstä. Jo pelkästään se että nuoret naiset käyttävät kaiken rahansa materiaan ja itsensä muunteluun on tulevaisuutta ajatellen jättimäinen virhe. Botoxit ja kengät kuluvat puhki, sen sijaan rahan sijoitus esimerkiksi omaan asuntoon olisi todella järkevää! Muutenkin esimerkiksi Martina tienaa vuodessa saman verran kuin keskiverto-ammattikorkeakoulun käynyt henkilö, ja tätäkään vähää ei sijoita kestäviin kohteisiin. Ehkäpä asioita voisi välillä hiukan miettiä syvällisemmin. Ja joo, tosiaan itsekin olen nuori opiskelijanainen, mutta sijoitan rahani välillä tuollaisiin kestäviinkin asioihin. En vaan haluaisi että kaikki naisten rahat menevät omaan pärstään ja miehet sen sijaan ymmärtävät säästämisen ja sijoittamisen salat. Oletko itse ajatellut ko. asiaa tai onko sinulla itsellä säästöjä poikimassa lisää omaisuutta tulevaisuudessa? -mipsu

Juu ilman muuta osasin odottaakin ja sääntöni on aina hyväksyä jokaisen mielipide siinä missä toivon jokaisen hyväksyvän omani 🙂 Kiitoksia kommentistasi 🙂

Kiva jos kirjoitus ja sen aikaansaama keskustelu on ollut mieleen 🙂 Olet todella herttainen, sulle on todellakin sanottava täydestä sydämestä että kiitos tästä kommentista, hih :))

Hahah ihana<3 Nyt kun sanoit niin tottahan se voi olla. Toisaalta uskon että se on jo kummunnut jossain sisälläni ennen tänne muuttoa, ja vahvistunut nyt näiden lähes kahden vuoden aikana – ihmehän se melkein olisi jos ei! Ehkä meissä joissain vaan asuu sisällä suurkaupungin tyttö, ja joissain ei 😉

Juu elikkä samasta paikasta ostin ja tosiaan ekan vuoden jälkeen sanoi sopparin irti. LF kehotti tosin mua ottamaan Suomen maahantuojaan yhteyttä, vaikka mulla se olisi ollut helpompi hoitaa täällä Englannissa käsin! Maahantuojan yhteystiedot löytyi sitten GHD:n sivuilta, eli sieltä vaan kurkkaamaan ne ja vaikka sähköpostia jos he olisivat sitä mieltä että Suomessakin voi asian hoitaa 🙂 Toivottavasti asia selviää pian ja saat uudet raudan kätösiin! 🙂 Ja kiitos kaunis :))

Kiitos taas hurjasti kaikille kommenteista, tosi kiva että tämä herättikin näin paljon ajatuksia 🙂 En valitettavasti ehdi juuri nyt vastailla jokaiselle erikseen, mutta siis näkee kyllä että kommentteihin on nähty vaivaa, joten kiitos kiitos! Kiinnostavaa luettavaa :))

Kommenttisi on todella kiinnostavaa luettavaa, mutta valitettavasti en näe asialliseksi alkaa ruotimaan Martinan tai kenenkään muun taloudellisia asioita blogissani, sillä täällä en edes omista raha-asioistani halua minulle tuntemattomien ihmisten kanssa jutella. Kiitos silti kommentistasi! 🙂

Kiitti kovasti avusta, mutta en tiiä oonko sokee vai tyhmä vai mitä, mutta en vaan löydä niiltä nettisivuilta niitä tietoja 🙁 eikös se ollut kuitenkin tämä samainen sivu: http://www.ghdhair.com/ ? Joo saa nähä miten tyttö pärjää luonnonkiharan kanssa ilman rautaa 😀 tuliko sulla se nopeasti vai jouduitko kauanki oottelee?
Kiitos kun jaksoit vastata vaikka näin aiheen vierestä kysyinkin 🙂 ja aiheeseen liittyen, hyvä postaus! Hieno juttu että uskallat kertoa mitä mieltä oot, vaikka tiedätkin varmaan jo mistä kaikesta avautumista tulee :)Mukavaa kevättä ja jaksamista opintoihin!
Ilona

Eiköhän se tuo ollut jos ei mitään erillistä sivua löydy 🙂 Omasta vaihdostani on kuitenkin jo sen verran aikaa etten tismalleen enää sivua muista! Jos siellä ei ole mitään suoraa osoitetta niin joku contact -osio kuitenkin varmasti, ehkä sitten vaan sitä kautta viestiä? Pahoitteluni etten voi olla enempää avuksi :/ Ja kiitos kiitos vaan ihana, sitä samaa sinne! 🙂

🙂 Kiitos itsellesi että sulla on rohkeutta kirjoittaa tällaisia tekstejä, ja nimenomaan omalla naamallasi ja nimelläsi! Voin myöntää että itse en ole moiseen (ainakaan vielä) tarpeeksi rohkea; blogin perustaminen kiinnostaa kovasti mutta en toistaiseksi uskalla laittaa itseäni esille nettiin kaikkien arvosteltavaksi, vaikka muissa tilanteissa mulla hyvä itseluottamus ja itsetunto onkin. No, ehkä vielä joku päivä 😉

Muistakaahan kaikki että lehtiäänestyksissä Martina kuitenkin on nimetty lempitähtöseksi viidakossa. Eli ainakin suurin osa katsojista pitää tämän naisen asenteesta 🙂
En malta odottaa tämän vahvan naisen paluuta sarjaan!

olipa kiva postaus:)http://ekorut.blogspot.com/?view=classic

Voi kun kiva että oli mieleen :))

Samaa mieltä että toisen haukkumista ja järkyttävää käytöstä ei tarvitse suvaita! Se on kunnianloukkausta ja sitä ei tee kuin sairas ihminen. Siksi olenkin huollissani siitä että onko ” pointsit martinalle ” porukka ihan yhtä sairasta? 😮 Kuka on opettanut teille että on oikein käyttäytä noin? Luulisi jo teidänkin tajunneen ettei se ole normaalia!

Olen täysin samaa mieltä sun kanssa jenni ! Nuo naiset todellakin ottavat mitä haluavat- eli silikonit rintoihin ja botoksia huuleen. Ja anteeksi pyytelemättä tietysti 😉

hyvä kommentti jenni! 🙂

Hieno kommentti, en voisi olla enempää samaa mieltä! Toki omaan ulkomuotoon saa nuori ja nätti nainen panostaa, mutta onhan se hieman huolestuttavaa, jos siihen menee kaikki omaisuus (ja ylikin). Kauneus on katoavaista, ja mitä on jäljellä sitten joskus vanhana jos on nuorempana keskittynyt pelkästään ulkonäköön?
Vaikka olenkin tästä aiheesta eri mieltä, tykkään silti Jenni lukea blogiasi! On mielenkiintoista lukea täältä näitä keskusteluja.

Aika moni ohjelmassa kuitenkin käyttäytyy aivan päinvastoin. Entinen Miss Miljoona, Matin kihlattu ja vaatekaupan omistaja erityisinä esimerkkeinä. He ovat muutenkin saavuttaneet elämässään muutakin kuin B-luokan julkisuuden.

Martina ei saa haukkua ketään mutta häntä on silti ihan ok haukkua täällä kommenteissa? Hetkonen, jokin tässä ei nyt täsmää… :DDD

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *