Jenni Ukkonen

Tällä viikolla aion…

Teksti: Jenni Ukkonen


Oikeastaan tämä viikko alkaa olla kohta jo puolillaan, mutta mulla menee nykyään lähes aina maanantait siihen, että organisoin itseäni tulevia päiviä varten ja teen kaikenlaisia kotiaskareita, joten vasta tänään tuntui, että olen oikeasti aloittamassa tätä viikkoa. Lisäksi sain eilen vähän huonoja uutisia, nimittäin mieheni ei edelleenkään ole pääsemässä tänne vielä hetkeen (hänen hakemus saapua maahan hylättiin, mitä on tapahtunut ilmeisesti aika paljon – valitettavasti hylkäykseen ei myöskään annettu syytä, joten vaikea tietää oliko vika hakemuksessa vai hänessä itsessä) joten sen prosessointiin meni hetki… ihan uskomatonta, että viikon päästä on mennyt KOLME kuukautta siitä että viimeksi olimme fyysisesti samassa paikassa!

No mutta, eipä tässä voi muuta kuin keskittyä positiiviseen ajatteluun ja itsensä kiireisenä pitämiseen. Tälle viikolle kirjasin seuraavanlaisia juttuja:

Musta tuntuu että nyt alkaa olla kiintiö täynnä kotivaatetusta ja aamutakkeja; tällä viikolla aion haastaa itseni kuvaamaan myös normaaleja asuja – eli siis niitä mitkä yllä lähden kotoa ulos. Lisäksi yritän muutenkin muistaa ottaa enemmän kuvia sekä kotona, että kodin ulkopuolella ollessani. Tai ainakin tehdä storyja Instaan.

Tein koko viime kuun Blogilates-youtuben viikottaisia haasteita, ja tykkäsin niistä niin paljon, että päätin toistaa saman myös tässä kuussa. Viime viikko oli vatsoja, tämä viikko pakarapainotteinen. Noiden treenien lisäksi haastan itseni käymään ainakin kolmesti lenkillä, joista vähintään kerran kevyesti juoksemassa tai hölkkäämässä – mikä onkin näissä 40 asteen helteissä vähintäänkin haaste!

Päätin viikonloppuna uudelleen järjestää keittiön tasoja, ja vaikka muutokset olivat lopulta hyvin pieniä (tyyliin Nespresso-laite ja blenderi vaihtoivat paikkaa) niin yleisilme tuntuu heti paljon raikkaammalta ja toimivammalta. Tällä viikolla voisin ottaa samanlaiseen käsittelyyn vierashuoneen, missä ei kyllä enää paljon mitään olekaan, mutta missä varmasti voisi edelleen saada pieniä muutoksia aikaan…

Olen ollut viime viikkoina selkeästi laiskempi edelleen suorittamieni online-kurssien ja arabian kielen opiskelun kanssa, joten tälle viikolle merkkasin, että suoritan vihdoin loppuun Fashion as Design-kurssin ja harjoittelen ainakin kolmena iltana arabian sanastoa.

Hieman ärsyttävänä asiana, musta tuntuu että pyykinpesukoneemme on hajonnut (rumpu ei enää pyöri, tai niin ainakin kaiken perusteella oletan) joten mun on selvitettävä voiko joku tulla katsomaan sitä. Yleensä delegoin tällaiset teknisemmät jutut miehelleni, mutta nyt kun en tosiaan tiedä milloin hän on seuraavan kerran täällä, pitänee vaan selvitä tästäkin askareesta yksin!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter


Lue myös

X