Jenni Ukkonen

Tällä viikolla olen…

Teksti: Jenni Ukkonen

 

– Käynyt kahdesti barretunnilla; harrastin barrea Saksassa asuessani ja nyt täällä olevan ystäväni siitä innostuttua kävimme tutustumassa yhteen studioon kahden eri tunnin verran. Oli kyllä just niin mun makuun kuin muistinkin! Kokeilen varmaan vielä muutamaa eri studiota ennen kun sitoudun pidemmäksi aikaa, mutta olipa ihanaa löytää tämä laji uudelleen
– Viettänyt allas- ja auringonottopäivää Nikki Beachilla. Tämä vuosi on muokannut useiden eri ravintoloiden ja rantaklubien menoa, mutta Nikki Beach toimii edelleen, ja tuntui aivan yhtä rentouttavalta kuin ennenkin. Itseasiassa vielä rennommalta, koska ihmisiä on nykyään vähemmän!
– Istunut ystäväni kanssa aamukahvilla ranskalaishenkisessä La Serressa, ja olo oli kuin Emilylla konsanaan (vaikka sinne suoraa barresta treenivaatteissa menimmekin). Taisin löytää uuden suosikki kahvittelupaikkani!
– Treffannut ystäviä naistenillassa, tämä on meidän jokaviikkoinen traditio ennen viikonlopun alkua
– Lounastanut parin suomitytön kanssa, erään kivan projektin suunnittelun merkeissä
– Kutsunut pari ystävääni kylään kun meillä oli kerrankin koti tyhjänä, ja myös heidän kanssaan suunnittelin erästä projektia – molemmista kuulunee hyvin pian enemmän!
– Osallistunut ystäväni synttäribrunssille, joka sattui vieläpä olemaan suosikkini Dubaissa, STK Downtownissa. Vaikka tällä brunssilla ei enää tanssitakaan pöydillä kuten ennen, on se edelleen ehdottomasti eniten makuuni – musiikki, miljöö ja tietysti ruoka ja juomat ovat kaikki ihan super hyviä!

Tällainen kiireinen “sinkkuviikko” mulla oli ilman miestäni… lähimmistä ystävistäni Dubaissa suurin osa on opettajia, ja heidän syyslomaviikkonsa myötä käyttäydyin kuin olisin itsekin ollut lomalla. Ja teki kyllä ihan hyvää! Töiden teko jäi ehkä vähän vähemmälle, mutta muuten aktiivisuus ja eri ihmisten näkeminen ja heidän kanssaan eri asioiden tekeminen innosti ja inspiroi ihan älyttömästi. Huomasin mm. että intoni Instagramia on pitkästä aikaa nousussa, ja kysyin jopa hetki sitten siellä suunnalla, millaista sisältöä mun kannattaisi sinne kuvailla, mikä ihmisiä siellä kiinnostaa sisällöllisesti. Ainakin treeni- ja ruokajuttuja on jo toivottu useaan otteeseen, joten yritän tällä viikolla kuvailla enemmän sellaista ja laittaa mahdollisesti koostetta myös tänne! Tällä alkavalla viikolla aionkin tosiaan ottaa hitusen rauhallisemmin ja keskittyä enemmän, noh, useampiinkin eri projekteihin mistä olen tosi innoissani.

Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa sinne; nyt kellojen vaihdettua Suomessa aikaa mulla onkin taas peräti kolmen tunnin aikaero Suomeen, eli meillä alkaa olla jo ihan iltajuttujen aika. Muutenkin huomaan yksin ollessani suuntaavani sänkyyn tavallista aiemmin, eli eiköhän tämä 21:20 ole jo hyvä aika päättää päivä ja viikko!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X